• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acillll yoksa deliricem

biraz abartmış sonuçta o adamın bi yardımıyla girmedi o işe o ordaydı adam sonradan geldi. çokta kafaya takıp huzurunuzu bozmaya değmez bence.

Adam laf çıkartacak kadar karaktersiz midir?
Eşinizin bildiğini adam biliyor mu?

Arkadaslarm en basinda gerek duyup anlatmadim zaten.evlendikten 2yilsonra ayni is ortaminda yollari kesisince sohbet arasinda esime soylemis bulundum cunku sonradan duymasi iyi olmazdi diye dusundum. 3 defa gorustum evet ama cikma teklifini kabul etmistim yani sevgiliydik iste guya. Simdide esimin calistigi yere ortak olmus ki esim oyokken zaten oranin bel kemigiydi mudurluk yapiyor. Ama onuda anliyorum patron olarak onu hezmedemiyor isi bilmeyen adam e bide patron olunca biraz kabarmis yarin birgun bilaf cikarirmi diye korkyor sanirim ama ben sucsuzum ya

Eşinizin oradan ayrılmaktan başka çıkar yolu yok

Kocanız sizle oturup eskilerin kritiğini yaptığına göre fazla da takmayan birisi ama şu durumda adamın işe ortak olarak girmesini kıskandı herhal , yediremedi. Sonuçta adam da kendine bir hayat kurmuş belki evlenmiştir gelip de kocanıza ben senin karınla 3 kere çay içmiştim demezdi diye düşünüyorum. Diyecektiyse de bir tehdit hissetiginizde kocanıza söylerdiniz. Eğer işten çıkma gibi bir durumu yoksa uzatmasın kocanız, kendi kendini yer olan sizin huzurunuza olur . Insanlar hazmedemeyecekleri şeyleri öğrenmekten uzak dursalar keşke

Keşke anlatmasaymışsınız. Bunun beteri benim arkadaşımın başına geldi 7 yıllık sevgilisiyle aileler istemediği için evlenemedi, ayrıldı, sonra ikisi başka kişilerle evlendi ki arkadaşımın eşi fazlaca kıskanç olduğu için eski sevgilisinden hiç bahsetmedi gel zaman git zaman arkadaşımın eşi; eski sevgilisiyle çok yakın arkadaş oldu. Okeye beraber gitmeler, gezmeler... Gelip evde arkadaşıma anlatıyor şu kişiyle buraya gittim böyle eğlendik çok komik biri diye arkadaşım da merak ediyor kim diye isimler de aynı, espri tarzı da aynı sonra bir gün yolda eski sevgilisiyle karşılaşıyor senin kocanla arkadaş olduk diye anlatıyor eski sevgili kişisi, arkadaşım resmen kafayı yedi en sonunda her şeyi anlattı kocasına, baya huzursuz günler geçirdiler ama şu an iyiler. Eğer iş değiştirme durumu varsa değiştirsin takıntı haline getirdiyse çok sorun yaşarsınız

Cinsellik olmamış, büyük aşk olmamış.
3 kere çay içmekle ne bu abartı?
Fazla dramatik hale getirmişsiniz.

Arkadaslar 4 evliyim birde cocugum var.herkes gibi benimde eski sevgililerim vardi.ustelik biz kocamla oturup konusmustuk eskilerden gizlimiz yok yani.ama simdi eskiden bir ikikes gorustuugum bir vardi yani sevgili bile denmez ama suan esimle ayni yerde calisiyolar ustelik esimin calistigiyere ortak olmus. Simdi esim beni mahvediyo resmen ben boyle adammiyim nasil kabul edicem uykularimiz kacti resmen.herseyi soyledimm defalarca ben onunla sadece 3defa oturup cay ictim hepsi bu asik bile degildim diyorm ama kabullenemiyor. Napicam bunaldim yardim edin lutfen
Bu kadar detay vermenize ne gerek vardı ki . Açıkçası rahatsız oluyosa çıksın işten başka alternatif yok. Eskileri konuşmak görüldüğü üzere çok gereksiz. Hadi hayatinizdakileri anlattınız sevgili bile olmadığınız bi kaç defa çay içtiğiniz adamı anlatmaya ne gerek var. Eşim bana böyle bi durumda gelse yeter artık fazla abartma derdim devam ederse madem bu kadar rahatsizsin çık işten o zaman derdim . Malum iş bulmak kolay değil bundan sonrasını kendisi düşünsün. Gereksiz şeyleri sorgulamanın bedeli oluversin

Ben anlatmakla dogruolani yaptigimi ďusunuyorum cunku ayni camiadalar ama 2yil oncesine kadar tanismiyolardi bende tanistiklarinda anlatma geregi duydum. Esimle birbirimizi cok seviyoruz oyle geri kafali cahil degildir yani bunlara papuc birakmaz hatta bir kizi 100 kisi ister 1kisi alir da demisti ama demekki simdi onun patron olarak gelmesi bizimkinin canini skti. Oyle birseyki esim 20 yildir caalstigi sektorde bide cok durust akilli guvenilirdir is ortaminda o ayrilmak istese bile onu birakmazlar

