İlerliyor cnmda ama nasl işte.şu durumda bnde kndi şeylerime dahil etmk istemıyorm doğal olarak.ozamanda durduk yere tavır yapıyor muamelesı görücm.bn istenmıyorsam onları neden ısteyeymki.ama buna anlays gösterck insanlr değillr.bak bz istedk onun herseyıne emrıvakıyle bıle dahıl olduk ama onu dahil etmıyrz hiç deyip kndı içlerinde bile bunu idrak etmezler.Ya bosver ne isin var. O kadar magaza kalabalik vs. Onlarsız hayat ilerlemiyomu sanki. Neden dert ediyosun kendine.
Çağırmadılr değilde sanki çok istıyorlar beni yanlarında ama hamileliğim bahane edılıyr gb dawranmaları canımı sıkıyor.biz istemiyoruz net.buna eyv.sonra bnde gezmeye gelemem hamıleym diyeceğim.ozamanda plan bozan huzurszlk yapn kişi oluyorm.bu bnı rahatsz edıyor
Aynı şeylwri yazıyorum hep ama zamanında oda gelmek ister çağırın vs dendı.bn çağırdım.sorunda etmedim.ama zamanında bnden beklenenleri bnm gösterdiğim hassasıyetn gösterılmeyişi derdim.yada bundan sonrada her doktor kontrlüme gelir kv. Kimle gidicn dye bile sorlmz hep emrıvaki.şimdi bn de desemki sen şeker hastasısn yollrda şekerin düşüyor ondn çağırmıycm yda tek gıdcm.enden kötüsü olmz.biray suratlarını çekerim.bunun gbi biçok örnek var.tamam istenmıyım eyv.. Ozaman baska zamnda hamilesn yorlma dıyecklr.işleri düüşünce sende ol sende gel.bn desemki hamileym.aa sen tawır alıyosn oluck. Bn canları isterse gideym canları ıstemesse gitmeyeym ama onlarıda herseyime dahil edeym.kim bukdr anlayşlı acaba. Birde bna yapmadklrı bilezıklerı setleri isteyeceklerya ondan safdışı bırakıldm.şimdi bız almyın dedk onlar aldı dıyeceklr bna karsı.
İstemeyebilirler ama kızımda dediği gibi niye bunu kendine soylemiyolar eşine soyluyolar iste gelin bi adim dışarda goruluyo ayrıca ne kadar az kişi o kadar az bas ağrısı benim nisanimda duzene ciktigimizda 7 kisiydik çıldıracaktım düğün duzeninde sadece esim ve ben çok rahat oldu ayrica kız tarafı olduğu için goturmeyede çekinebilirler doğal olarak ama güzel bi dille kızım bizde senle yarin cikalim istedigin bisey varsa aliyim veya istedigin yere gidelim kız atlayacak değil yok yoksulda değil bu sadece gönül almadirPeki gelmenizi istemiyorlarsa ne yapsınlar? Türk toplumunda pek açık açık gelmeni istemiyoruz denmez.
Şimdiki derdimse yine kv nin tavırları.bana yapılan onca tavır rağmen ben herseylerıne koşmaya çalışıyorum.kendı nişan alışverişimde ve birçok şeyimde görümcemi hep çağırdım herseyı paylaştım.aramızda hiçbi sorun yok ona rağmen onun nişan alışverişine davet edilmedim.zaten hiçbisy sormuyorlar.yarın gidilecek ve bu aksam ben yokken eşim kim kim gideceksınız dıye sormuş.kız damat ıki kv ve o zaten hamile havada sıck demiş benim için.(4,5 aylık hamılym).Gerçekten beni düşünseler bana söylerlerdi bak senıde isterz ama hamılesn yorlma vs.çünki sorsalr kesın gelırm dıyeceğimide biliyorlar. Gün gelmiş çatmış bana değil eşime diyor.bütün gün birikteyz halbuki.he birde gezmeye gidilince hamilesn denmiyor ama.kızıyorum bazen kendıme çok mu art nıyetlı dawranıyorum ama bu tavırları görüncede üzülüyorum.istemiyorlar mağdem daha mantıklı bişy söyliyebılrlr.yada istenmıyck kadar kötü biriyım başka zamnda yakınlık kurmasınlr bna.bu durumda ne yapmam lazım sizce bir akıl verin lütfen
Aynı şeylwri yazıyorum hep ama zamanında oda gelmek ister çağırın vs dendı.bn çağırdım.sorunda etmedim.ama zamanında bnden beklenenleri bnm gösterdiğim hassasıyetn gösterılmeyişi derdim.yada bundan sonrada her doktor kontrlüme gelir kv. Kimle gidicn dye bile sorlmz hep emrıvaki.şimdi bn de desemki sen şeker hastasısn yollrda şekerin düşüyor ondn çağırmıycm yda tek gıdcm.enden kötüsü olmz.biray suratlarını çekerim.bunun gbi biçok örnek var.tamam istenmıyım eyv.. Ozaman baska zamnda hamilesn yorlma dıyecklr.işleri düüşünce sende ol sende gel.bn desemki hamileym.aa sen tawır alıyosn oluck. Bn canları isterse gideym canları ıstemesse gitmeyeym ama onlarıda herseyime dahil edeym.kim bukdr anlayşlı acaba. Birde bna yapmadklrı bilezıklerı setleri isteyeceklerya ondan safdışı bırakıldm.şimdi bız almyın dedk onlar aldı dıyeceklr bna karsı.
Bunu okumadan yorumumu yapmıştım. Doğru demişim. Haksızsın.bna yapmadklrı bilezıklerı setleri isteyeceklerya ondan safdışı bırakıldm.şimdi bız almyın dedk onlar aldı dıyeceklr bna karsı.
Torunun dr konrtolüyle,kıytırık bir nişan alışverişi aynı mı?Aynı şeylwri yazıyorum hep ama zamanında oda gelmek ister çağırın vs dendı.bn çağırdım.sorunda etmedim.ama zamanında bnden beklenenleri bnm gösterdiğim hassasıyetn gösterılmeyişi derdim.yada bundan sonrada her doktor kontrlüme gelir kv. Kimle gidicn dye bile sorlmz hep emrıvaki.şimdi bn de desemki sen şeker hastasısn yollrda şekerin düşüyor ondn çağırmıycm yda tek gıdcm.enden kötüsü olmz.biray suratlarını çekerim.bunun gbi biçok örnek var.tamam istenmıyım eyv.. Ozaman baska zamnda hamilesn yorlma dıyecklr.işleri düüşünce sende ol sende gel.bn desemki hamileym.aa sen tawır alıyosn oluck. Bn canları isterse gideym canları ıstemesse gitmeyeym ama onlarıda herseyime dahil edeym.kim bukdr anlayşlı acaba. Birde bna yapmadklrı bilezıklerı setleri isteyeceklerya ondan safdışı bırakıldm.şimdi bız almyın dedk onlar aldı dıyeceklr bna karsı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?