Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onların ki de fazla..Öykü Karayel, eşi, eski sevgilisi, eski sevgilisinin yeni eşi hep birlikte tatil yaptılar. Onlara bakıp medeni diyen de oldu, "gavat" diyen de. Şahsen ben hakaret edenlerden tiksindim. Olabilir deyip buyutmemek daha huzurlu değil mi?
özgüvensiz demek kiEe siz ne yapabilirmişsiniz? Neden napıcam diye soruyorsunuz? Neden bunaldınız? Bu eşinizin sorunu.
Hayir isyerine hic gitmedim ama ayni sektorlerde calisiyoruz onun benim esi oldugunu etrafimizdaki herkes biliyor1 o adam sizin eşiniz olduğunu nerden biliyor
2 siz sürekli iş yerinemi gidiyorsunuz
Çok zoruna gidiyorsa çalişmasin orada, yok calisiyorsa da uzatmasin ne olmuş yani uyku kaciracak, sizin yapabileceginiz bisey yok.
Benim hayatimda 2 kere gorustugum adamla eşim ayni ortama girse birbirlerini tanimazlar. Eşinizin bundan nasil haberi oldu, adam eşinizi nereden taniyor?
Ben anlamıyorum eşinizi geçmiş benim geçmişim kimseyi ilgilendirmiyor başkasından da duyabilirArkadaslarm en basinda gerek duyup anlatmadim zaten.evlendikten 2yilsonra ayni is ortaminda yollari kesisince sohbet arasinda esime soylemis bulundum cunku sonradan duymasi iyi olmazdi diye dusundum. 3 defa gorustum evet ama cikma teklifini kabul etmistim yani sevgiliydik iste guya. Simdide esimin calistigi yere ortak olmus ki esim oyokken zaten oranin bel kemigiydi mudurluk yapiyor. Ama onuda anliyorum patron olarak onu hezmedemiyor isi bilmeyen adam e bide patron olunca biraz kabarmis yarin birgun bilaf cikarirmi diye korkyor sanirim ama ben sucsuzum ya
Arkadaslarm en basinda gerek duyup anlatmadim zaten.evlendikten 2yilsonra ayni is ortaminda yollari kesisince sohbet arasinda esime soylemis bulundum cunku sonradan duymasi iyi olmazdi diye dusundum. 3 defa gorustum evet ama cikma teklifini kabul etmistim yani sevgiliydik iste guya. Simdide esimin calistigi yere ortak olmus ki esim oyokken zaten oranin bel kemigiydi mudurluk yapiyor. Ama onuda anliyorum patron olarak onu hezmedemiyor isi bilmeyen adam e bide patron olunca biraz kabarmis yarin birgun bilaf cikarirmi diye korkyor sanirim ama ben sucsuzum ya
Evli insanların, eşlerinin eski sevgilileriyle iş yapıyor oluşu iğrenç bir durumdur.İğrenç bir durum denecek kadar abartılacak bir şey göremedim.![]()