• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acillll!!! kızlar e 2 değerim 8500

ADAM

ÇILGINIM VE DE DUYGUSALL
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.191
4
116
46
Bursa
kızlar deli olacağım......
doktor bana 12 gündür iğne yaptırıyor
bundan evvelde 10 gün baskılayıcı iğne kullandırdı
şimdi
tedavimi kesebilme ihtimali varmış....sebepte yumurtalıklarım aşırı uyarılmış....
allah aşkına bu durumu yaşayan var mı:gitme: :gitme: :gitme: senağlama senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
evet , OHSS sendromuna yakalanmışsın veya yakalanıyomussun gibi görnüyor
trasnfer yapılırsa yumurtalıklar ve rahim sıkıntı yaşar.. tedavini kesecek , yumurtalıların normale dönmesini bekleyecek sonra aynı prosesi tekrarlayacak ama çok afedersin madem sen demişşisn ben de yazayım SALAK mı kendisi yoksa diplomayı pazardan mı almış 10 gündür aklı nerde iğnelere devam ettiriken seni ?????????????????????????

çıldırmak üzreyim
3 kere e2 ye baktırdı madem yükseldiğini gördü neden devam etti
bi de hocam ne oluyor anlatır mısınız deyincede benim yumurtalıklarıma suçu attı:olmaz:
yok başta yumurtam yok gibi gelmiş ona o yüzden 300 ile başlamış sonra kendi dozları olan 225 e düşmüş
kardeşim ben daha evvelde yaptırdım benim yumurta rezervim çok ii ben biliyorum
adam bana böyle açıklıyo:oklava:

Son düzenleyen: Moderatör:
peki yumurtalarım toplansa ama transfer sonra olsa olmaz mı?

gecmis olsun canim cok yukselmis bencede
yarim kalir gibi tedavin cok gecmis olsun
ohss olmusun cok belli kac yumurtan olusmus

bwenim öyle oldu.. ama bana minimum doz 75 ile başladılar 1 hafta kullandık bana mısın demedi sonra orta doza çıktık hafif kıpırdadı , doktor mecbur kaldı 150 ye çıktı.. bu üçü bile en düşük değerlerken 3 günde patlama yaptıo 30 yumurta !!!1 . topladılar ama trasnfer etmediler çünmkü ben onlara dedim ki ben PKO luyum, iptal etsek bu süreci 3 ay sonra yapsak gene en düşük dozla başlayacaksınız aynı şey olursa?? olabilir çnükü bunlardan düşük doz yok zaten dedi adam ki haklı... ben de OHSS olduğum için erteleyelim dedim. dondurduk aylar sonra trasnfer edildi... sen de aynı durumda kalırsan toplat ama bekle derim.. nasılsa yumurtalar bir yere kaçmıyor :)))

kimse karşılamaz canımcım bizim maddi manevi sıkıntımızı, onlar aldığı paraya bakıyor neticede bir sonraki denemede bedavaya yapmayacak gene para alacak... sen biraz üstüne git , sorguladığını ve terslediğini görünce açıklama yapmak ve frene basmak zorunda kalır..

canım toplaması gerek sonra bejklersın transferı..................uzme kendını emınım ıyı bı acıklama yapacakkktır

ya biz kadınların hemen hemen her topikte sıkıntısı ortak ve aynı şeyler... bu doktorlar hiç mi sağdan soldan araştırma yapacağımızı , bunların yaptıklarını karşılaştıracağımızı düşünmüyolar ben anlamıyorum ki....

ya biz kadınların hemen hemen her topikte sıkıntısı ortak ve aynı şeyler... bu doktorlar hiç mi sağdan soldan araştırma yapacağımızı , bunların yaptıklarını karşılaştıracağımızı düşünmüyolar ben anlamıyorum ki....

hak veriyorum sana çok haklısın yaa.bende bi tek bana yapıldı diye düşünüyodum.nasıl yaparlar böle bişey anlamıyorum ya.

geçmiş olsun ADAM. çok üzüldüm. derdimiz bir değil bin.ben de 1 haftadır tedavideğim güm de 375 ıu fostimon kullanıyorum 1 sağ 1 sol olmak üzere 2 yumurtam gelişiyor. nasıl olacak transfer bilemiyorum...şansım çok az yani. ne yapmalıyım karar veremiyorum.

geçmiş olsun ADAM. çok üzüldüm. derdimiz bir değil bin.ben de 1 haftadır tedavideğim güm de 375 ıu fostimon kullanıyorum 1 sağ 1 sol olmak üzere 2 yumurtam gelişiyor. nasıl olacak transfer bilemiyorum...şansım çok az yani. ne yapmalıyım karar veremiyorum.

sağol canım sana da geçmiş olsun....
ya kafayı yiyecem yumurtalığı kötü olana mı yüksek doz verirler yoksa iyi olana mı yüksek doz verirlerkafamçokkarıştı

bu arada canım moralini bozma çünkü tek yumurtayla hamile kalan o kadar çok ki:sinifsinif:

çok teşekkür ederim. Rabbim kucağımıza versin bebişlerimizi inşallah. ahtım var zaten 5 yıldır hasretle bekliyorum bebişimi 4-5 yaşına kadar emzireceğim Allah'ım kısmet ederse...tüm günüm ağlamakla geçti aşılama da bile 8 yumurtam vardı ne oldu şimdi??? ne değişti de 4 katı ilaç kullanıpta 2 yumurtam oldu anlamadım valla...
ama hayırlısı ne yapalım inşallah en azından bir tanesi sağlıkla transfer olur. dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. (AMıN)

Tatlım bende bebek isteyen biri olarak yazdıklarını duygulanarak okudum.Bu konuda bi bilgim yok ama Allah büyük hayatım ya inşallah bizimde hayırlısıyla yüzümüzü güldürecek. Allah yar ve yardımcımız olsun selam ve dua ile...........

Back
X