- 18 Eylül 2020
- 13
- 2
- 1
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslarm en basinda gerek duyup anlatmadim zaten.evlendikten 2yilsonra ayni is ortaminda yollari kesisince sohbet arasinda esime soylemis bulundum cunku sonradan duymasi iyi olmazdi diye dusundum. 3 defa gorustum evet ama cikma teklifini kabul etmistim yani sevgiliydik iste guya. Simdide esimin calistigi yere ortak olmus ki esim oyokken zaten oranin bel kemigiydi mudurluk yapiyor. Ama onuda anliyorum patron olarak onu hezmedemiyor isi bilmeyen adam e bide patron olunca biraz kabarmis yarin birgun bilaf cikarirmi diye korkyor sanirim ama ben sucsuzum ya
Bu kadar detay vermenize ne gerek vardı ki . Açıkçası rahatsız oluyosa çıksın işten başka alternatif yok. Eskileri konuşmak görüldüğü üzere çok gereksiz. Hadi hayatinizdakileri anlattınız sevgili bile olmadığınız bi kaç defa çay içtiğiniz adamı anlatmaya ne gerek var. Eşim bana böyle bi durumda gelse yeter artık fazla abartma derdim devam ederse madem bu kadar rahatsizsin çık işten o zaman derdim . Malum iş bulmak kolay değil bundan sonrasını kendisi düşünsün. Gereksiz şeyleri sorgulamanın bedeli oluversinArkadaslar 4 evliyim birde cocugum var.herkes gibi benimde eski sevgililerim vardi.ustelik biz kocamla oturup konusmustuk eskilerden gizlimiz yok yani.ama simdi eskiden bir ikikes gorustuugum bir vardi yani sevgili bile denmez ama suan esimle ayni yerde calisiyolar ustelik esimin calistigiyere ortak olmus. Simdi esim beni mahvediyo resmen ben boyle adammiyim nasil kabul edicem uykularimiz kacti resmen.herseyi soyledimm defalarca ben onunla sadece 3defa oturup cay ictim hepsi bu asik bile degildim diyorm ama kabullenemiyor. Napicam bunaldim yardim edin lutfen
bir iki kez çay içtiğiniz bir adamı eşinize anlatmış olmanız çok enteresan açıkçası.. Ne gerek var ki böyle şeylere boş yere sıkıntıdan başka birşey değil.. Belki bu kadar önemsiz bir adamı eşinize söylemiş olduğunuz için eşiniz farklı algılamış olabilir ki haklı gibi sanki bende eşimin eskiden aşık olduğunu düşündüğüm biriyle çalışmak istemeyebilirim..Hatta düşünüyorumArkadaslar 4 evliyim birde cocugum var.herkes gibi benimde eski sevgililerim vardi.ustelik biz kocamla oturup konusmustuk eskilerden gizlimiz yok yani.ama simdi eskiden bir ikikes gorustuugum bir vardi yani sevgili bile denmez ama suan esimle ayni yerde calisiyolar ustelik esimin calistigiyere ortak olmus. Simdi esim beni mahvediyo resmen ben boyle adammiyim nasil kabul edicem uykularimiz kacti resmen.herseyi soyledimm defalarca ben onunla sadece 3defa oturup cay ictim hepsi bu asik bile degildim diyorm ama kabullenemiyor. Napicam bunaldim yardim edin lutfen
Arkadaslar 4 evliyim birde cocugum var.herkes gibi benimde eski sevgililerim vardi.ustelik biz kocamla oturup konusmustuk eskilerden gizlimiz yok yani.ama simdi eskiden bir ikikes gorustuugum bir vardi yani sevgili bile denmez ama suan esimle ayni yerde calisiyolar ustelik esimin calistigiyere ortak olmus. Simdi esim beni mahvediyo resmen ben boyle adammiyim nasil kabul edicem uykularimiz kacti resmen.herseyi soyledimm defalarca ben onunla sadece 3defa oturup cay ictim hepsi bu asik bile degildim diyorm ama kabullenemiyor. Napicam bunaldim yardim edin lutfen