Acilllll kizlarr !!!

Traum7777

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
258
139
123
Herkese iyi aksamalar kizlar.. 2 gun sonra dogumum var ve simdi agrilarim var ama gercek dogum.agrisi mi bilemedim oglumun dogumda suni sanci vermislerdi ve belimden igne yaptirdim o yuzden agri nedir bilmiyorum agrilarim.kasıklarimdan acayip bi sekilde vuruyo ve kalkamiyorum ayaga eşimde su an iste bisey olursa ara dedi ama simdi onuda telasdirmak istemiyorum gercek mi bilemedim doktor dogum gununu 7 sine vermisdi ama agrilarim cok kotu gercek mi acaba ?

Canım dakika tut,gerçek ağrıysa eğer düzenli aralıklarla gelir...düzensiz aralıklarla geliyorsa veya ağrı sürekliyse doğum değildir.

arayin esinizi,2 gun sonra dogum gunu verildi diye sanciyla beklenir mi..hemen arayin gelsin yaniniza..pat diye suyunuz geliverir filan.

Bence sen ara eşini. Burdan kimse doktora git veya gitme diyerek sorumluluk alamaz. İki gün sonra doğum var dediğine göre sezaryen olacaksın galiba. Bi terslik olmasın sonra.

Bence sen ara eşini. Burdan kimse doktora git veya gitme diyerek sorumluluk alamaz. İki gün sonra doğum var dediğine göre sezaryen olacaksın galiba. Bi terslik olmasın sonra.
Yok canim dr normal dedi ama tecrubem yok o yuzden fikir almak icin yazdim belimden igne yaptirmisdim ilk dogumumda ama oda normaldi yani ben agriya dayanamayinca igne yaptirdim aricam galiba dedigim.gibi 7 sine dogum olur buyuk ihtimak demisdi

Gerçek doğum sancısıysa düzenli olarak gelir. Dakika tutun ya da riske atmayın siz arayın bi baksınlar. Allah kolaylık versin

O sancı öyle bi şiddetli vuruyorki dakika tutmasanız bekliyorsunuz vuruca Zaman'ı herşeye rağmen her gebenin farklı olabileceğinden eşinizi arayın kontrol amaçlı bile bi gidin

Yok sadece kasıklarim agriyo ama sanki bicak saplaniyo sanki kesiliyo orasi

Sanci girme dakikalarini tut cnm , ben belimden kasiklarma dogru inince anladim ve dk tutmaya basladim 10,5,3 ve surekli gelmeye basladi . Tek avazda kurtarsin ins rabbim

Gerçek doğum sancısıysa düzenli olarak gelir. Dakika tutun ya da riske atmayın siz arayın bi baksınlar. Allah kolaylık versin
Saol canim allah razi olsun kararsiz kaldim bi geliyo hemen telefona saldiriyom aricam diye sonra geciyo dur bi daha gelsin diyom biliyom yanlis yapiyom ama iste =(

Eşini aramalısın. Buradan kimse kesin bir şey söylemez. Allah korusun bir anda suyun falan gelir.
Korkulu rüya görmektense uyanık yatmak yeğdir.

Eşini aramalısın. Buradan kimse kesin bir şey söylemez. Allah korusun bir anda suyun falan gelir.
Korkulu rüya görmektense uyanık yatmak yeğdir.
Haklisin canim ama once dakka tutayim yanliz degilim zaten annem yanimda eltim asagi katimda oturuyo

Biz de agrim var diye gittik öylesine hastaneye sabaha bebisimizi kucagimiza aldik. Hazir valizi bile getirmemistik geri dönecegiz diye, geri göndermediler dogum baslamis diye.
Benimki söyleydi kasilmalarim oluyordu, karnima bakinca bile kasildigim belli oluyordu ve zaten ayakta duramiyordum bir yerden destek alarak sancimin gecmesini bekliyordum. Birkac kez tekrarlayinca kontrol icin aksam 10 da hastaneye gittik, sonrasinda bir iki saat icinde daha da siklasti sancilar. Epidural taktilar sancilarimin arasinda hic dayanilacak gibi degildi ben kücügüm karnim büyük ebe hic güvenemedi bana galiba.. Nihayetinde dogum oldu, bence git kontrol ettir. Icin rahat olur en azindan. Önemse lütfen, git bir an önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…