Hayırlı olsunselam hanımlar severek takibinde kaldığım yer burası. adetim 1 hafta gecikti belirtiler var dün test yaptım çift çizgi çıktı olursa inşallah ilk olcak görüşlerinizi fikirlerinizi alabiliryeni evliyim dah a dualarınızı bekliyorum
hamilelik gününüzü imza alanına ekleme işi nasıl oluyo ya bnde istiyorum
bel ağrısı baş dönmesi çoktu bende şimdi de mide bulantısı zor gececek hamilelikSadece bas dönmesi yasadim 5 gun o kadar.ben hamilelik olarak dusunmemistim ama beta cikinca sasirdim
teşekkür ederim :)Hayırlı olsun
Hayirlisi olsun... sagliklica kucagini alda kucagina .. hamileligin zorda gecse olsun idare ediceksin artik yillardir bekliyoruzbel ağrısı baş dönmesi çoktu bende şimdi de mide bulantısı zor gececek hamilelik
aynen canım saglıkllı olsun da razıyız cekmeyeHayirlisi olsun... sagliklica kucagini alda kucagina .. hamileligin zorda gecse olsun idare ediceksin artik yillardir bekliyoruz
çok güzel bi duygu inşallah bende o günlerine ulaşırım :)
Cnm ben ultrasonda keseyi gördüm minnacık bişi ama kalp atsını felam daha duymadım :) ne heycan verici dimi kalp atışını daha duycaz
hamilelik gününüzü imza alanına ekleme işi nasıl oluyo ya bnde istiyorum
zaman cabuk gecsin bende hissetmek istiyorummmmmben dün gördüm ne yalan söyliym görene kadar hamile olduğumdan bu kadar emin olamamışım demek ki farklı bir duyguyla ayrıluıyorsun hastaneden onu görünce
zaman cabuk gecsin bende hissetmek istiyorummmmm
çok farklı bi duygu ya Allah ın bi lutfu can tasıyoruzaynı benbana cumartesi gel dedi dayanamadım dün gittim gördüm :)
Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasib etsin çok sevindim adına hamişsin tatlımselam hanımlar severek takibinde kaldığım yer burası. adetim 1 hafta gecikti belirtiler var dün test yaptım çift çizgi çıktı olursa inşallah ilk olcak görüşlerinizi fikirlerinizi alabiliryeni evliyim dah a dualarınızı bekliyorum
inşallah kucagına almayı nasip etsin RabbimHAMİLEYIMMMMM RABBIM ISYEYEN HERKEZE NASIP ETSINN.. VERDIGIM DUALARI MUTLAKA YAPIN ARKADASLAR. HERKEZE DUA EDIYORUM.. BENIM ICINDE DUA EDIN HAYIRLISIYLA KUCAGIMA ALAYIM MELEGIMI.
amin canım inşallah 5haftalık oldu :)Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasib etsin çok sevindim adına hamişsin tatlım
Aminnnn insallah canim..dua edin...bende heimiz icin ediyorum..inşallah kucagına almayı nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?