acillll kan kusuyorum acile gideyim mi

cogunuza sacma gelebilir ama o zaman yanlızdım..ve aklıma burası geldii..çagre aradım kendime..şimdi kadın dogum doktorudan geldim normal dedi..stres üzüntü de yapabiliyormus kan kusabiliyormus bazen..miden cok hassas dedi.. bebek saglıklıymıs hatta cinsiyetini bile ögrendim..iyiki gitmişim :)

geçmiş olsun ve de hayırlı olsun.bence mideni ihmal etme.bu durum başına iş açabilir.ciddiye al, endoskopiyse yaptır.benden söylemesi

yok 3 gun once ablamın rahim kanseri oldugunu ögrenmiştim.uykusuz yemeksiz birkaçgun gecirdim..tek yedigim limonlu havuc oldu oda benı bitirdiii..doktora söyledim cok normal dedi..hatta pasiflora verdii şimdilik..

Neyse bak iyi ettin gitmekle. için rahatladi. eee neymis bebisin cinsiyeti ¿¿¿

yok 3 gun once ablamın rahim kanseri oldugunu ögrenmiştim.uykusuz yemeksiz birkaçgun gecirdim..tek yedigim limonlu havuc oldu oda benı bitirdiii..doktora söyledim cok normal dedi..hatta pasiflora verdii şimdilik..

aaaa çok gecmis ablanada, Allah sifa versin insallahh Ona üzülmekte haklisin tabi ama sende biraz dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…