ACİLLLL

Eşimde silmis galiba sanrmm mesaj attım iletlmyo son görülmede yok kuzen de de var oda silmiş aynı olmuş onun ki gibi

2m değişmiyorsa 2 aydır. Kullanmıyordur

Hemen tartışma çıkarmaya yer aramayın önce düzgünce konuşun altında bir şey aramayın .
2 dakika önce olabilir.

Ya istek gibi şeyler geliyo kötü bayanlardn chat gibi onlar kendi ıstgylemi gelydr yoksa öyle herkese gidiyomdr
O çok pis bı program bı ara ailemle görüntülü konuşmak için indirmistim 50 tane erkekten birden msj gelmişti neye ugradigimi sasirmistim hemen silmiştim indirdiğim gibi bence esinizinn tlfnundan o uygulamayi silin izin vermeyin bildiginiz chat sitesi gibi bisi

Hemen tartışma çıkarmaya yer aramayın önce düzgünce konuşun altında bir şey aramayın .
2 dakika önce olabilir.

Silmiş sanrm mesaj attım iletlmdi birde son görülme yok

2m değişmiyorsa 2 aydır. Kullanmıyordur

Değişyo 2 m 3 m 4 m böyle gitti ama silmiş sanırm çünkü mesaj attım iletlmdi ayrıca son görülme v.s görnmyo

Değişyo 2 m 3 m 4 m böyle gitti ama silmiş sanırm çünkü mesaj attım iletlmdi ayrıca son görülme v.s görnmyo
O zaman dakika o. Baktığınızı anlayınca engellemiş olabilir mi?

Mesaj attım ama iletimdi birde aşkım die kayıtlı bende tango ya davet et arasında o da ckyo rehberimdeki herkes gibi tangosu olmyn devel et dio

`