Bencede ayrılsın işten aile birliğiniz için ama niye isime varana kadar anlatınız orayı anlamadım

Normalde ben de anlatmamda adam gelip uyuzluguna esine soyleyeblirdi bence iyi yapmissin anlatarak. . Eşin de artik sadece çay ictgini duyunca biraz gevsemeli

O iki bardak cayi biz sinif arkadaskarimizla da ictik. Ne yani sinif arkadasim esimle ayni yerde calisamaz mi?
Sevgili bile degilmissiniz.
Bir de kisinin ozeli kiside kalmali. Hep bunu soylerim.

Elbette birbirinize karşı şeffaf olun gizliniz saklınız olmasın ancak birbirinize bu kadar detay vermenize anlam veremedim. Şimdi sizin başınız ağrıyor.

Arkadaslar 4 evliyim birde cocugum var.herkes gibi benimde eski sevgililerim vardi.ustelik biz kocamla oturup konusmustuk eskilerden gizlimiz yok yani.ama simdi eskiden bir ikikes gorustuugum bir vardi yani sevgili bile denmez ama suan esimle ayni yerde calisiyolar ustelik esimin calistigiyere ortak olmus. Simdi esim beni mahvediyo resmen ben boyle adammiyim nasil kabul edicem uykularimiz kacti resmen.herseyi soyledimm defalarca ben onunla sadece 3defa oturup cay ictim hepsi bu asik bile degildim diyorm ama kabullenemiyor. Napicam bunaldim yardim edin lutfen
bir iki kez çay içtiğiniz bir adamı eşinize anlatmış olmanız çok enteresan açıkçası.. Ne gerek var ki böyle şeylere boş yere sıkıntıdan başka birşey değil.. Belki bu kadar önemsiz bir adamı eşinize söylemiş olduğunuz için eşiniz farklı algılamış olabilir ki haklı gibi sanki bende eşimin eskiden aşık olduğunu düşündüğüm biriyle çalışmak istemeyebilirim..Hatta düşünüyorum 🤔 istemezdim yaa herhalde.. Ben istesem bile zaten herkes aynı düşünmek zorunda değil.. Burada hata sizin bence olur olmaz herşeyi eşlerimize anlatmamalıyız kendimizi uzak tutarız bir araya gelmeyiz bu kadar yani.. Ki sizin o kadar bile maziniz yokmuş.. Şimdi eşinize o adamın sizin için hiçbir anlam ifade etmediğine, hayatınızın hiçbir yerinde anlamlı bir yakınlaşma, duygusallık bulunmadığına, bir geçmişiniz olmadığına inandırmanız gerekiyor.. Üzgünüm gerçekten de deli olası bir durum.. Adama şimdi çok dert ediyorsan ayrıl çalışma bırak işini falan diyecek bir ortamınız da var mı bilmiyorum ki gereksiz birşey için iş bulmanın iş kurmanın geçinmenin bu kadar zor olduğunu bir dönemde yazık olur 🙄

siz sakin olmayip sürekli bi hataniz varmis gibi aciklama dersine duserseniz..esinizde surekli sizi bu konu ile sıkar..
banane adamdan beni ne ilgilendirir modunda olun..

Madem sevgiliniz degil sadece cay ictiginzi adami nasil bu kadar detayli anlatmissiniz.suc sizde hayatimda birileri oldu denir ve konu kapanir.kimdir ne is yapar diye detaya girilmez.kaldiki sevgilinizde degilmis niye anlattiniz ki.insan her cay ictigini anlatsa

Oyy çok fena olmuş hakaten sizin için ama yapacak birşey yok yani eşiniz bu durumu ya sindirecek ya da ortaklığı bozacak sizin elinizden birşey gelmez bence

Bence eşin çok abartıp takılıyor. Evlenmeden önce görüştüğün biri olabilir kaç yaşında evlendin bilmiyorum ama ortalama 25 30 yaşında evlenen kadının elbette hayatında daha önce birkaç konuştuğu olur. Ayrıca iki kere oturup çay içmek ne zamandan beri sevgililik sayılıyor ki. Sanki üniversite döneminde sevgilisinin evinde kalıp tatillere giden her günü beraber geçirenler gibi bir durum yaşadınız. Bu kadar takıntı haline getirmesin çok istemiyorsa orda çalışmaz. Sanki beyefendi ilk sizi görüp direkt evlendi başka kızlarla hiç konuşmadı

Siz ad soyad vererek esinize bu kişiden mi bahsettiniz nerden biliyor ki
Gereksiz ayrıntı

Back
X