• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACILLLLLL AŞILAMA

• Konu Sahibi Konu Sahibi myem80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

myem80

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
13
Kızlar aşılamanın 12. Gününde kan vermeyi düşünüyorum sizce varsa çıkar mı?Daha once 12. Gününde öğrenen oldumu

2 hafta sonra yap demisti doktorum ama yeni yıla girmeden once yapmak istiyorum bugün 9. Günüm
Doktor garanti olsun diye demiştir. Genelde çıkıyor 12. Günü değer düşük de olsa

İnşallah isteyen herkese nasip olsun🤲
Merhaba bende ilk asilamami 21 aralikta oldum 7.gundeyim suan belirti vs yasadiniz mi ilk 5 gunu bende sol kasikta ve karin altinda baski ve sizi vardi sık idarar suan belirtiler yok oldu. Cok merak ediyorum siz test yaptirdiniz mi ?insallah guzel haberler aliriz🙏

Merhaba bende ilk asilamami 21 aralikta oldum 7.gundeyim suan belirti vs yasadiniz mi ilk 5 gunu bende sol kasikta ve karin altinda baski ve sizi vardi sık idarar suan belirtiler yok oldu. Cok merak ediyorum siz test yaptirdiniz mi ?insallah guzel haberler aliriz🙏
Ben sizden bir gun once olmuşum sabah vakti olduğum icin o günü de saydım bir belirtim yok gibi bilmiyorum belirti sadece sanki göğüslerim dolgunlasmıs gibi dokununca hassas onun dışında bisey yok canım çarşamba gunu kan testi vermeyi düşünüyorum 🤲

Ben sizden bir gun once olmuşum sabah vakti olduğum icin o günü de saydım bir belirtim yok gibi bilmiyorum belirti sadece sanki göğüslerim dolgunlasmıs gibi dokununca hassas onun dışında bisey yok canım çarşamba gunu kan testi vermeyi düşünüyorum 🤲
Ilk asilamaniz mi ?

Hadi inşallah sen ne zaman düşünüyorsun kan vermeyi
12. Gunde falan veririm diyorum bgn 9. Gun bugunde biraz regliye benzer sancilar var hafif korkuyorum olucam diye. Siz ne zaman yapicaksiniz belirti vs varmi

12. Gunde falan veririm diyorum bgn 9. Gun bugunde biraz regliye benzer sancilar var hafif korkuyorum olucam diye. Siz ne zaman yapicaksiniz belirti vs varmi
Ben çarşamba gunu vereceğim pek belirtim yok gibi

14. Günüm
Yarın kan vereceğim
Başka bir ilaç kullaniyor musunuz

Hadi inşallah guzel haberlerini bekliyoruz hayir baska hiçbir ilac vermedi doktorum siz devlette mi deniyorsunuz, ben devlette yaptırdım
Ben de devlette
Duphaston kullanıyorum günde iki kez
Bir de folik asit

Canim sen bi ilac kullaniyor musun suan ben duphaston kiullaniyorum asilamanin 10. Gunundeyim 7. Guninden itibaren kasık agrim baya artti

Back
X