acilllll

onuruveyde

bebegimi bekliyorum
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
166
16
48
Kizlar idrar yollarimi usutmuşum ve şuan hamile kalma çabalari içerisindeyim antibiyotik içsem birsey olurmu korkuyorum da bi sakincasi olur die lutfen bilgisi olan bana akil verebilirmi

Cnm icme doktora git gebe kalmis kalack olsan bile zarari olmayan toz ilaclar var pnlardan alabilirsin ben hamilr kalma calismalari varken asiri mide usutmusum acile gittik dr sormustu bana gebemisin die bende bu gebe olmam die dusunmustum yok demistim antibiyotik vermisti icmemistim ama gebe olsa idim o anda vermezdi o ay ogrendimki hamileymisimsimdi iki yasinda

Canim iste bana da hep oyle diyorlar ama dayanamiyom buay 23unde tatile cikicaz korkuyorum orda daha kotu olurum die bitane icsem geciyor eşimde icme ne olur ne olmaz dedi ah bu usutme beni öldürecek. Canim Allahim bagislasin bebisini Allahim bana da nasip etsinnn

bence kesinlikle içme bende 4 aydır bebek çalışmaları yapıyorum..
migrenim var haftalarca ağrı çekiyorum ama genede ne bi ağrı kesici nede başka bişey içmiyorum..
idrar yollarımda benimde sıkıntı var antibiyotik içme dr. a git o sana zararsız bi ilaç tavsiye edecektir..

Kizlar idrar yollarimi usutmuşum ve şuan hamile kalma çabalari içerisindeyim antibiyotik içsem birsey olurmu korkuyorum da bi sakincasi olur die lutfen bilgisi olan bana akil verebilirmi
Benimde basima geldi daha yeni transfer sonrasi enfeksiyon oldum gebe kalmisim doktor augmentin 625 mg verdi hicbir sakıncası yok dedi onu kullanıyorum. Sen yinede kafana göre kullanma doktora sor mutlaka.gecmis olsun

icme cnm bencede ne plur ne olmaz simdi ikinciyi dusunuyoz nasipse allah sanada nasip etsin insallah nane ic onun yerine rahatlatir

Mutlaka dr.a danisip ilac kullan cnm. Idrar yolu enfeksiyonu tedavi edilmezse erken dusuk ya da erken dogumlara sebep olur.

cnm icme ne olur ne olmaz simdi.ikinciyi dusunuoz nasipse allah sanada nasip etsin ins tatlm doktora gitt

Saolun kizlar bende icmek istemiyrm ama yasayanlar bilir cok canim yaniyor gecmek bilmedi neredeyse bi aydir cekiyorum Allahim kimsenin basina vermesin

Saolun kizlar bende icmek istemiyrm ama yasayanlar bilir cok canim yaniyor gecmek bilmedi neredeyse bi aydir cekiyorum Allahim kimsenin basina vermesin
anluorum cnm allah yardimcin olsun ama yine doktora gidip saglik icin gebelik dusundugunu soyleyerek dr ona gore sana ilac verebilir

anluorum cnm allah yardimcin olsun ama yine doktora gidip saglik icin gebelik dusundugunu soyleyerek dr ona gore sana ilac verebilir

Canim dun devlet hastanesine gittim acil die hic birsey demedi dikkat et gecer fazla muayene bile etmedi ozele gidicem artik

Canim dun devlet hastanesine gittim acil die hic birsey demedi dikkat et gecer fazla muayene bile etmedi ozele gidicem artik
Anladm pztsi mutlaka git daha sonra rahatlikla tatile gidebilirsin cnm sen nerdesin hangi sehirde ozelden yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…