Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkar canımKızlar aşılamanın 12. Gününde kan vermeyi düşünüyorum sizce varsa çıkar mı?Daha once 12. Gününde öğrenen oldumu
2 hafta sonra yap demisti doktorum ama yeni yıla girmeden once yapmak istiyorum bugün 9. GünümÇıkar canım
Doktor garanti olsun diye demiştir. Genelde çıkıyor 12. Günü değer düşük de olsa2 hafta sonra yap demisti doktorum ama yeni yıla girmeden once yapmak istiyorum bugün 9. Günüm
Cok teşekkür ediyorumDoktor garanti olsun diye demiştir. Genelde çıkıyor 12. Günü değer düşük de olsa
Ne demek rica ederim inşallah güzel haberler alırsınCok teşekkür ediyorum![]()
İnşallah isteyen herkese nasip olsunNe demek rica ederim inşallah güzel haberler alırsın![]()
Merhaba bende ilk asilamami 21 aralikta oldum 7.gundeyim suan belirti vs yasadiniz mi ilk 5 gunu bende sol kasikta ve karin altinda baski ve sizi vardi sık idarar suan belirtiler yok oldu. Cok merak ediyorum siz test yaptirdiniz mi ?insallah guzel haberler alirizİnşallah isteyen herkese nasip olsun![]()
Ben sizden bir gun once olmuşum sabah vakti olduğum icin o günü de saydım bir belirtim yok gibi bilmiyorum belirti sadece sanki göğüslerim dolgunlasmıs gibi dokununca hassas onun dışında bisey yok canım çarşamba gunu kan testi vermeyi düşünüyorumMerhaba bende ilk asilamami 21 aralikta oldum 7.gundeyim suan belirti vs yasadiniz mi ilk 5 gunu bende sol kasikta ve karin altinda baski ve sizi vardi sık idarar suan belirtiler yok oldu. Cok merak ediyorum siz test yaptirdiniz mi ?insallah guzel haberler aliriz![]()
Ilk asilamaniz mi ?Ben sizden bir gun once olmuşum sabah vakti olduğum icin o günü de saydım bir belirtim yok gibi bilmiyorum belirti sadece sanki göğüslerim dolgunlasmıs gibi dokununca hassas onun dışında bisey yok canım çarşamba gunu kan testi vermeyi düşünüyorum![]()
Yok canım 3.Ilk asilamaniz mi ?
Sizin ilk miYok canım 3.
Benim ilk asilamamSizin ilk mi
Hadi inşallah sen ne zaman düşünüyorsun kan vermeyiBenim ilk asilamam
12. Gunde falan veririm diyorum bgn 9. Gun bugunde biraz regliye benzer sancilar var hafif korkuyorum olucam diye. Siz ne zaman yapicaksiniz belirti vs varmiHadi inşallah sen ne zaman düşünüyorsun kan vermeyi
Ben çarşamba gunu vereceğim pek belirtim yok gibi12. Gunde falan veririm diyorum bgn 9. Gun bugunde biraz regliye benzer sancilar var hafif korkuyorum olucam diye. Siz ne zaman yapicaksiniz belirti vs varmi
Hadi inşallah guzel haberlerini bekliyoruz hayir baska hiçbir ilac vermedi doktorum siz devlette mi deniyorsunuz, ben devlette yaptırdım14. Günüm
Yarın kan vereceğim
Başka bir ilaç kullaniyor musunuz
Ben de devletteHadi inşallah guzel haberlerini bekliyoruz hayir baska hiçbir ilac vermedi doktorum siz devlette mi deniyorsunuz, ben devlette yaptırdım
Merhaba bende ilk asilamami 21 aralikta oldum 7.gundeyim suan belirti vs yasadiniz mi ilk 5 gunu bende sol kasikta ve karin altinda baski ve sizi vardi sık idarar suan belirtiler yok oldu. Cok merak ediyorum siz test yaptirdiniz mi ?insallah guzel haberler aliriz![]()