ACİLLLLL.Beta hcg artarken kesesi geç gözüken varmıııı

canım senide strese sokmak istemem ama benim bugün b hcg değerim 22560 oldu ama kese gözükmüyor hala bugün solda tüple yumurtalık arasında kistik bir oluşum görüldü.o yüzden yarın hastaneye yatıyorum operasyona alacaklar.inşallah senin durumun benimki gibi olmaz rabbim senin yüzünü güldürür canım.

canım umarım hakkında hayırlısı olur.ama emek hiç bir zamankarşılıksız kalmaz.eninde sonunda karşılığını alırsın.kendine iyi bak.herşeyden önce bizim sağılığımız önemli

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
keseler KESELER görüldü.
iki kese kesin.üçüncü şüpheli salı belli olacak.herkese hepimize yavrularımızı kucağımaza almak dileği ile.........................

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
keseler KESELER görüldü.
iki kese kesin.üçüncü şüpheli salı belli olacak.herkese hepimize yavrularımızı kucağımaza almak dileği ile.........................

canımmmmmmmmmm günlerdir seni takip ediyordum çok sevindim canım. sana anlatmıştım kendi hikayemi bende hcg değerim 3925 i geçtikten gördüm bebeğimi :)) ikiz yada üçüz annesi olacaksın haa hadi hayırlısı Rabbim tamamına erdirsin canım tekrar tebrik ederim senii

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
keseler KESELER görüldü.

konuyu başından beri okuyodum ben bile strese girdim allaha şükür bu satırları görünce içim rahatladı
hayırlısı olsun allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
keseler KESELER görüldü.

canım sonucunu okuyunca derin bir oh çektim.merakla bekliyordum.tebrik ederim çok çok.İnsallah sorunsuz rahat güzel bir hamilelik geçirirsin.Darısı basımıza:enbuyukkk:

canım senide strese sokmak istemem ama benim bugün b hcg değerim 22560 oldu ama kese gözükmüyor hala bugün solda tüple yumurtalık arasında kistik bir oluşum görüldü.o yüzden yarın hastaneye yatıyorum operasyona alacaklar.inşallah senin durumun benimki gibi olmaz rabbim senin yüzünü güldürür canım.

çok geçmiş olsun.

selam herkese
lansor canım sanırım bu aralar hastanede.kalbim seninle umarım iyi olursun canım.
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.hepimizin kalbi birlikte atıyor bunun farkındayım.birlikte sevinip sevinip birlikte üzülüyoruz.iyi ki bu site var.

sorgusuz arkadaşım tebrikler gözün aydın vallahi bende baştan sona şimdi okudum sona dogru gerildim ama sonunu görünce içim bir rahat ohhhhhhhhh çekti.neden bu yolda çektigimizi yanlızca bizler anlıyoruzda ondan .olumsuz örnekleride okuyunca insanı alıyor bir karamsarlık.çünkü bu riskler varsa bir gün bizleride bulabilir.işte bu güzel sonlarda bizleri umutlandırıyor.tekrar gözün aydın olsun canım.

sorgusuz senin gözün aydın arkadaşım

lansor canım muhtemelen hastanedesin sanada çok geçmiş olsun arkadaşım herşeyde vardır bir hayır Allah yardımcın olsun arkadaşım

sorgusuz arkadaşım tebrikler gözün aydın vallahi bende baştan sona şimdi okudum sona dogru gerildim ama sonunu görünce içim bir rahat ohhhhhhhhh çekti.neden bu yolda çektigimizi yanlızca bizler anlıyoruzda ondan .olumsuz örnekleride okuyunca insanı alıyor bir karamsarlık.çünkü bu riskler varsa bir gün bizleride bulabilir.işte bu güzel sonlarda bizleri umutlandırıyor.tekrar gözün aydın olsun canım.

evet bizlerin yaşadığını bizler kadar başka kimse anlayamaz.evlatlarına sahip çıkmayanlara, kötü davrananlara kimse bizim kadar tepkili olamaz.şu anda korku ve ümitsizlik yaşayan bütün arkadaşlarıma sesleniyorum.Bizlerde korku biraz daha fazla sürüyor.hepiniz yaşamıştır ve umarım yaşayacak
tedavi iyi gidecek mi
sağlam yumurta çıkacaka mı
toplananlar döllenecek mi
transferden sonra tutacak mı, test pozitif mi
değerler normal olarak her defasında artacak mı
kese görülecek mi doğru yerde mi
kalp atışları duyulacak mı ................

