- 24 Şubat 2018
- 201
- 152
- 53
- Konu Sahibi Mavibiberon35
Kızlar merhaba 30 yaşındayım 3 senelik evliyim. Bu sürede defalarca klomen tedavisi ve 2 aşılama geçirdim. Sonuç tabikide negatif. Şu anda tüp bebek tedavisine basladim ignelerimin bugün 10.günü ve benim en az 40 yumurtam olustu 4 tanesi toplanabilecek boyutta digerleri 10mm 16mm arasinda cesitli boyutlarda ve ben fazla şişirilmiş bir balon gibi patlamamak icin dua ediyorum :))bide nefes darligi kasik agrisi bacak agrisi daha neler neler yasiyorum bugün doktorum ignelere devam et yarin tekrar bakalim ohss ye dogru gidiyosun bizim icin senin sagligin önemli dedi yarin gittigimde kaç yumurtam varsa c.tesi toplicaklar sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim ben gobegim mosmor oldu bu igneler bitsede bi rahat etsem transver gunune kadar derken bide yumurtalarin dollenmesi ve 5 güne erişmesi gerekiyormus stresin birinden ohh kurtuldum bile demeden hoop nur topu gibi yeni streslere yelken aciyormuşuz :) bu arada transverimde 2 ay sonra yapilacakmiş uzattim biliyorum ama belki aranizda benim yasadiklarima yasicaklarima benzer şeyler yasayip pozitif sonuc alanlar inaniyorum ki var lütfeenn bana moral verin şu stresimden bir tutam eksiltseniz yeter :))