• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acillll yoksa deliricem

Bi ara eşimle sevgiliylen beni kıskandırmak için eski sevgilisinin memleketininden dem vurup kiskandirmaya çalıştı. Ben de eski sevgilimin memleketiyle ilgili bir şey söyledim konu kapandı. Derken yeni evliyiz, bizim memlekete giderken benim eski sevgilimin memleketi üzerinden gidiyoruz. Bana bu yoldan gitmekten bile nefret ettiğini, aklına o adamın geldiğini falan söyledi. Ben de ona bu konuyu uzatırsa çokça sevgilisi olduğu için bir daha onun memleketine bile gitmeyeceğimi söyledim. Bir daha da konu açılmadı ;)

sonuçta sevgili değilmişsiniz sadece tanıyorum deseydiniz . siz eğer 2-3 kere çay içtik yalnız dersen erkekler bazen kıskançlık yapar. şimdi bir de patronu olduğu için aslında kendi içinde yaşadığı sıkıntının acısını sizden çıkarmıştır.

O kadar önemsiz birinin bile sicilinden bahsettiyseniz. Adı sanı işinden... Sonuçlarına eşiniz ve siz katlanırsınız.Eski sevgilinin suçu yok.

Back
X