Acillll yardım

tugbayuksel

Guru
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
2
0
286
İstanbul
Kızlar 1.69 bounda 95 kiloyum 2 sene önce zor bir doğum yaptım ölümden döndüm 2 seneden beride gitmediğim diyetisyen kalmadı bütün diyetleri eksiksiz yaptığım halde kilo veremiyorum acaba birde hormonlarıma mı baktıysam ne dersiniz psikolojim iyice bozuldu ne olur bana yardım edin.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslinda diyetisyenlerin sizi yönlendirmiş olması gerekirdi ama iyilerine denk gelmemissiniz demek ki.Bence bir endokrinoloji yani metabolizma uzmanina görünmekte fayda var.Ya da bir dahiliyeciye gidip sorununuzdan bahsedebilirsiniz o da sizi yönlendirecektir.

baksana kısa bir diyet vereyim

ilk önce hayatından un yağ şekeri sil..bunlarsızda yaşarsın

sonra kahvaltıda müslü,mısır gevreği tarzı şeyler al

öğlenleri yine çok yağlı şeylerden kaçın bir tabak yemek yeterli ve kepekli ekmek kullan , eğer yemek sulu ise türk gibi suyuna suyuna bandırıp yeme sakın...

öğle yemeğinden sonra hemen bir sade maden suyu al sonra birde bitki çayı(şekersizzz)

akşamlarıda çorba veya hafif şeyler yersin hatta mümkünse 7den sonra yeme bişey yersende meyve yersin canım..

ve çok su tüket , su metobolizmayı çalıştırır... akşam yatarken bir bitiki çayı daha al geçe yatarken yarım yağlı süt al canım

ve ve günde yarım saat yürüme yap

benden bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…