Acillll!! yine kaynamın oyunları

HAMILESINIZ BİR DE NİŞAN ALIŞVERISINDE İŞİNİZ NE Kİ

beni çağırmasalar işime gelır valla
evımde mis gbı oturu kafa dınlerım
bu sıcakta sokaklarda napıcaksınız mılletın alısverısınde

Madem onlar davet edilmedikleri programlara emrivaki yapıp geliyorlar, ve madem sizi çağırmamalarının sebebinin yapacakları adaletsizliği kapatmak olduğunu düşünüyorsanız, istiyorsanız arayıp X'e Leopars hamile istemez demişsiniz, olur mu öyle şey, isterim tabii ki diyip gidin.

"Annecim, X'i yemeğe alacağım zaman hamilesin boşver yorma kendini demiştin ya çok haklısın bu hamilelik beni çok yoruyor. Nişandan sonra evli çift çağırmak şart değil zaten. Evlensinler, ben de doğurmuş olurum. O zaman çağırırım. Sizden de yardım isterim" diyebilirsiniz.

Söz verip tutmaması hakkında da her görüştüğümüzde konusunu açabilirsiniz. Gülerek "Ayy yaşasın, X'i de evlendiriyorsun, birkaç aya söz verdikleriniz gelir. Sabırsızlıkla bekliyorum. Herkese anlatasım geliyor. Annem verdiği sözü tutar diyesin geliyor. Yeni evlenenlerde görünce özeniyordum" vs diyebilirsiniz. İçinize attıkça her yaptıkları batacak sanırım. Her canınızı sıkan şeyi ufak ufak gülerek söyleyin. Yine de siz daha iyi tanıyorsunuz, siz bilirsiniz.

En önemlisi hiç stres olmamaya çalışın. Hamilesiniz, bebek stresten çok çok fazla etkileniyor. Çevrenizde hayali bir balon olduğunu düşünün. Gelen stresler onu geçemesin. En fazla tatlı tatlı lafınızı söyleyip gülüp geçin, onlar düşünsün.

Alışverişe gitmezseniz, bundan sonra bir yere çağırdıklarında gitmek istemezseniz "Aaa anne sen de bir garipsin. Alışverişe hamile diye çağırmıyorsun, şimdi buna çağırıyorsun. Hiç canım da istemiyor zaten. Dinlenicem. Siz benim yerime de gezin. Hadi öpüyorum annecim, görüşürüz" vs diyebilirsiniz. Bence hep kendi keyfinizi düşünüp rahat rahat yaşarsanız daha mutlu olabilirsiniz. Ama dediğim gibi siz daha iyi tanıyorsunuz.

Randevunuzdan niye haberi var ki? Haber vermeyin. Alın kocanızı gidin. Sorarlarsa baş başa gitmek istedim dersiniz. Bana surat asan olursa ben görüşmek istemem. "Surat asıyorlar, gitmek istemiyorum" derim. Ama bunlar sizi stres yapacak olaylara sebep olabilir diye siz böyle yapın diyemiyorum.

Off bi rahat bırakın gençleri. 2anne gelin damat yeter. Gitsen de orada ona aldılar bana almadılar diye arıza çıkarırsın.
Bilmiyorum siz evli misiniz ama benim ailem herseyi yaptı.onlar hiçbirsey yapmadılar ne çeyiz ne takı.(göstermelık 2bilezk kolye vs takı töreni için alındı ertesi gnu bzduruldu borcları için ) söz verdiler borcumuz bu alıcaz dediler para gelice..sonra para ellerıne geçincede vazgectık yapmıycz kızıma ayırdım o parayı dediler. Mağdem öyle benim ailem enayimiydi herseyımı onlar yaptı.bizde böyle dediler.şimdi kndı kızlarına gelince bizde böyle deyıp herseyı istıyolr.zaten bni götürmeme sebeplwrı ortaya çıktı.nişan için bilezik alınmış.2yıl önce bizde nişanda takı olmz deyıp bna hiçbişy ypmamştılr.tabikide zoruma gidiyor bu tavırlr.umarım sz aynı seylerı yaşamazsınız

Anladigim kadariyla sen gitmedigin icin degil sana haber vermedikleri icin dert etmişin.aman bosver bu sicakta hamile hamile dolascan.canima minnet de gec kis.
Aynen öyle.birde bendeykn bna yapmadklrını olması gerek deyıp kndı kızına istemesi. Bizde olmaz deyıp köşwye ceklmşlrdı şimdi tamtersi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…