adetin kaç gün gecikti? bu çizgiler oldukça koyu çıkmış canım tebrikler. perşembeye kadar nasıl beklicen, hemen git kan testi yaptırSelâm kızlar bende 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı acaba mı dedim bugünde test yaptım sonuç yine pozitif perşembe günü kan testi yaptırıp Emin olmak istiyorum dualarınızı eksik etmeyin Rabbim tüm bebeksahibi olmak isteyenlerin göbişini bebişle doldursun inşallah :)
adetin kaç gün gecikti? bu çizgiler oldukça koyu çıkmış canım tebrikler. perşembeye kadar nasıl beklicen, hemen git kan testi yaptır
hayırlı olsun canım inşallah hamilesinSelâm kızlar bende 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı acaba mı dedim bugünde test yaptım sonuç yine pozitif perşembe günü kan testi yaptırıp Emin olmak istiyorum dualarınızı eksik etmeyin Rabbim tüm bebeksahibi olmak isteyenlerin göbişini bebişle doldursun inşallah :)
Allah gönlüne göre versin. sağlıkla bebeğini görmeni dilerim.Adetim 5 gün gecikti test yaptım 1 hafta geçincede yaptım sonuç pozitif eskişehire mecburi yolculuk var o yüzden perşembeyi beklemek zorundayım ama heyecandan ölecem :)
Benim hastalığım gecikeli 1 hafta oldu henüz ufak ufak belirtiler var gündüz uyumayan ben akşamüzerleri uyku bastırıyor daha çok acıkıyorum göğüslerimde hafif bi şişkinlik oldu bugün ve karnımda ufak ufak batmalar oluyor...
Sağolasın canım Allah razı olsun. Darısı başına inşallah :)Canim hayirli ugurlu olsun insallah :))) rabbim sorunsuz bir hamilelik gecirmeni nasip etsin. Saglikla kucagina al insallah :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?