Acillllll

1nehir

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2023
281
29
13
28
Kızlar cift rahim nasil oluyor?ben doktora gittim gebelik yok denildi ama buradaki bir arkadaşımız bos olan rahmine bakmıştır diğerine bakmamıştır dedi boyle bir şey mümkün mü

Kızlar cift rahim nasil oluyor?ben doktora gittim gebelik yok denildi ama buradaki bir arkadaşımız bos olan rahmine bakmıştır diğerine bakmamıştır dedi boyle bir şey mümkün mü
Çift rahim duymuştum. Ama herkeste olan bir şey değil ki. Doktor size öyle bir şey demediyse yoktur.

Rahminiz çift olsaydı söylerdi doktor bence. Nadir oluyor zaten.

Rahminiz çift olsaydı söylerdi doktor bence. Nadir oluyor zaten.
Evet ama bazen çift rahim fark edilmiyormus benim anlamadığım bos olan rahme bakmıştır nedir ultrasobda rahme bakınca gebelik gözükmesi gerekmiyor mu

Peki hamile olduğunuza nereden bu kadar eminsiniz de hamile olmama ihtimaliniz çift rahimli olup doktorun ikinci rahimdeki bebeği görememesinden daha düşük bi ihtimal gibi geliyor size

kan testinde bile çıkmadıysa nasıl olacak? burdaki bazıların doltorlardan daha zeki olması beni yoruyor artık. her duyduğunuza inanmayın. çift rahim o kadar yaygın görülen bir sey değil. kaldı ki doktorunuz kanda pozitif görüp ultrasonda görmeseydi zaten bu ihtimali düsünürdü. burda her söylenene de inanmayın Allah aşkına

Yok ya, soru tiktokta bi kadın 20.haftaya kadar bebeği ultrasonda görememiş sizce mümkün mü. Diğer üye de en fazla çift rahimlidir öyle olur o da çok çok düşük bi ihtimal, bunun haberini okumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum demiş. Kimse bu üyeye sen çift rahimlisin dememiş nasıl bu kadar emin oldu her soruya yazıyor şu an

y
a hahahahah. insanlar cidden tuhaf ya

y

a hahahahah. insanlar cidden tuhaf ya
Ben emin değilim oyle bisey var mi onu merak ediyorum biliyorsanız yardımcı olun lütfen

Ultrason ile baktıysa görünebilir diye biliyorum. Herkeste olmuyor canım en iyi tanıyı doktorun koyar ultrasonla

Zuzushh kızın kafasını ne karıştırıyon bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…