Acilllll kizlarr !!!

Yurtdışındasın sanırım, kesin tarihin olmadığına göre.
Sağlıkla mutlulukla kucağına gelir bebişin inşallah. Hayırlı doğumlar dilerim...

Kizlarrrrr herkese cok tessekkur eterim gece geldik gercek dogum sancilarimmis ama.hala bebis gelmedi hastaneye yatirdilar cunku kanamam basladi dua etinde bi avzada kurtulayim allahin izniyle benim acilmam olmuyo nedense dr bugunde bekleyelim dedi yarina olmazsa suni sanciyla bide belden igneyle normal bi dogum olacak insallah simdi iyiyim ama sanci geldiginde sadece o agriyi aciyi hissetiyom esime bagiriyom cagiriyom defol git diye yazik oda bisey diyemiyo sonradan diyom kusura bakma ama sende olsan bagirirsin diyom anliyom seni diyo yazik =)

Yurtdışındasın sanırım, kesin tarihin olmadığına göre.
Sağlıkla mutlulukla kucağına gelir bebişin inşallah. Hayırlı doğumlar dilerim...
Aminnn canimm allahim evlat isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin .. Evet canim almanyadayim bu arada

Sancın başlamış heralde karnın taş gibi sertleşip basınç hissediyomusun bide beline ve kasığına vuran şiddetli bi karın ağrısı varmı?varsa bekleme bin taksiye illa dr verdiği gün doğmuyolar bu yaramazlar canları nezaman istiyo ozaman geliyolar:))

Kizlarrr dogurdum bennn =D normal dogum oldu allahin izniyle kizim 3 haftalik oldu bile =) benim cektigim normal dogum sancilariymis yalanci degilmis =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…