eve sağlıcakla kucağımda götürecek miyim???????????

insanların hamile olduğunu öğrenene kadargeçirdiği habersiz anları bile binbir sancıdan geçerek öğreniyoruz.
lansorcuğum ve hepimiz ben emeğin eninde sonunda karşılığını alacağına yürekten inanıyorum. bu sefer ya da başka bi sefer.....
tek dikkat etmemiz gereken yeni bir güzelliğe sahip olmaya çalışırken kendimizi yok etmeyelim

sorgusuz canım çok sevindim...sonucundan çok endişelenişekleniyordum ama neyseki korktuğumuz başına gelmedi canım...alalh sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

lansor canım... senin içinde çok üzüldüm...umarım bir an evvvel sağlığına kavuşur ardındanda bebişlerine kavuşursun inşalllah... allah yanında ve yardımcın olsun inşallah canım....a.s.

selam kızlar yarın yavruşkoların sayısı belli olcak.Bu nasıl bir sınavdır Heyecan ve bekleyiş hiç bitmiyor.Lansordan haberi olan yok sanırım.Canım umarım iyidir.

kızlaaaaar
bu gün yavrularımın görüntüsünü de aldım üç taneeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kızlaaaaar
bu gün yavrularımın görüntüsünü de aldım üç taneeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım gözün aydın tekrar tebrik ederim seni. bak o kadar merak etttin üzüldün ama 1 değil 2 değil tam 3 tanee harika bişey bu yaaaa :) Rabbim tamamına erdirsin canım

canım gözün aydın tekrar tebrik ederim seni. bak o kadar merak etttin üzüldün ama 1 değil 2 değil tam 3 tanee harika bişey bu yaaaa :) Rabbim tamamına erdirsin canım

teşekkür ederim canım.evet o kaygılanıyor ki insan.bir tanesi diğerlerine göre biraz küçükmüş.devam eder mi belli olmaz dedi doktor.Bakalım sağlıklı olsunlar da .sen nasılsın.

teşekkür ederim canım.evet o kaygılanıyor ki insan.bir tanesi diğerlerine göre biraz küçükmüş.devam eder mi belli olmaz dedi doktor.Bakalım sağlıklı olsunlar da .sen nasılsın.

canım inşallahh oda gelişir ve annişine sıkı sıkı tutunur. inşallah hepsinide sağlıkla sıhhatle kucagına alırsın canım. ben iyiyim Allah a şükür dr. kontrolumüzü bekliyoruz 5 mart ta göreceğim bebeğimi bakalım ne yapıyor artık hareket ettiğini falan göraceğiz diye sabırsızlanıyorum çok :))

canım inşallahh oda gelişir ve annişine sıkı sıkı tutunur. inşallah hepsinide sağlıkla sıhhatle kucagına alırsın canım. ben iyiyim Allah a şükür dr. kontrolumüzü bekliyoruz 5 mart ta göreceğim bebeğimi bakalım ne yapıyor artık hareket ettiğini falan göraceğiz diye sabırsızlanıyorum çok :))

canım şu an ne kadarlık yavrucuğun.umarım bir şikayetin yoktur.neler hissediyorsun .ben hala inanamıyorum:sm_cool:

canım şu an ne kadarlık yavrucuğun.umarım bir şikayetin yoktur.neler hissediyorsun .ben hala inanamıyorum:sm_cool:

canım yarın 10 haftalık olacak bebişim. mide bulantılarım ve hala sanki regl olacakmışım gibi sancılarım dışında iyiyim şükür. hala inanamıyorum demişisin ben de hala alışamadım hala inanamıyorum ama ben yine iyiyim eşim çok daha kötü hiç bi iş yaptırmıyor bana ama ben kucağıma almadan inanmam diyo :)) sadece hamile olduğum her an aklımda oda olmasa ben hastayım falan diye yatacağım sanırım.inan bana dr. her gün gel ultrasona dese koşa koşa giderim her gün görürüm bebişimi :)) Rabbim kimseye evlat hasreti yaşatmasın isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu inşallah. bak bide gidip kalp atışlarını duyacaksın ya o duyguyu anlatmak imkansız sonraki her gittinde ultrasonda büyümüş göreceksin her gidiş farklı bi heyecan.Rabbim yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah canım

Back
X