- 14 Ağustos 2018
- 21.410
- En iyi cevaplar
- 2
- 81.426
- 598
Her duyduğunuza, internette okuduğunuza inanmayın lütfen. Kan vermişsiniz , üstüne doktor bakmış zaten.Sadece bir ihtimal oyle bisey olabilir mi onu merak ediyorum
Ne olursa olsun görünmesi gerekir de demiş :))Bir baskasi da olabilir dedi o yüzden korktum
Evet ultrason ile baktı cift rahim falan var demediUltrason ile baktıysa görünebilir diye biliyorum. Herkeste olmuyor canım en iyi tanıyı doktorun koyar ultrasonla
Aşko böyle bir haber okumustum bana biyolijik olarak mantikli geldiZuzushh kızın kafasını ne karıştırıyon bacım
Benim ultrasonda bakti yumurtaliklarima falan da bakti gebelik yok dedi cift rahim gibisinden bir sey demedi cift rahim ultrasonda nasil gözüküyor benim alttan bakti ultrason ile bakinca iki rahimde gozukur muydu ben sadece şunu anlamıyorum diğer rahme bakılmamistir diyorlar bu nasıl oluyoryok öyle bir sey kız ya. olsa gebelik zaten kanda çıkardı. ayrıca cift rahim tespit edilebilen bir sey. takma bunları
Ultrasonla rahime bakılıyor bir diğerine bakip diğerine nasıl bakılmıyor ben bunu anlamadım siz söylediğimizde beri araştırıyorum bulamadım bir seyAşko böyle bir haber okumustum bana biyolijik olarak mantikli geldiama sonucta bir jinekolog degilim.
benim bildiğim doktor zaten ultrason sırasında çift rahim ağzı vs görürse şüphelenip emar falan istiyor. öyle de teshisi koyuluyor. ama dediğim gibi bu öyle 10 kişiden birinde görülen bir durum değil. çok çok nadir. bence boşuna kuruntu yapıyorsunuzBenim ultrasonda bakti yumurtaliklarima falan da bakti gebelik yok dedi cift rahim gibisinden bir sey demedi cift rahim ultrasonda nasil gözüküyor benim alttan bakti ultrason ile bakinca iki rahimde gozukur muydu ben sadece şunu anlamıyorum diğer rahme bakılmamistir diyorlar bu nasıl oluyor
Ultrasonda cift rahim agzi belli oluyor mu spekulum ile rahim ağzıma da bakıldı benim bir şey denilmesibenim bildiğim doktor zaten ultrason sırasında çift rahim ağzı vs görürse şüphelenip emar falan istiyor. öyle de teshisi koyuluyor. ama dediğim gibi bu öyle 10 kişiden birinde görülen bir durum değil. çok çok nadir. bence boşuna kuruntu yapıyorsunuz
ya anlaşılır tabii ki. sonucta iki rahim iki rahim ağzı demek. anlaşılır. he illa emin olmak istiyorsanız sanırım ct denilen bir emar yöntemiyle kesin teshis ediliyormus.Ultrasonda cift rahim agzi belli oluyor mu spekulum ile rahim ağzıma da bakıldı benim bir şey denilmesi
Tamam teşekkür ederimya anlaşılır tabii ki. sonucta iki rahim iki rahim ağzı demek. anlaşılır. he illa emin olmak istiyorsanız sanırım ct denilen bir emar yöntemiyle kesin teshis ediliyormus.
O yazdigim mesaji alintilarsaniz ben de bir goreyim. Bu sitede 5bin mesajim var tam ne yazdigimi hatirlamiyorum.Ultrasonla rahime bakılıyor bir diğerine bakip diğerine nasıl bakılmıyor ben bunu anlamadım siz söylediğimizde beri araştırıyorum bulamadım bir sey
O yazdigim mesaji alintilarsaniz ben de bir goreyim. Bu sitede 5bin mesajim var tam ne yazdigimi hatirlamiyorum.
