Doğuma Hazırlık ACILLLL :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ozlemtarik13g

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
13
3
6
28
Arkadaslar
Ilk defa katıldım hamileyim 37Haftalik az kaldi doğuma:anneadayı::emir_bebek: daha Bebeğimin eşyalarını yikamadim:110: acaba Hangi deterjanı kulanim Bazilari Haçı Şakir sabun tozu diyo Basıları Daline Acaba sizin tercihiniz nedir Lütfen yardim edin Şimdiden Cevap Verenlere Teşekkür ederimm:KK200:

Ben dalanin sabun tozunu aldim bitkisel yumusatici kullanmaya bile gerek yok bebegim 1 haftalik cok da memnunum tavsiye ederim sana..

Ben hacı şakir sabun tozu kullanmıştım ama nedendir bilmem bazen üstlerinde hep kalıntılar kalıyordu. Ilk zamanlar neyse dedim bi süre kullandım sonra uni deterjana gectim onun da kokusunu begenmedim simdi 11 aylık 2 3 aydır falan kendi deterjanımızla yıkıyorum. Ama hacı şakir yine en iyisi belki ben biraz fazla koruduğundan ya da çamaşırı fazla fazla koyduğumdan olmuştur bilemedim

E bebek baby&me sivi deterjan yumusatici islak mendil pisik onleyicisi ve gogus pedini kullaniyorum hepside harika ve cok uygun fiyata

Burda bir arkada söylemişti sabun tozu makineyi yipratiyormus
Arkadaslar
Ilk defa katıldım hamileyim 37Haftalik az kaldi doğuma:anneadayı::emir_bebek: daha Bebeğimin eşyalarını yikamadim:110: acaba Hangi deterjanı kulanim Bazilari Haçı Şakir sabun tozu diyo Basıları Daline Acaba sizin tercihiniz nedir Lütfen yardim edin Şimdiden Cevap Verenlere Teşekkür ederimm:KK200:

Back
X