acillll...!!! arkadaşlar test yaptım pozitif çıktı hamile miyim ama korkularım var??

adetin kaç gün gecikti? bu çizgiler oldukça koyu çıkmış canım tebrikler. perşembeye kadar nasıl beklicen, hemen git kan testi yaptır

adetin kaç gün gecikti? bu çizgiler oldukça koyu çıkmış canım tebrikler. perşembeye kadar nasıl beklicen, hemen git kan testi yaptır

Adetim 5 gün gecikti test yaptım 1 hafta geçincede yaptım sonuç pozitif eskişehire mecburi yolculuk var o yüzden perşembeyi beklemek zorundayım ama heyecandan ölecem :)

hayırlı olsun canım inşallah hamilesin

Kizlar ben de 1. Senelik evliyim. Cocuk istiyoruz artik Rabbim nasib ederse. Goguslerimde biraz dolgunluk var, basim donuyor ara ara, ama sanki adet olacakmisim gibi agrim oluyor, sivilcelenmem oldu, istahim cok artti. Eger bisey varsa bu 3. Hafta olucak korunmasiz iliski sonrasi. Adetime bir hafta var. Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar ? Yardimci olabilir misiniz ?

Canım hamilelik belirtiside Olabilir hastalık belirtiside sonuçta hastalıkta olan belirtiler hamilelikteki belirtilere benziyor ama umarım hamilesindir :) 1 haftayı bekle ve bize hayırlı haber ver inşallah

Umarim bekledigimiz haber olur tesekkur ederim :) beklemek ne kadar zormus bu durumda :s

Ben dayanamayıp 3. Testide yaptım insan böyle durumda emin olmak istiyor iyice :) şimdi kan testini bekliyorum Rabbim sanada banada hepimizede yaşatsın bebiş mutluluğunu

Amin insallah.cok sevindim senin adina. Belirtilerin nelerdi peki ?

Benim hastalığım gecikeli 1 hafta oldu henüz ufak ufak belirtiler var gündüz uyumayan ben akşamüzerleri uyku bastırıyor daha çok acıkıyorum göğüslerimde hafif bi şişkinlik oldu bugün ve karnımda ufak ufak batmalar oluyor...

belirtileriniz benim yaşadıklarımla hemen hemen aynı :) rabbim gönlüne göre versin

Canim hayirli ugurlu olsun insallah :))) rabbim sorunsuz bir hamilelik gecirmeni nasip etsin. Saglikla kucagina al insallah :*

bende bebek sahibi olmak istiyorum geçen ay korunmadık olmadı bu ay adet bitiminden sonra soğan kürüne başladım sabah aksam aç karnına içtim ancak kokusundan dolayı 1 hafta dayanabildim bu dönemde hergün düzenli ilişkim oldu bide benim sol yumurtalığımda yapışkanlık var yani çalışmıyormuş tek yumurtalıkla şansım daha düşük bu duruma çok üzülüyorum hayırlısı Allah'tan bakalım ne olucak ama çok istiyorum gece gündüz dua ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…