Acillll

sariyapraklar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
384
95
98
42
Akşam eşimin telimde bi kadını erkek diye kaydetmiş watsap konuşmalarını okudum numarayı aldim fakat görüntüleri cekemedim uyandı şerefsiz beni darp etti karakolluk olduk bosanma davası accam hemen acabilirmiyim adlı tatil girdimi

Darp varsa ve rapor aldıysanız çok kısa sürede uzaklaştırma kararı çıkıyor. Adli tatil olsa bile nöbetçi hakim, savcı var dava açabilirsiniz. Boşanma davası bitine kadar da evinizin giderlerini karşılamak zorunda.

karakolluk olduysanız darp raporu almışsınızdır diye umuyorum.
bir an önce kurtulmanız dileğiyle.

Adli tatil suan yok olsa bile davaniz acilir.Cok gecmis olsun vatsap yazismalarinda ne vardi ayriyeten hemen ogrendigini bildigi icin mi darp etti ?

dava açabilirsiniz, duruşması adli tatilden sonra görülür yüksek ihtimalle. bazen adli tatilde de görülebiliyor ama bunun için bir avukatla görüşmeniz gerekir.

Bir dur sakin ol, hemen dava açmasan bile o evden ayrıl, kendini sağlama al önce. Ne yazışmışlar ki bu kadar, veya eşinle önceden de bu tarz problemlerin var mıydı, şiddet aldatma vs.
Önce sakince düşün, evden ayrıl, ne yapacağına karar ver , darp raporunu al. boşanma davası açılır elbet . Ama daha önceden beri boşanmayı düşünüyordun da bu da son damla olduysa bilemem

Karakolluk olduysanız sizi darp raporu almaya sevk ettiler mi ?

Çok geçmiş olsun, çok üzücü :KK43:

Dava açabilirsiniz evet.

Geçmiş olsun.. Konuşma içeriği nedir ?
Kadınla ilişkisi mi var, ne zamandir, ne boyutta ?
Bunları net öğrenmeden alelacele iş yapma.

Back
X