• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilllllll Kızlar...Kan değerleri....

punika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
5
0
86
49
İstanbul
Ben bu ayın 4'ünde transfer oldum.3 tane embriyo transfer edildi.10. gününde biraz kanamam oldu ve acilen doktara gittim.Kan testi yaptırdım.Değer 30 çıktı.2 gün sonra yani tam 12. günde yine test yaptırdım bu sefer değerim 99 çıktı.Bizde biraz umutlandık.4 gün sonra doktorum tekrar test yapmamı istedi,bu arada progynex vurulmaya başladım.Cuma günü yani ayın 20'sinde yaptırdığım testte sonucum 190 çıktı ama doktorum bu sonuç için pek umut verici konuşmadı,sanki çok daha yüksek olması gerekiyormuş gibi konuşunca ümitsizliğe kapıldım.Bu arada çok hafif lekelenme diyebileceğimiz şekilde kanamam devam etmekte.Doktor kanama olabilir diyor ama bir yandan da kimyasal gebelik de olabilir diyor.Ne olumlu ne olumsuz karar veremiyorum.ıki arada bir derede kaldım.Bu değerler normal midir yoksa hiç umut yok mu?Hormonların şu andan sonra yükselme şansı var mıdır yoksa düşük mü beklemeliyim?Yardımcı olan herkese teşekkürler.:kedi:

Son düzenleme:
arkadasim bence degerlerin güzel.katlamasi gerekiyor.katlamista aslinda.benim 13.günümde degerim 47 çikmisti ve sonradan düstü degerim.içini ferah tut.bence hersey yolunda arkadasim.

190 çıkan sonuç eğer 4 gün ara ile yapıldıysa, beta hcg yeterli yükselmiş gözükmüyor, büyük ihitimal biyokimyasal gebelik olabilir. ınşallah düzgünce artıp sağlıklı gebelik olur...

Ben bu ayın 4'ünde transfer oldum.3 tane embriyo transfer edildi.10. gününde biraz kanamam oldu ve acilen doktara gittim.Kan testi yaptırdım.Değer 30 çıktı.2 gün sonra yani tam 12. günde yine test yaptırdım bu sefer değerim 99 çıktı.Bizde biraz umutlandık.4 gün sonra doktorum tekrar test yapmamı istedi,bu arada progynex vurulmaya başladım.Cuma günü yani ayın 20'sinde yaptırdığım testte sonucum 190 çıktı ama doktorum bu sonuç için pek umut verici konuşmadı,sanki çok daha yüksek olması gerekiyormuş gibi konuşunca ümitsizliğe kapıldım.Bu arada çok hafif lekelenme diyebileceğimiz şekilde kanamam devam etmekte.Doktor kanama olabilir diyor ama bir yandan da kimyasal gebelik de olabilir diyor.Ne olumlu ne olumsuz karar veremiyorum.ıki arada bir derede kaldım.Bu değerler normal midir yoksa hiç umut yok mu?Hormonların şu andan sonra yükselme şansı var mıdır yoksa düşük mü beklemeliyim?Yardımcı olan herkese teşekkürler.:kedi:

Canim sakin kendini üzmee .. :teselli:
Senin gibi olan pek cok arkadasimiz varr ..

Kendini yorma, ilaclarini kullanmaya devam et vee bol bol dinlenn ...

Progynex igneyi kullanmani tavsiye ederim ..
Kanamayi ve düsügü engellemeye yardimci oluyorr ..

Hic birsey icin gec degill...
Eminim ki bebeklerin seninlee ...

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/313329-bhcg-degerlerime-bakar-misiniz.html

Bu topikteki arkadasin da degerleri sonradan artis göstermiss ..

Dualarim seninlee ...

Rabbim hayirlisiyla evladini sana bagislasin .. :Saruboceq:

Son düzenleme:
Back
X