Siz ne yapabilirsiniz ki adama gidip git burdan mı diyeceksiniz. Eşiniz ayrılsın o zaman işte ne diyelim. ne saçma yaa offfArkadaslar 4 evliyim birde cocugum var.herkes gibi benimde eski sevgililerim vardi.ustelik biz kocamla oturup konusmustuk eskilerden gizlimiz yok yani.ama simdi eskiden bir ikikes gorustuugum bir vardi yani sevgili bile denmez ama suan esimle ayni yerde calisiyolar ustelik esimin calistigiyere ortak olmus. Simdi esim beni mahvediyo resmen ben boyle adammiyim nasil kabul edicem uykularimiz kacti resmen.herseyi soyledimm defalarca ben onunla sadece 3defa oturup cay ictim hepsi bu asik bile degildim diyorm ama kabullenemiyor. Napicam bunaldim yardim edin lutfen
ne abaetmis esiniz ayrilip bosanip ayni yerde calisan insanlar var.
2 bardak cay icmissiniz diye ne kadar abartmis
sizde sizin icin onemi olmayan alti usti 2 bardak cay ictiginiz herifleri bile neden anlatiyorsunuz.
ya bu deveyi gudecek yada bu diyardan gidecek esiniz
aynenAnlatmanin suyunu cikartmak bu olsa gerek.
İnsan 2 kere gordugu birini niye anlatir. İki kere çay içmek herhangi bir arkadaşıyla da yapabilecegi birşey. İki kere oturuduğu çay masasinda ne duygusal ne özel bir an geçmemiştir muhtemelen.
"Eski sevgili" bile değil aslinda.
İğrenç bir durum denecek kadar abartılacak bir şey göremedim.Eşiniz için iğrenç bu durum, kabul ediyorum.
Keza eski görüştüğünüz kişi için de öyle.
Ama sizin bir suçunuz yokken eşinizin böyle üstünüze gelmesi çok yanlış ve tuhaf.
Kimse istemez karısının, kocasının eski defterleriyle münasebeti olsun ama siz yapmadınız bunu.
Ya ilişiğini kesecek ya da susup devam edecek.
Hiçbir koşulda alttan almayın bu tavrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?