Acilllllll Çatlamadan sonra 10. Gün beta hcg 3.8 çıktı

xesraxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
234
En iyi cevaplar
1
70
28
27
Çatlamadan sonra 10. Gün beta hcg 3.8 çıktı sizce gebelik var mı yarın sabah doktor randevum var dayanamadım acilde yaptırdım testi doktorum çok erken gebelik olabilir de olmayabilirde dedi kadın doğuma gidin dedi. Çok heyecanlandım ve çok aşırı merak ediyorum. Karın şişliği karın ve kaşık ağrısı devam ediyor farklı günlerde yapmış olduğum testleri de atayım bakarsınız çok acil cevap bekliyorum sizden lütfennn🥹🥹🥹🥹

Eklentiler

• IMG_3548.webp
    IMG_3548.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_3523.webp
    IMG_3523.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_3522.webp
    IMG_3522.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_3506.webp
    IMG_3506.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 18
Çatlamadan sonra 10. Gün beta hcg 3.8 çıktı sizce gebelik var mı yarın sabah doktor randevum var dayanamadım acilde yaptırdım testi doktorum çok erken gebelik olabilir de olmayabilirde dedi kadın doğuma gidin dedi. Çok heyecanlandım ve çok aşırı merak ediyorum. Karın şişliği karın ve kaşık ağrısı devam ediyor farklı günlerde yapmış olduğum testleri de atayım bakarsınız çok acil cevap bekliyorum sizden lütfennn🥹🥹🥹🥹
catlatmanın etkisi ile cıkarsa cızgı (10. gun cıkabılıyor) 13. gun artık silik bıle cıkmıyor. ama zaten cok erken daha 10. gun demek catlama sonrası 9 ya da 8. gun demek :) eger yarından sonra daha koyulasmıs bı hal olursa oyle umıtlen derım:) rabbım hakkında hayırlsıını versin

catlatmanın etkisi ile cıkarsa cızgı (10. gun cıkabılıyor) 13. gun artık silik bıle cıkmıyor. ama zaten cok erken daha 10. gun demek catlama sonrası 9 ya da 8. gun demek :) eger yarından sonra daha koyulasmıs bı hal olursa oyle umıtlen derım:) rabbım hakkında hayırlsıını versin
Yarın doktor randevum var canım bakalım ne diyecek doktor acildeki doktorda erken gebelikten kaynaklı olabilir diyince ve bu değerle hamile kalanları görünce bi ümitlendim açıkçası

Gebelik var bende süphelenip kan vermiştim sürekli 2.0 cıkıyordu bu sefer 2.8 cıkmıstı diğer gün tekrar verdim 7.69 cıktı ama kimyasala döndü maalesef

Gebelik var bende süphelenip kan vermiştim sürekli 2.0 cıkıyordu bu sefer 2.8 cıkmıstı diğer gün tekrar verdim 7.69 cıktı ama kimyasala döndü maalesef
İnşallah gebelik vardır canım merakla bekliyorum randevum vardı kadın doğumdan kan istedi tekrar 1 saat sonra çıkacak bakalım hayırlı sonuçlar olsun inşallah kimyasal olmaz benimde çok üzüldüm canım inşallah tez zamanda hamile kalırsın herşey gönlünce olsun 🥹❤️🤲🤲

Benim adete 3 gün kala 3 çıkmıştı değerim olabilir vardır inşallah 🌸

Benim de bugün çatlatma iğnesinin 10. Günü idrar testinde negatif çıktı kanda 1.20 adetime 8 gün var bilmiyorum bu değer yükselir mi

Benim de bugün çatlatma iğnesinin 10. Günü idrar testinde negatif çıktı kanda 1.20 adetime 8 gün var bilmiyorum bu değer yükselir mi
Yükselebilir canım daha 8 gün varmış bence dayanabilirim diyorsan 1 hafta sonra ver dayanamazsan 2 gün sonra ver

Kızlar 2.76 çıktı sonuç 1 hafta sonra eğer adet olmazsan tekrar ver dedi

Back
X