Acillll yoksa deliricem

Dnzhndn

Ankara..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
33
7
16
Arkadaslar 4 evliyim birde cocugum var.herkes gibi benimde eski sevgililerim vardi.ustelik biz kocamla oturup konusmustuk eskilerden gizlimiz yok yani.ama simdi eskiden bir ikikes gorustuugum bir vardi yani sevgili bile denmez ama suan esimle ayni yerde calisiyolar ustelik esimin calistigiyere ortak olmus. Simdi esim beni mahvediyo resmen ben boyle adammiyim nasil kabul edicem uykularimiz kacti resmen.herseyi soyledimm defalarca ben onunla sadece 3defa oturup cay ictim hepsi bu asik bile degildim diyorm ama kabullenemiyor. Napicam bunaldim yardim edin lutfen

Çok zoruna gidiyorsa çalişmasin orada, yok calisiyorsa da uzatmasin ne olmuş yani uyku kaciracak, sizin yapabileceginiz bisey yok.

Benim hayatimda 2 kere gorustugum adamla eşim ayni ortama girse birbirlerini tanimazlar. Eşinizin bundan nasil haberi oldu, adam eşinizi nereden taniyor?

Eşiniz için iğrenç bu durum, kabul ediyorum.
Keza eski görüştüğünüz kişi için de öyle.
Ama sizin bir suçunuz yokken eşinizin böyle üstünüze gelmesi çok yanlış ve tuhaf.
Kimse istemez karısının, kocasının eski defterleriyle münasebeti olsun ama siz yapmadınız bunu.
Ya ilişiğini kesecek ya da susup devam edecek.
Hiçbir koşulda alttan almayın bu tavrı.

Siz ne yapabilirsiniz ki adama gidip git burdan mı diyeceksiniz. Eşiniz ayrılsın o zaman işte ne diyelim. ne saçma yaa offf

Anlatmanin suyunu cikartmak bu olsa gerek.
İnsan 2 kere gordugu birini niye anlatir. İki kere çay içmek herhangi bir arkadaşıyla da yapabilecegi birşey. İki kere oturuduğu çay masasinda ne duygusal ne özel bir an geçmemiştir muhtemelen.
"Eski sevgili" bile değil aslinda.

Ne gidiyormuş zoruna? Eskiden konuşmanız mı yoksa başka takıntısı mı var? Sizi böyle sıktığı için tavrınızı koyun bence.

Yani zor durum kabul ediyorum ama kafa şişirmesine gerek yok.
Çok zoruna gidiyorsa çıksın işten.
Siz ne yapabilirsiniz ki?

aynen

Iki kez cay içtiği birini insan eşine niye anlatır ki. Evlilikte geçmiş ilişkilerin konuşulması taraftarı değilim ya. Illki herkes birşey yaşıyor ama bilmeye gerek yok bitmiş gitmiş. Eşiniz cok rahatsiz oluyorsa çıksın isten

Kötü olmus da olmus artik. Ya baska yerde calisacak ya da durumun ustunde durmayacak yani baska yol yok.

Dünyada neler oluyorken bu sorun edilecek bir şey değil. Tabii diğer adam, adam değilse o başka. Siz ne yapabilirsiniz ki eşiniz size niye yükleniyor. Kriz çözmede saçmalıyor galiba. Allah yardımcınız olsun

Eskilerden asla konuşulmamalı bence işi adı bile verilmemeli neden dersen karşı taraf için hoş değil bu durum bazı erkekler takıntı haline de getirebiliyor ondan asla eskiler hakkında konuşmam ben

eş için kötü bir durum evet de saçma sapan size yüklenmesi haksızlık yardım alsın tepkisi normal değil

herkesin flörtü sevgilisi olabılır
Kulağa küpe olsun eskiler hakkında kimse bilgi vermesin

Yiyosa çalışmasın orada sizin sorununuz değil kendi sorunu bence

İğrenç bir durum denecek kadar abartılacak bir şey göremedim.

Öykü Karayel, eşi, eski sevgilisi, eski sevgilisinin yeni eşi hep birlikte tatil yaptılar. Onlara bakıp medeni diyen de oldu, "gavat" diyen de. Şahsen ben hakaret edenlerden tiksindim. Olabilir deyip buyutmemek daha huzurlu değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…