Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin ya bebiş ondan olabilir mikızlar merhaba.
ben 4 eylülde 2.tüp bebek yaptırdım 5.gün donmuş embriyo koyuldu ve 9 eylülde kan verdim beta hcg 31 cıktı 11 eylülde birdaha verdim 107 cıktı bugün 8.gün ama bazen kasıklarıma ağrı vuruyor aynı anda belimede vuruyor sizce neden olabilir
korkuyorum kasık ağrısı olduğu icin cok bekledim bilmiyorum canım vallaHamilesin ya bebiş ondan olabilir mi![]()
Tüp bebek bilmiyorum ama , genel olarak benim de hamileliğimin ilk zamanlarında kasılmalarım çok oldu muhtemelen normaldir hayırlısı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsinkızlar merhaba.
ben 4 eylülde 2.tüp bebek yaptırdım 5.gün donmuş embriyo koyuldu ve 9 eylülde kan verdim beta hcg 31 cıktı 11 eylülde birdaha verdim 107 cıktı bugün 8.gün ama bazen kasıklarıma ağrı vuruyor aynı anda belimede vuruyor sizce neden olabilir
inşallah canım inşallahTüp bebek bilmiyorum ama , genel olarak benim de hamileliğimin ilk zamanlarında kasılmalarım çok oldu muhtemelen normaldir hayırlısı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin
teşekkür ederim canım inşallah isteyen herkese Rabbim nasip etsinBebiş ben burdayım diyor annesi. Hayırlı olsun![]()
Korkma korkma rahimi de stresle kasma kuzucumkorkuyorum kasık ağrısı olduğu icin cok bekledim bilmiyorum canım valla
tamam canım çok teşekkür ederim iyiki varsınızKorkma korkma rahimi de stresle kasma kuzucum![]()
Sende iyi ki varsın canımtamam canım çok teşekkür ederim iyiki varsınız![]()
Hayırlı olsun canımkızlarrr bugün kan verdim 308 cıktı 10. gün
Çok teşekkür ederim canım inşallah ayın 20 de kese icin gidicez yine haber vericem sizlere kimin ne dileği varsa Rabbim kabul etsin herkes bu güzelliği yaşasın inşallahHayırlı olsun canım![]()
Aminn canım sana o günde demiştim bebiş var ya ondan olabilir mi diyeÇok teşekkür ederim canım inşallah ayın 20 de kese icin gidicez yine haber vericem sizlere kimin ne dileği varsa Rabbim kabul etsin herkes bu güzelliği yaşasın inşallah![]()
![]()