acillll yardım kızlar!!!!

obsesif22

beklemede!!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
511
2
66
Elazığ
slm kızlar 7 aylık evliyim ve 7 aydır uğraşıyorum hamiş olabilmek için hesaplarıma göre 27 günde bir adet görüyorum ve 4 aydır çok düzenli 2 ay önce bi kimyasal gebelik geçirdim ve doktor tavsiyesiyle folik asit ve progestan kullanyorum 2 aydır geçen ay tam gününde hasta oldum ama bu ay olmadı sizce idrar testi yapsam belli olur mu ki kan testi pazartesi vermeyi düşünüyorum bulunduğum bölgede kan testi vereceğim bi yer yok malesef???korkuyorum bu ayda hayal kırıklığına uğrucam diye:18:

Kaç gün gecikme oldu?Bende progestan kullandığım zaman 2 gün gecikme olmuştu.

hastaneye veya sağlık ocağına gidip betahcg baktırın.yani kanda gebelik.net sonuç budur

Kan testine gideceksen idrarda bakmana gerek yok ki, kanda çıkarsa hamilesindir zaten.
İlla yapıcam diyorsan sabah ilk idrarla yapabilirsin testi, hamileysen silikte olsa çıkar zaten çizgi.
İnşallah bebeğin seninledir

artıık çok korkar oldum ya u kimyasal gebelikten sonra 2 gün geçti ama 2 aydır çok düzenliydi hastalığım progestan yüzünden çok sıkıntı çektim inşallah benimledir bebişim hayırlısıyla rabbim hepimize nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın

cnm çok kafana takma rahat ol stres çok etkiliyo emin ol. Ben 5. ayımda hamile kaldım. En son doktora gitmiştim doktor bana bi sonraki adet dönemimde kullanmam için ilaç vermişti. Ben o ay nasıl olsa bi sonraki ay ilaca başlıycam o zaman hamile kalırım die gayet rahattım ilişkiden sonra ne bacaklarımı uzattım ne yattım hiç bişey yapmadım. Ve ben o ay hamile kaldım. Çünkü stres yapmadım oldu mu olucak mı die.

bende artık başka şeylere vercem kafamı çok kafaya takıyorum belkide ondandır diye düşünüyorum artık teşekkür ederm bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…