Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya nası bu iş anlamadım hadi biz pkoluyuz senin nası 8500 e çıktı yumurta başı 200 olacaksa en az 40 yumurta olmalı hiçmi ultrason takibi e2 falan olmadı benim aşılamada 2500 olunca doktorum hemen ilacı kesti ve 2 gün bekleyince e2 düştü sonra aşılama yapıldı canım düşer bu değer merak etme ama beklersin bikaçgün sonra yumurtaların toplanır transferde 1 ay sonra olur bol bol su iç günde 3 lt
canım 1000 er düştü benim mesela 2500 dü 1000 lere kadar düştü çabuk düşüyor merak etme
ADAM gecmis olsun canim.. Insallah sorun cikmaz...
Ya arkadaslar,benim gozumde korktu simdi bu e2 meselesinden.Temmuzun 1.de acibademde ilk tup bebek tedavime basliyorum,bende 300 ile baslayacakmisim.. Ben tirstim simdi,ustelik bende birde Pko var ya...CADIARZU Ya bendede ohss olursaaaaa:uhm: Yaaaa ooff.. Pcolu olan varmi aranizda bana bir el atsin fisfisfis
ins yarin dusme olmustur canim hadi hayirlisi
benimde başıma gelmişti. 5 gün beklediler sonra kendiliğinden düştü şükür. yumurta toplarken bir serum verdiler su bardağı kadar dı büyüklüğü. transferide yaptılar. çok ilaç vermişler ondan olmuş. bu defa gittiğimde olayı hatırlattım. ilaca düşük dozla başlayacaklar. inşallah aynı sorunu yaşamam. inşallah seninkide çabucak düşer.
canım ınşş herşey yoluna gırer...........ıyı haberlerını belıyorumm