sorgusuz arkadaşım tebrikler gözün aydın vallahi bende baştan sona şimdi okudum sona dogru gerildim ama sonunu görünce içim bir rahat ohhhhhhhhh çekti.neden bu yolda çektigimizi yanlızca bizler anlıyoruzda ondan .olumsuz örnekleride okuyunca insanı alıyor bir karamsarlık.çünkü bu riskler varsa bir gün bizleride bulabilir.işte bu güzel sonlarda bizleri umutlandırıyor.tekrar gözün aydın olsun canım.
evet bizlerin yaşadığını bizler kadar başka kimse anlayamaz.evlatlarına sahip çıkmayanlara, kötü davrananlara kimse bizim kadar tepkili olamaz.şu anda korku ve ümitsizlik yaşayan bütün arkadaşlarıma sesleniyorum.Bizlerde korku biraz daha fazla sürüyor.hepiniz yaşamıştır ve umarım yaşayacak
tedavi iyi gidecek mi
sağlam yumurta çıkacaka mı
toplananlar döllenecek mi
transferden sonra tutacak mı, test pozitif mi
değerler normal olarak her defasında artacak mı
kese görülecek mi doğru yerde mi
kalp atışları duyulacak mı ................
eve sağlıcakla kucağımda götürecek miyim???????????
insanların hamile olduğunu öğrenene kadargeçirdiği habersiz anları bile binbir sancıdan geçerek öğreniyoruz.
lansorcuğum ve hepimiz ben emeğin eninde sonunda karşılığını alacağına yürekten inanıyorum. bu sefer ya da başka bi sefer.....
tek dikkat etmemiz gereken yeni bir güzelliğe sahip olmaya çalışırken kendimizi yok etmeyelim