• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acillll!!! kızlar e 2 değerim 8500

evet canım bas donmelerım mıgde bulantısı şişlik kılo alımı wc ye cıkamama bunların hepsı oldu ama çok sukur gecıyor yavas yavas

peki nazlım doktor ilacı kesti ya sende senin e2 in düştü müsositososito

ya nası bu iş anlamadım hadi biz pkoluyuz senin nası 8500 e çıktı yumurta başı 200 olacaksa en az 40 yumurta olmalı hiçmi ultrason takibi e2 falan olmadı benim aşılamada 2500 olunca doktorum hemen ilacı kesti ve 2 gün bekleyince e2 düştü sonra aşılama yapıldı canım düşer bu değer merak etme ama beklersin bikaçgün sonra yumurtaların toplanır transferde 1 ay sonra olur bol bol su iç günde 3 lt

ya nası bu iş anlamadım hadi biz pkoluyuz senin nası 8500 e çıktı yumurta başı 200 olacaksa en az 40 yumurta olmalı hiçmi ultrason takibi e2 falan olmadı benim aşılamada 2500 olunca doktorum hemen ilacı kesti ve 2 gün bekleyince e2 düştü sonra aşılama yapıldı canım düşer bu değer merak etme ama beklersin bikaçgün sonra yumurtaların toplanır transferde 1 ay sonra olur bol bol su iç günde 3 lt

allah razı olsun canım
içmeye başladım şimdi
bi kupa bitiyo bi kupa içiomdoldurup
sence yarın kaça düşer
e bende o yüzden doktora kızıyom ya 8500 ne demek
yazık değil mi bana:sinifsinif:

doktora soruyom kaç yumurtam var diye
bilmem diyo saymak lazım
ama 20 civar diyokaydirigubbakcemile
olur mu böyle yaaa:oklava:

canım 1000 er düştü benim mesela 2500 dü 1000 lere kadar düştü çabuk düşüyor merak etme

canım 1000 er düştü benim mesela 2500 dü 1000 lere kadar düştü çabuk düşüyor merak etme

allah ne muradın varsa versin
rahatlattın beni
azıcık rahat uyucam sayende....
ayağımı da üşütmeyeyim dimi:kedi:

doktorun yolunda bugün kalbim tekledi.....
kolay mı böylee koşturmak
ben bi de gidip bu durumu öğrenince tahmin edin durumumu

e2 değerin büyük maşallah yumurtan çok demekki bide böle düşün hiç yumurtası olmayan var kib ayağınıda üşütme bol proteinli beslen yumurtacıklarını üzme ve uyu şimdi dinlenmen gerek cnm

zaten nefes alamıyom gibi oluyo
ama su içince öyle hissettim
ben yatıyom
yarın erkenden kan vermeye gideceğim
çok öptüm
çok sağolun canlarım

benimde başıma gelmişti. 5 gün beklediler sonra kendiliğinden düştü şükür. yumurta toplarken bir serum verdiler su bardağı kadar dı büyüklüğü. transferide yaptılar. çok ilaç vermişler ondan olmuş. bu defa gittiğimde olayı hatırlattım. ilaca düşük dozla başlayacaklar. inşallah aynı sorunu yaşamam. inşallah seninkide çabucak düşer.

ADAM gecmis olsun canim.. Insallah sorun cikmaz...

Ya arkadaslar,benim gozumde korktu simdi bu e2 meselesinden.Temmuzun 1.de acibademde ilk tup bebek tedavime basliyorum,bende 300 ile baslayacakmisim.. Ben tirstim simdi,ustelik bende birde Pko var ya...CADIARZU Ya bendede ohss olursaaaaa:uhm: Yaaaa ooff.. Pcolu olan varmi aranizda bana bir el atsin fisfisfis

ADAM gecmis olsun canim.. Insallah sorun cikmaz...

Ya arkadaslar,benim gozumde korktu simdi bu e2 meselesinden.Temmuzun 1.de acibademde ilk tup bebek tedavime basliyorum,bende 300 ile baslayacakmisim.. Ben tirstim simdi,ustelik bende birde Pko var ya...CADIARZU Ya bendede ohss olursaaaaa:uhm: Yaaaa ooff.. Pcolu olan varmi aranizda bana bir el atsin fisfisfis

mihriban bence çok dikkatli ol....
doktoruna güvenme....
sorgula yine de....
senin sorguladıını görürse daha temkinli davranır
benim tek suçum doktor ne derse pekidoktorum başım üstüne doktorum demek oldu
sonuçta bu parayı veren hormonu vücuduna alan bizleriz....
adamı kasmaz yani....:sinifsinif:
ama illa senin başına gelecek diye birşey de yok....
moralini bozma ama tedbirini al....
mesela e2 ne baktırmasını sağla.....2-3 gün arayşla

benimde başıma gelmişti. 5 gün beklediler sonra kendiliğinden düştü şükür. yumurta toplarken bir serum verdiler su bardağı kadar dı büyüklüğü. transferide yaptılar. çok ilaç vermişler ondan olmuş. bu defa gittiğimde olayı hatırlattım. ilaca düşük dozla başlayacaklar. inşallah aynı sorunu yaşamam. inşallah seninkide çabucak düşer.

ay içimi rahatlattın.....kayracım peki yumurtalarım şuan uygun boyutta yani 18 m lik peki bu halde 2-3 gün beklerse yumurtalar zarar görür mü....ya da güzel olanların sayısı mı azalır?beni bu konuda aydınlat lütfen hiç bilgim yokkk:sinifsinif::sinifsinif:

ınşş canım gule gule gıt ............rabbım kolaylık versın.......ınş canım .............guzel haberle don ...................herşeyı konuş doktorla.................ıçın ınşşşş ferahlar

Back
X