Acillll bir durumm !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi enbu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

enbu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
196
8
68
İstanbul
Mrb 25 haftalık gebeyim benim sorunum bebeğimin beslendiği sol taraftaki damarlardan az kan gelmesi yani çentiklenme varmış, ilerde bebeğim yetersiz beslenebilirmiş dr yapılcak birşey yok diyor. genelde sigara içenlerde olurmuş ama ben sigara içmiyorum çok çaresizimm bu sorunu yaşayıpda tedavi olabilen varmı bana dr adı verebilirmisiniz lütfennnn (((((

Son düzenleme:
merhaba bu konu da bilgim yok ama genelde sigara içen bayanlarda oluyormuş ne kadar doğru bilmiyroum.

kaç haftalık gebesiniz?

eminim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

merhaba bu konu da bilgim yok ama genelde sigara içen bayanlarda oluyormuş ne kadar doğru bilmiyroum.

kaç haftalık gebesiniz?

eminim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

mrb cevabınız için tşk ederim 25 haftalık gebeyim sigara kullanmıyorum yediklerime elimden geldğince dikkat ediyorum inş yardımcı olurlar (

mrb cevabınız için tşk ederim 25 haftalık gebeyim sigara kullanmıyorum yediklerime elimden geldğince dikkat ediyorum inş yardımcı olurlar (

Allah yardımcın olsun.benim aklıma arkadaşım geldi sanki onunda çentik vardı.bahsetmişti bebeği 8 aylık doğmuş.kız şimdi 5 yaşında annesini çıldırtıyor :) öyle bir fena ki aman aman akıllara zarar maşallah :)

rabbim yardımcın olsun.

melitta aminn.. tşk ederim ilgin için ama görüyorumki sizden başka kimse cvp yazmamış

arkadaşlar hiç aranızda yokmu benim yaşadığım bu sorundan lütfen cvp bekliyorum

Son düzenleme:
Önce geçmiş olsun.Benim hamileliğimde(2009) bebeği besleyen damarlardan birinde böyle bir sorun vardı,dr. sol tarafına yat demişti,ama inan tam olarak nasıl adlandırdı bu problemi hatırlamıyorum ,ama ben hamileliğim boyunca hep sol tarafıma yatmıştım..İlaç tedavisi olmamıştı..

bızım topıcte bır arkadasımızın oldu..onada sana dedıgı gıbı sadece sol tarafına yat ve dınnlen tavsıyesınde bulunmustu dr.baska yapacak bısey yok cunku...bu arada kızıda 3 kılo cıvarında dogmustu..yanı oyle beslenemıyor dıye ufacıcık bır cocougunuzun olacagını dusunup kendınızı germeyın..

Bende de aynı problem vardı,damarda tıkanma varmıs,ayrıntılı ultrason yapıldıgında ortaya cıkmıstı.aspirin tedavisi uyguladılar,günde 1bebe aspirini içiyordum kanı sulandırması için.çok üzüldüm çok ağladım,hamileliğimi kendime zehir ettim ve çok pişmanım durmadan internette araştırdım karşıma hep felaket senaryoları okudum moralimi daha da bozdum.neticede çok şükür çok sağlıklı bir ogul doğurdum sadece biraz zayıf dogdu.hamileliğimin son ayını karnımdaki bebeğime kilo aldırmakla uğraşarak geçirdim.aldığım kilolar bana kar kaldı,gördümki doğum kilosunun hiç önemi yokmus gerçekten zayıf dogan bebekler inanılmaz hızlı büyüyormus.buna da büyümeyi yakalama deniyormus doktor söylemisti.simdi senin yapacağın herşeyden önce rahat olmak,hamileliğinin keyfini çıkarmak ve fazla tuz tüketmemeye çalışmak.bana çok tuz tükettiğim için olduğunu söylemişlerdi.ben ömrümde sigara içmedim

mrb bende elimden geldiğince sol tarafıma yatıyorum..peki size ne kadar faydası oldu bebeğiniz kaç kilo doğdu.. ilginiz için tşk ederim

Son düzenleme:

mrb..elimden geldiğince dikkat ediyorum ve sol tarafa yatmaya çalışıyorum.kendimi germiyorumda. inş benim bebeğimde iyi bir kiloda doğar.sizede tşk ederim.

mrb..yazdıklarınız bana çok moral verdi çok tşk ederim.dr bana bebe aspirini vermedi.sadece takibe alındım.şuanda bebeğin kilosu normal inş damarım açılmıştırda kilo almaya devam eder.evet haklısınız herşeyden önemlisi sağlıklı olması yüce rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…