Yok sadece kasıklarim agriyo ama sanki bicak saplaniyo sanki kesiliyo orasiBelinden kasiklarina dogru mu vuruyor agri?
Agri var ama duzenli bilmiyom ki dakka tutmadim hic o yuzden kararsiz kaldim.ama aricam galibaarayin esinizi,2 gun sonra dogum gunu verildi diye sanciyla beklenir mi..hemen arayin gelsin yaniniza..pat diye suyunuz geliverir filan.
Yok canim dr normal dedi ama tecrubem yok o yuzden fikir almak icin yazdim belimden igne yaptirmisdim ilk dogumumda ama oda normaldi yani ben agriya dayanamayinca igne yaptirdim aricam galiba dedigim.gibi 7 sine dogum olur buyuk ihtimak demisdiBence sen ara eşini. Burdan kimse doktora git veya gitme diyerek sorumluluk alamaz. İki gün sonra doğum var dediğine göre sezaryen olacaksın galiba. Bi terslik olmasın sonra.
Saol canim oyle denicem bakalim gercek miCanım dakika tut,gerçek ağrıysa eğer düzenli aralıklarla gelir...düzensiz aralıklarla geliyorsa veya ağrı sürekliyse doğum değildir.
Yok sadece kasıklarim agriyo ama sanki bicak saplaniyo sanki kesiliyo orasi
Saol canim allah razi olsun kararsiz kaldim bi geliyo hemen telefona saldiriyom aricam diye sonra geciyo dur bi daha gelsin diyom biliyom yanlis yapiyom ama iste =(Gerçek doğum sancısıysa düzenli olarak gelir. Dakika tutun ya da riske atmayın siz arayın bi baksınlar. Allah kolaylık versin
Saol canim allahim herkese kolaylik versin hayirli dogum versin insallah dakika tutuyom su andan itibarenSanci girme dakikalarini tut cnm , ben belimden kasiklarma dogru inince anladim ve dk tutmaya basladim 10,5,3 ve surekli gelmeye basladi . Tek avazda kurtarsin ins rabbim
Haklisin canim ama once dakka tutayim yanliz degilim zaten annem yanimda eltim asagi katimda oturuyoEşini aramalısın. Buradan kimse kesin bir şey söylemez. Allah korusun bir anda suyun falan gelir.
Korkulu rüya görmektense uyanık yatmak yeğdir.
Haklisin canim ama once dakka tutayim yanliz degilim zaten annem yanimda eltim asagi katimda oturuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?