Ben alıntıliyim gelKadin cift rahimlidir, ultrasonda boş olan rahime bakip yok derler. Cok cok dusuk bir ihtimal ama imkansiz da degil. Gerci kan testi vs ile net cikar ama sadece ultrasonda gorulmeyebilir. Boyle bir haber okumustum sanki ama ne kadar dogru bilmiyorum.
Kadin cift rahimlidir, ultrasonda boş olan rahime bakip yok derler. Cok cok dusuk bir ihtimal ama imkansiz da degil. Gerci kan testi vs ile net cikar ama sadece ultrasonda gorulmeyebilir. Boyle bir haber okumustum sanki ama ne kadar dogru bilmiyorum.
Merhaba tiktokta gizli gebeligi anlatan bir doktor gördüm.20.haftaya kadar ultrasonda görünmüyormus bu gerçek mi biliyor musunuz
Önceliklee sen bana doktora gebeyim diye gittim bana yok dedi acaba yanlis mi diye sorup ben de aa cift rahimlisindir ondan gormemistir diye birsey demedim. Tiktokda gordugun enteresan bir durumdan bahsetmissin ben de daha once denk geldigim birseye dayanarak yorum yapmisim.Kızlar cift rahim nasil oluyor?ben doktora gittim gebelik yok denildi ama buradaki bir arkadaşımız bos olan rahmine bakmıştır diğerine bakmamıştır dedi boyle bir şey mümkün mü
Ay ben o sorunun sahibini farklı biri sanıyorum o da bu konu sahibiymiş abuuuŞindiii. Biraz gecmis kurcalama biraz internet kurcalama yaptim.
Önceliklee sen bana doktora gebeyim diye gittim bana yok dedi acaba yanlis mi diye sorup ben de aa cift rahimlisindir ondan gormemistir diye birsey demedim. Tiktokda gordugun enteresan bir durumdan bahsetmissin ben de daha once denk geldigim birseye dayanarak yorum yapmisim.
Sonraa yaklasik 6 aydir ters rahim - cift rahim -gizli gebelik baslikli sayisiz konun var. Sence 6 aylik hamile olsan idrar-kan-ultrasondan birinde cikmaz miydi? Acaba bir de psikiatrist mi gorsen?
Bu arada gecmiste okudugum haberi bulamadim ama benzer biseyler buldum onu da asagi ekliyorum. İlgililer bakabilir.
Eki Görüntüle 3443049
Eki Görüntüle 3443050
Eki Görüntüle 3443052
Ben sadece şunu merak ediyorum cift rahim ve cift rahim ağzı olunca ultrasonda bir diğeri gozukmeyebilir mi ayni ultrason ile bakılıyor ben sadece bunu merak ediyorumO yazdigim mesaji alintilarsaniz ben de bir goreyim. Bu sitede 5bin mesajim var tam ne yazdigimi hatirlamiyorum.
Ablacım sal artık. Yani ne diyelim 3 ay daha bekle artık bir şey doğmadığını görürsen hamile olmadığına ikna olursun inşallahBen sadece şunu merak ediyorum cift rahim ve cift rahim ağzı olunca ultrasonda bir diğeri gozukmeyebilir mi ayni ultrason ile bakılıyor ben sadece bunu merak ediyorum
Bilmeeem onu doktor bilir. Bence bir rahim filmi cektirebilirsin. Hatta rahim filmini anestezisiz cektirirsen daha net çıkar.Ben sadece şunu merak ediyorum cift rahim ve cift rahim ağzı olunca ultrasonda bir diğeri gozukmeyebilir mi ayni ultrason ile bakılıyor ben sadece bunu merak ediyorum
Evet kafam çok karışık Ben sadece şunu anlamıyorum bos olan rahime bakip gebelik yok denilebiliyormus boyle bir şey mümkün mü ayni ultrason yapıyorsun iki rahim de gözükmüyor müBak belli ki nedense bu konuda kafan karışmış. Öncelikle ultrasonla gebeliğin gözükmesi için Beta hCG değerinin baya yüksek çıkması lazım. Sen negatif diyorsun. Evet bazen rahim anomali lerini ultrasonla tespit edemiyorlar. Batın mr yada Hsg filmi çektirmen lazım ama ne gerek var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?