Acillll kızlar acillll

malatya4402

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2025
20
1
1
23
Kızlar adete göre 6 haftalık ultrason da 8 haftalık dedi kese var bebek henüz oluşmamış dedi ama kanamam oldu gittim eski kan dendi progestan verdiler sizce tehlike varmı 8 haftalık olamaz 6 haftalıktır o da en fazla geç yerleşme de olabilir kesin değil yani 8 haftalık olamaz bence cevaplarmısınız bilginiz var mı

8 haftalık olmuyor canım en fazla 2 haftaya kadar gelişim ileride olması bir sorun değil vajinal ultrason yaptırmadıysan bebeği göremeyebilirsin bende 6. Haftada vajinal görmüştüm kanama tehlikeli normalde ama doktorun zaten cevaplamış o yüzden içini rahat tut önümüzdeki hafta inşallah bebişi de görüp gelirsin yolk sac gördü mü bu arada

Yolk ne demekteşekkürler bu arada

Valla canım ben 38. Haftada gec döllenme oldugunu öğrendim sat’a uyumlu olmasına rağmen normalde haftaya dogumum vardı 2 hafta geri attılar ve bebeğim 38 haftalık 3,5 kilo olmasına rağmen. Demem o ki doktor hangi haftada der ise ona göre takip ediyolar bi sorun olmadıkca benim dün âdet tarihimi değiştirdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…