Gebeliğe Hazırlık Acillll (idrar spermleri öldürür mü?)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

beautifulwoman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2022
493
205
23
Arkadaşlar idrar sperimi öldürür mü bı bilgisi olan var mı ya da sayfada doktor olan birileri
Çok araştırdım böyle bı başlık bulamadım

Eşimle çocuk deniyoruz eşim bir takım şansizliklar yaşadı sertleşme sorunu oldu kalkıyor 5 saniye sonra iniyordu fln.. sonra yumurtlama günü oldu biraz zorladık ve sonra bı anda sanki idrar yaptım dedi oda anlamadi ne olduğunu kendini çok mu kasmiş ne off öyle işte içime boşaldı hemen ardından idrar yapmış olabilir spermler ölmüş müdür
Kırıcı şeyler yazmayın eşim isteyerek yapmadı o da çok üzülüyor

Arkadaşlar idrar sperimi öldürür mü bı bilgisi olan var mı ya da sayfada doktor olan birileri

Eşimle çocuk deniyoruz eşim bir takım şansizliklar yaşadı sertleşme sorunu oldu kalkıyor 5 saniye sonra iniyordu fln.. sonra yumurtlama günü oldu biraz zorladık ve sonra bı anda sanki idrar yaptım dedi oda anlamadi ne olduğunu kendini çok mu kasmiş ne off öyle işte içime boşaldı hemen ardından idrar yapmış olabilir spermler ölmüş müdür
Spermler dışarı çıktıysa olabilir. Ama içerde kaldıysa ölmezler heralde 🤔

İdrar etkisi ile dışarı akmış olabilir . Ve İdrar asitli bir madde olduğu için bence spermi zedeler ama en doğru tabiri dr bilir tabi ama olsada dünyanın sonu değil üzülmeyin yumurtlama ile beraber 3 gün ilişki önerilir ilkinde sorun olduysa diğer ikisini değerlendirin. Size tavsiyem eşinizi germeyin kendini zorunlu hissettikce ereksiyon sorunu artar ve kendini yetersiz hisseder. Görev gibi değil zevk için yapıyor gibi davranın. Sinirlenip gerilmeyin of puff demeyin bu ay kacarsa diğer aya yönelin vakti zamanı değildir. Diğer ay mumlar gecelikler deneyin kendini zorunlu hissetmesin siz de öyle.

Yok eşim içime boşaldı hani içine bosaldiktan sonra biraz beklersin ya o ara yanlışlıkla idrar yapmış olabilirim diyor yani sperm ve idrarı karıştı
Bir daha deneyin.. ama rahat olun ki eşiniz de rahat olsun istediğiniz için yapın illa çocuk için değil.. rahat bırakın kendinizi zevk için yapın 👍 olacaktır.

Hayır canım sıkıntı yok sperm çoktan yol almıştır merak etme

Back
X