acillll...!!! arkadaşlar test yaptım pozitif çıktı hamile miyim ama korkularım var??

Hayırlı olsun

adet öncesi akıntı olur mu arkadaşlar benim adetime 1 hafta var akıntım oluyor gögüslerim ağrırdı ağrıda yok inşallah bebek vardır her şeyin hayırlısı

Canim beni. Durumum biraz ciddi ilk iki bebegimi kaybettim o yuzden maslak acibadem prof dr ibrahim bildiriciye gidicem. Biraz yuksek ama artik bu isi bilen drlarla devam etmwk istiyorum

çok güzel bi duygu inşallah bende o günlerine ulaşırım :)

ben dün gördüm ne yalan söyliym görene kadar hamile olduğumdan bu kadar emin olamamışım demek ki farklı bir duyguyla ayrıluıyorsun hastaneden onu görünce

Cnm ben ultrasonda keseyi gördüm minnacık bişi ama kalp atsını felam daha duymadım :) ne heycan verici dimi kalp atışını daha duycaz

ay gördüm dün mercimeğimi önümüzdeki aya kalp atışlarını dinlersin dedi doktor allahım sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin inşallah

Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasib etsin çok sevindim adına hamişsin tatlım

Selâm kızlar bende 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı acaba mı dedim bugünde test yaptım sonuç yine pozitif perşembe günü kan testi yaptırıp Emin olmak istiyorum dualarınızı eksik etmeyin Rabbim tüm bebeksahibi olmak isteyenlerin göbişini bebişle doldursun inşallah :)

Eklentiler

• IMG_20140913_144215.webp
    174,8 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…