acillllll...cvs testi yaptıran var mı

hilalece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
50
1
36
Adana
ikili test sonucum 1/180 çıktı. dr cvs yaptırmamı önerdi ama bilmiyorum. yaptıran arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi

Ben de ikiliyi yaptırdım ama oranlar çok şükür iyi çıktı.Ama bekleme süreci bile insanı strese sokuyor,hatta keşke yaptırmasaydım bile dedim:) Bildiğim kadarıyla 250den aşağısını riskli kabul ediyorlar.Amniyosentezi önerecektir.İçini ferah tut,burada 50den aşağı oranlar da gördük ama sonuçları temiz çıktı.Aynı şekilde çevremde de ikili testi riskli çıkıp,sonucu temiz çıkan oldukça insan var.Strese sokma kendini.

ikili test sonucum 1/180 çıktı. dr cvs yaptırmamı önerdi ama bilmiyorum. yaptıran arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi

Canım ben yaptırdım... Ama benim ikili testi yapmadan risk buldular. Yani kaçta kaç risk grubundaydım bilmiyordum... bebekte o zaman 3 mm ödem vardı. (yani ense kalınlığı)

Sana tavsiyem bence yaptır en azından için rahatlar yanlız yaptırısan ön sonuçları mutlaka iste. Biz 15 gün sonuç çıkana kadar neler çektik. Ve bende hücre üremedi yani sonuç da alamadık...

Bide yaş ile alakalı da oran riskli çıkabiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…