Selamünaleyküm hanımlar, iki haftadır baş dönmem var. Boyun düzleşmesindendir dedim ama aynı zamanda karın ağrım ve mide bulantım da vardı. Hamilelik testi yapmıştım çıkmadı bir şey, adette oldum ama az geliyor normalde çok olurum. Bir de et parçası gibi şekilsiz bir parça geldi çok küçük. Düşük yapmış olabilir miyim? Düşük yaptıysam nereden anlayacağım? Az önce resmen bayılacak gibi başım döndü.
Selamünaleyküm hanımlar, iki haftadır baş dönmem var. Boyun düzleşmesindendir dedim ama aynı zamanda karın ağrım ve mide bulantım da vardı. Hamilelik testi yapmıştım çıkmadı bir şey, adette oldum ama az geliyor normalde çok olurum. Bir de et parçası gibi şekilsiz bir parça geldi çok küçük. Düşük yapmış olabilir miyim? Düşük yaptıysam nereden anlayacağım? Az önce resmen bayılacak gibi başım döndü.
Aynen çok da bakmadım açıkçası o yüzden emin değilim ama pıhtı gelir genelde mesela peçeteden dokununca o dağılıyor ama bunda öyle olmadı o yüzden aklım karıştı bira
Aynen çok da bakmadım açıkçası o yüzden emin değilim ama pıhtı gelir genelde mesela peçeteden dokununca o dağılıyor ama bunda öyle olmadı o yüzden aklım karıştı bira
Adet olmuşsunuz muhtemelen. Düşük öyle adet sancısı gibi birşey değil. Afedersin popon bile fena ağrıyor düşükte. Dizlerinin bağı çözülüyor. Kaldı ki bu kadar erken düşük olsa bile kimyasal gebeliktir ve kese bile oluşmamıştır. Öyle et parçası gelmez yani. Belki Vertigo falandır baş dönmesinin nedeni.
O pıhtılaşmış kandır . Bu kadar erken dönemde et parçası gıbı gelmez kı. Zaten adet donemınde en fazla olabılecek şey kımyasal gebelıktır . Onu zaten kurtaramazsınız .
Merhaba temmuzda bende kimyasal yaşadım. Deli gibi bir ağrım vardı. İç organlarım sökülecek gibiydi resmen. Regl ağrısının 100 katıydı. Ama bendede parçası geldi. gri renkliydi. Rahim iç tabakasıdır dedi doktorlar. ama parmak uzunluğunda ve genişliğindeydi sonrasında ağrım azalmıştı