Stres yapmayın inşallah artış olsun kucağınıza alın🌸 bu endişe bana kalırsa hep olacak. Sağlıklı ilerliyor mu,kalp atışını duyacak mıyım,kordona dolaşmasın,doğumda komplikasyon olmasın.. ooo uzar :) o yüzden lütfen sakin kalın erken tutunmuş belli ki hcg salgılamaya başlamış bile. Sağlıklı ilerlesin🙏sonucu da haber verin mutlaka :)
İnşallah Rabbim isteyen bizlere nasip etsin tez vakitte🤍

Merhaba pozitif olacak diye inanın okudum hepsini. 1 . Transferde negatif 2. Transferde kimyasal gebelik yaşamış biri olarak sizi çok iyi anladığımı belirtmek isterim. Biz yakin zamanda nasip olursa 3. Transferimizi denicez. Histeroskopi oldum ve esktra fazla kanamam oldu simdide o kanamayı kontrol altına almak icin ilac tedavisi görüyorum. Evet zor bir yol . Çetrefilli , bazen mutlu, bazen hüzünlü ama hep umut dolu. Olmuyorsa güzelleşiyordur. Başarıcaz bende inanıyorum 🌸
Merhaba geçmiş olsun öncelikle yeni transferiniz içinde şimdiden hayırlı olsun pozitifi görmeniz dileğiyle benimde 1. transferim negatif oldu 2. Transferim kimyasal gebelik oldu 5 Eylül de transfer olmuştum dün değerimin düştüğünü öğrendim doktorum bi kaç güne adet olursun dedi nasip diyelim allahtan ümit kesilmez sizin peki neden kimyasal olmuş doktorunuz herhangi bir şey söyledi mi 3. Transferimi Ekim ayında düşünüyorum bende ama kararsızım biraz ara koymalımıyım bilmiyorum bu sefer farklı bi tedavi olur mu onu da bilmiyorum çok farklı hissediyorum sürecinizi merak ettim özel değilse tabi 😊♥️

Back
X