C catsmom16 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2025 79 13 3 33 Dün 02:27 Konu Sahibi Konu Sahibi BusrAyhan #21 BusrAzrAyhan .!.: Vay be zaman ne kadar hızlı. 2013 de yazmışım bu yazıları güzel haberlerim var. 11 yaşında kızım var bu yazılardan 4 ay sonra hamile kaldım. Normal yolla. Tek çocukla kaldım. Tekrar sıkıntılar başladı maalesef kızıma kardeş istiyoruz olmuyor. Genişletmek için tıkla... Gece gece konuyu hortlatmasaydin iyiydi benide strese soktun kız
BusrAzrAyhan .!.: Vay be zaman ne kadar hızlı. 2013 de yazmışım bu yazıları güzel haberlerim var. 11 yaşında kızım var bu yazılardan 4 ay sonra hamile kaldım. Normal yolla. Tek çocukla kaldım. Tekrar sıkıntılar başladı maalesef kızıma kardeş istiyoruz olmuyor. Genişletmek için tıkla... Gece gece konuyu hortlatmasaydin iyiydi benide strese soktun kız
B BusrAzrAyhan Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2025 15 3 1 31 Dün 09:47 Konu Sahibi Konu Sahibi BusrAyhan #22 tupbebekhikayemm .!.: Ay çok sevindim adınıza taa 2013 te o o kadar üzülmüşsunuz bakın Rabbim nasip etmiş hayırlı evlat olsun inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah çok şükür Rabbim’e. Çok üzülüyordum çok insanlar yüzünden baskıda kalıyor insan çok zor bir süreçti
tupbebekhikayemm .!.: Ay çok sevindim adınıza taa 2013 te o o kadar üzülmüşsunuz bakın Rabbim nasip etmiş hayırlı evlat olsun inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah çok şükür Rabbim’e. Çok üzülüyordum çok insanlar yüzünden baskıda kalıyor insan çok zor bir süreçti
B BusrAzrAyhan Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2025 15 3 1 31 Dün 09:49 Konu Sahibi Konu Sahibi BusrAyhan #23 catsmom16 .!.: Gece gece konuyu hortlatmasaydin iyiydi benide strese soktun kız Genişletmek için tıkla... Gece gece hortlamadımki öğlen 3 de yazmışım
catsmom16 .!.: Gece gece konuyu hortlatmasaydin iyiydi benide strese soktun kız Genişletmek için tıkla... Gece gece hortlamadımki öğlen 3 de yazmışım
M Mblog Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2025 879 242 18 30 Bugün 09:13 Konu Sahibi Konu Sahibi BusrAyhan #24 BusrAyhan .!.: aminnn. inşallah yumurtalıklarım bitmiş 3 4 tane kalmş. herşeyin hayırlısı :'( Genişletmek için tıkla... 3 4 tane kalmışsa bitmiş demek değil. Bitmiş demek 1 yumurta dahi görülmemesi demek. Tabi ki acele etmelisin ama bu kadarda kendine yüklenme
BusrAyhan .!.: aminnn. inşallah yumurtalıklarım bitmiş 3 4 tane kalmş. herşeyin hayırlısı :'( Genişletmek için tıkla... 3 4 tane kalmışsa bitmiş demek değil. Bitmiş demek 1 yumurta dahi görülmemesi demek. Tabi ki acele etmelisin ama bu kadarda kendine yüklenme