acillll yardıma ihtiyacım var beta hcg az yükseliyor

esmiras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
752
114
83
Manisa
arkadaşlar son adet 10 aralık sanırım beta hcgm 30a 45 çıktı ne yapmam lazım bu sonuç 2 gün ara ile yapıldı.doktor dediki geç döllenmeden dolayı düşük olabilir bence sağlıklı bir gebelik olabilir haftaya anlarız dedi benm gibi olup sonradan sağlıklı bir gebeliği olan varmı yardım edin

bu arada doktor ilk olarak dış gebelik şüpheside duydu ama baktı ultrasonda dış gebelik bulgunda yok dedi ayrıca kanama ağrı vs.gibi sorunlarda yok bu değer illa 2 katınamı çıkmak zorunda sonradan çıkamazmı acaba ya

canım adetin kaç gün geçti? o önemli.. birde ilk yaptığında 30 çıktı 2 gün sonra 45 mi çıktı tam yazmamışsın canım..

geç döllenmelerde oluo böyle... burda okadar çokki böyle olan sen canını sıkma işallah sağlıklı hamileliğin vardır

dr unuzun dediği gibi beklemeniz lazım. çok yeni bir gebelik olabilir.

sizin duruma benzer örnek bilmiyorum maalesef. dr unuz ümitli konuşmuş, bekleyin biraz.

arkadaşlar umarım dediğiniz gibi olur çok sağlun bu beta hcgnin katlamaması çok canımı sıkıyor

Merhaba reglim 5 gün geçikti ve kan testi yaptırdığımda değer 98 çıktı aradan 2 gün geçti ve doktorum tekrar kan testi istediğinde sonuç 135 çıktı ve doktor yükselmenin az oldugunu düşük yasayacagımı söyledi ve inanlımaz üzüldüm aksama doğru hafif kahverengi bir akıntım oldu benim gibi bir sorun yaşayıp bebeğine kavusan inş .olmustur:(

Back
X