• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acillll yoksa deliricem

Ben ciddi bir şey sorucam cidden bu adam sevgilisi değilmiş de konu sahibinin
Eski sevgililerinizi anlatıyormusunuz ya ? bence bu eski ilişkiye biraz saygısızlık

ben mesela hiç merak etmem anlatmasın da banane

dürüst olucam diye gereksiz muhabbete girmişsiniz.
görüştüğünüz kişiyi anlatmasaydınız da olurmuş. adamın aklına şüphe sokmuşsunuz ister istemez..

Öykü Karayel, eşi, eski sevgilisi, eski sevgilisinin yeni eşi hep birlikte tatil yaptılar. Onlara bakıp medeni diyen de oldu, "gavat" diyen de. Şahsen ben hakaret edenlerden tiksindim. Olabilir deyip buyutmemek daha huzurlu değil mi?
Onların ki de fazla..

Arkadaslarm en basinda gerek duyup anlatmadim zaten.evlendikten 2yilsonra ayni is ortaminda yollari kesisince sohbet arasinda esime soylemis bulundum cunku sonradan duymasi iyi olmazdi diye dusundum. 3 defa gorustum evet ama cikma teklifini kabul etmistim yani sevgiliydik iste guya. Simdide esimin calistigi yere ortak olmus ki esim oyokken zaten oranin bel kemigiydi mudurluk yapiyor. Ama onuda anliyorum patron olarak onu hezmedemiyor isi bilmeyen adam e bide patron olunca biraz kabarmis yarin birgun bilaf cikarirmi diye korkyor sanirim ama ben sucsuzum ya

Ben bu eskileri konuşma mevzusunu anlamıyorum noluyo anlatınca bakın ne hale gelmiş ilişkiniz? Kocanız rahatsızsa işten ayrılsın.

Çok zoruna gidiyorsa çalişmasin orada, yok calisiyorsa da uzatmasin ne olmuş yani uyku kaciracak, sizin yapabileceginiz bisey yok.

Benim hayatimda 2 kere gorustugum adamla eşim ayni ortama girse birbirlerini tanimazlar. Eşinizin bundan nasil haberi oldu, adam eşinizi nereden taniyor?

BiZ yani sektorlerde calisiyoruz. Herkes bilir benim esim oldugunu malesefki ortak cevremiz is durumundan dolayi tanidiktir.

iki çay içtiğiniz birini nie anlattınız eşinize neyi kabul edemiyor eşiniz ?
eşin senin sevgilinin o olduğunu nerden biliyo? resmini mi gördü de tanıdı ? o şahıs senin eşin olduğu nasıl biliyo ?

Sevgililerinizin ismini cismini niye anlatiyorsunuz? Sokakta gorunce yol degistirmek icin mi yoksa kuruntular yaratip evliliginizi bozmak icin mi? Ikiniz de bir tuhafsiniz. Adami işe siz sokmadiginiza gore esiniz gelip gelip size soylenmeyi birakmali. Huzurlu hissedemiyorsa da isten ayrilsin. Boyle giderse evliliginiz darbe alir.

Arkadaslarm en basinda gerek duyup anlatmadim zaten.evlendikten 2yilsonra ayni is ortaminda yollari kesisince sohbet arasinda esime soylemis bulundum cunku sonradan duymasi iyi olmazdi diye dusundum. 3 defa gorustum evet ama cikma teklifini kabul etmistim yani sevgiliydik iste guya. Simdide esimin calistigi yere ortak olmus ki esim oyokken zaten oranin bel kemigiydi mudurluk yapiyor. Ama onuda anliyorum patron olarak onu hezmedemiyor isi bilmeyen adam e bide patron olunca biraz kabarmis yarin birgun bilaf cikarirmi diye korkyor sanirim ama ben sucsuzum ya
Ben anlamıyorum eşinizi geçmiş benim geçmişim kimseyi ilgilendirmiyor başkasından da duyabilir
Özgüvensiz mi
Benım sevgilimin eski kız arkadaşıyla aynı ortamda bulunduk pek çok kez mecburen üni arkadaşılar çünkü

Hiç kötü hissetmedim o da evlenmişti
Olabilir ne olacak ya

Kiz hata yapmış olan olmuş karşıdaki insallah terbiyeli duzgn biridir de saçma saçma olaylar cikmaz

Sucsuzsaniz tavrınızi koyun öyleyse. Hayat bu herşey olabilir, bu kadar abartacak bişey yok. Eşiniz hazmedemiyosa işten çıksın ya da napiyosa yapsın sizin kafanızı böyle gereksiz mevzularla sisirmesin. Siz de ezilip buzulup suçlu gibi davranırsanız sizi çok ezer bu konudan dolayı, tavrınızi koyun

Back
X