Acilllll eşim internet bagımlısı oldu :((( ne yapmalıyım yardımcı olun

uzgnum

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
41
0
6
35
İstanbul
MERHABA ARKADASLAR BENIM sorunum ınternet bağımlısı eşim 2 yıllık evliyim cok severek evlendık ve eşim tam bir oyun bağımlısı cıktı , ve bu bağımlılık evliliğimi resmen kabusa çevirdi,ne yaptıysam vazgeçiremedim. güzellikle konuştum, görmezden geldim, kavga ettim, aptala yattım şakaya vurdum... yok yok yok...verdiği sözleri en fazla bir hafta tutabiliyor. sonrasında birseye bakıcam diye giriyo ya da internette bakması gereken bişeyi bahane ediyor ve oyunu acıp yine saatlerce ayrılmıyor. . bebegımızı kaybettık ve pko hastasıyım tekrar çocuk sahıbı olmak ıcın tedavı oluyorum fakat cok streslıyım belki onun destegine en fazla ihtiyacım olan bu donemimde o aptalca bi oyunun pesinde gozu dunyayı gormuyo aksamları surekli yalnız oturuyorum, yalnız kalınca sinir katsayım gittikce artıyo, konuscak biri arıyorum ailemde farklı bir sehirde. derdimi kimseye anlatamıyorum,artık cok tukenmis hissediyorum yuzunu görmek bıle istemiyorum zaten artık tahammul edemiyorum ve bende cabalamayı bırakmıs durumdayım neyaparsa yapsın diyorum ve giderek kopuyoruz. artık beraber yatamıyoruz bile. beni, evliligini, boyle aptalca bi oyuna degistigini gordukce kahroluyorum ve nefret ediyorum ondan, ne yapıcam ne yapmalıyım nasıl toparlanıcaz ıyıce sorumsuzlaştı çocuk tedavısını bırakalım acele etmeyelim dedı herseyden vazgectı .. yemegı aceleyle yıyor poker , okey oynuyor butun gun .. bende ınternete gırıyorum ama bakmam gerektıgı kadar bakıyorum eger işim yoksa evde kımse yoksa can sıkıntısına yarım saat oyun oynarsam oynuyorum ama eşiminki cok farklı bır durum .. gece sabahlıyor ınternetın basında hadı yat uykunu al sabah zor uyanıyorsun dıyorum oyunum bıtsın dıyor . sabah işe sureklı gec kalıyor .. iş yerınde kımse sorun çıkarmıyor sorun çıkarsalar aslında belkı farklı olucak bılgısayar bozulmuştu 10 gun servısteydı hersey yoluna gırdı ama bılgısayar gelınce yıne aynı ((

canım bence interneti kapattırın erkekler biraz zor vazgeçiyor oyun sevdalarından interneti kapatmaya yanaşmıyorsa o yokken bilgisayrı falan boz ki oturamasın bişeyler yap. bizimde vardı pokerle ilgili sorunumuz çok şükür şu an oynamıyor. ayrıca dikkat et o pokerde yabancı kızlar falan oluyo onlarla alakalı bir durum olmasın ki inşallah yoktur.

ınternetı kapattırmıyor ıkna edemedim maalesef kavga durumuna getırıp küsüyor uzun sure konuşmuyor , yok sureklı bakıyorum ne yapıyor ne yazıyor ne oynuyor dıye kızlarla falan alakası yok sadece tek derdı oyun uyanır uyanmaz ınternet basında ne yapıcam bılemıyorum bır süre aılemın yanına gıtsem stresımı atsam dıye düşünüyorum bu sefer daha beter olucak ıyıce baglanıcak acill çözüm bulmam lazım..

Genelde beylerin sözü gectigi icin, interneti kapattir demesi kolay maalesef .. saat belirle hergün icin o aralarda girsin mesela ? Veya en fazla bir saat de, cikmazsa kabloyu cek? Bana göre demesi kolay :S sen tabii yapamicaksin büyük ihtimalle, anlayabiliyorumda ama suda varki;
küsüp uzun süre konusmamasi onu sogutur mu senden?
Yanlis bi davranisda bulunursa yuvan dagilabilir..
Eve pokerle okey al, oyunlari bilen akrabalarinizla oynasin..
Baska ne yapabilirsin ki... sifre koy pc ye dicem oda cocukca mi olur..

bılgısayarını saklıyorum guzel sofra hazırlıyorum bugun bırlıkte vakıt gecırelım dıyorum hıc ilk tepkı vermıyor yemegı yedı mı yorgunlugu gıttı mı bılgısayarımı hemen getır dıyor ben tepkı vermeyınce sınırlenıp benım canımı yakıyor kolumu burkuyor yada su bardagını yemek tabagını yere atıyor kırıyor .. Saat belırlesem dinlemıyor kı ben ne zaman ıstersem o zaman gırerım dıyor. Dısarı bıle cıkamıyoruz bılgısayar yuzunden bilgisayarı bozmalıyım ve uzun sure bılgısayar gelmemelı eve baska care yok. Pc sıfre koysam çözemez mı nasıl yapabılırım.

Şifre koymak da çözüm değil bence, oynamak isteyen oynar başka çaren yok, farklı uğraşlara yöneltmeye çalış onu mesela maç seviyorsa onu izlesin biraz ya da beraber sinemaya gidin falan sana süpriz yaptım de. Baktın olmuyo kendine bi uğraş bul sen de onu takma, napıyosa yapsın sen üstüne düştükçe inatlaşabilir.

haklısın en ıyısı takmamak ama bır süre şartlıyorum kendımı bosverıyorum ama bakıyorum hıc farkında degıl kan beynıme sıcrıyor taşıyorum yıne sırf ınternet yuzunden huzurumuz kalmadı , cevremde bırcok arkadasım kayınvaldeden gorumceden ceker , bense ınternetten ne garıp (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…