S szy3478 Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2017 84 31 3 37 3 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi szy3478 #1 arkadaslar klomen ve catlatma ıgnesı kullanıp hamıle kalan ve 7. haftada bebegını goremeyen varmı gec döllenme olabılırmı lütfen yardım
arkadaslar klomen ve catlatma ıgnesı kullanıp hamıle kalan ve 7. haftada bebegını goremeyen varmı gec döllenme olabılırmı lütfen yardım
T Tuyann Varlığın öyle bi sevinçki Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2009 145 35 298 İstanbul 9 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi szy3478 #2 szy3478 .!.: arkadaslar klomen ve catlatma ıgnesı kullanıp hamıle kalan ve 7. haftada bebegını goremeyen varmı gec döllenme olabılırmı lütfen yardım Genişletmek için tıkla... Ben su an aynı durumdayım. Klomen ve çatlama iğnesi ile hamile kaldım. Ama 6+5 te bebeği göremedik. 1 hafta sonra gidicem tekrar. Sizin durum nasıl oldu nasıl ilerledi
szy3478 .!.: arkadaslar klomen ve catlatma ıgnesı kullanıp hamıle kalan ve 7. haftada bebegını goremeyen varmı gec döllenme olabılırmı lütfen yardım Genişletmek için tıkla... Ben su an aynı durumdayım. Klomen ve çatlama iğnesi ile hamile kaldım. Ama 6+5 te bebeği göremedik. 1 hafta sonra gidicem tekrar. Sizin durum nasıl oldu nasıl ilerledi