acillll kan kusuyorum acile gideyim mi

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
2 gundur cok midem yanıordu..salatada limonu fazla kaçırmısım cunku..eşim ülke dışında..şimdi sürekli kan kusuyorum resmen kırmızı kahverengi olarak..sizce hemen acile gidiyim mi...yoksa bişey olmaz normal mı bu...13 haftalık oldum..yoksa cocuk mu düşüyooo analamdım..yarım ederseniz

bence acil hastaneye gidin belliki midenizle ilgili ciddi bir problem var allah korusun mide kanaması falan geçiriyor olabilrsiniz ayrıca kusuyorum diyorsunuz çocuk düşmesi alttan kanamayla ilgilidir. siz bir doktora görünün geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz.....

Durmayın bir yakınınızı da alın ve gidin hemen önemli bir şey olabilir çok geçmiş olsun

canım bu burada sorulup hareket edılecek bırseymı
bız gıtme desek kan kusmaya devammı edeceksın
hamılesın hıc vakıt kaybetme hemen senı goturebılecek bırılerını bul ve gıt degılse atla taksıye gıt
gecmıs olsun

bencede konu açıp sorduğunuz vakit kaybına yazık önemli birşey olabilir geçmiş olsun şimdiden eşinizde yokmuş ama umarım biriyle gidebilmişinizdir

vallahi o anda net açıktı..burada yazıları okuyodum..yanlızdım zaten..sonra istifra etmeye başladım aklıma buraya yazmak geldi..çunku kanı grünce sok oldum..herneyse devlet hastanesine gittim hiç bişey yapmadılar..anlattım resmen kan kusuyorum canım yanıyo dedim..midem mi kanıyo ne oluyo dedim..bişey diyemediler..haklılar branşları degil belki..sonra kan aldılar benden kan degerlerim iyiymiş..endeskopi yapılmalıymıs..ama ben buna gerek duymadım cunku ben hamileligin basından beri sürekli istifra ediyorum..sabah akşam..sayamıyorum artık cunku..ensonda bol limonlu havuc yedim..oda benım midemi ekşitti galiba..sonra midemi zorlaya zorlaya bu durum oldu galiba..allah kimsenin başına vermesin..sabah olsada kadın doktoruna gitsem..kendi kendime cözüm arıyorum resmen..

arkadaşım sabah oldu zaten, şimdi yola çıksan anca varırsın gitceğin yere...
hiç durma git baktır...

geçmiş olsun sanırım mideni kanattın yediklerin asidik özellikte olduğu için....

evet sürekli istifra erttiğinden mide zaten boş birde asitli yiyecekler oldukça dikkat et patates haşla ye için alırsa bende hi bişey yiyemiyordum patates yerdim tuzlayıp hem protein hem tok tutuyor içini bastırıyor insanın birde tuzlu kraker cnm eksi baharattan kaçın bir süre düzelene kadar hiç olmassa
geçmiş olsun

benim bir arkadaşım sadece morali çok bozuk olduğunda sürekli kan kusardı. beyinle burun arasındaki kılcal damarlar üzülme anında çok fazla genişlediği içinmiş onunki. bünyeside kendiside çok zayıftı zaten. evlendi kızı oldu. ve artık hemen hemen hiç olmuyomuş kan kusma olayı.

geçmiş olsun canım..
benim teyzemin gebeliklerinde olurdu son aylarında özellikle kan kusardı resmen.midesinde problem vardı reflüsü vardı .çok kötü günler geçirmişdi ne yatabiliyor ne yiyobiliyordu.hiç hamile kalmak istemez o yüzden..

saçma bir konu olmuş acıkçası.
acil bi durum olduğunun sende farkındasındır,buraya konu acıp vakit kaybedeceğine neden kendi kararınla hemen bi acile gitmiyorsun.geçmiş olsun.

canım sordugun soruya bak gıt tabı burda wakıt kaybetmen hata! cok gecmıs olsun...

Benim de midemin bulandığı ve çok kustuğum zamanlarda olurdu arasıra, boğazım tahriş olduğu için oluyordu. Ama senin çok ve sık oluyorsa mutlaka doktora görün canım. Şimdiden geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…