acilllllllllllllllllllllllllllll

dzdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
26
0
86
İzmir
herkese merhaba,
salı günü mikroenjeksiyon tedavisine başladık. ilk muayenede 5 küçük yumurta görülmüştü.dün gittiğimizde herhangi bir büyüme olmadığını söyledi doktorum gonal f dozunu 450 den 600 e çıkarttı. :( e2 değerim de 40 çıktı. salı tekrar gideceğim, eğer değişiklik olmazsa tedavi iptal edilecek. çok kötüyüm, böyle bişey başına gelen bilgisi olan var mı, yardım rica ediyorum :(

benim de bir keresinde yumutalıklar ilaca hiç cevap vermemişti iptal etmiştik tedaviyi üzülme ilacın dozu yükselince belki büyür

canım inş. büyürler ve tedvavin iptal olmaz. bende yeni başladım tedaviye henüz yumoş büyütme aşamasındayım. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inş.

benim de bir keresinde yumutalıklar ilaca hiç cevap vermemişti iptal etmiştik tedaviyi üzülme ilacın dozu yükselince belki büyür

üzüldüm canım :( e2 değerin senin kaçtı peki? sonra ne oldu, bi daha hiç büyümeyecek anlamında değil değil mi? :( tekrar oldun mu tedavi sen?

canım inş. büyürler ve tedvavin iptal olmaz. bende yeni başladım tedaviye henüz yumoş büyütme aşamasındayım. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inş.

nşallah canım yaa.senin de hayırlı olsun tedavin canım, inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla

selam benimde ilk tedavide öyle olmuştu çok fazla yumurta oluştu ve e2 değeri çok düşük çıktı iptal edilmişti tedavim spotan bırakıldı o ay
bir ay sonra tekrar başladık tedaviye bu seferkinde öyle bir sorun yaşamadım
4. denemede bebeğim tutundu bana rabbim yardımcın olsun sakın moralini bozma önemli çünkü herşey olacağına varır

selam benimde ilk tedavide öyle olmuştu çok fazla yumurta oluştu ve e2 değeri çok düşük çıktı iptal edilmişti tedavim spotan bırakıldı o ay
bir ay sonra tekrar başladık tedaviye bu seferkinde öyle bir sorun yaşamadım
4. denemede bebeğim tutundu bana rabbim yardımcın olsun sakın moralini bozma önemli çünkü herşey olacağına varır

sağol canım inşallah. dünden beri dağıldım toparlanamıyorum.sonu negatif olur mu diye düşünüyordum ama bu kadar erken daha tedavinin başında iptal olabileceği yumurta büyümemesini fazlq gözönünde bulundurmamışım sanırım. bu benim 2.denemem, ilkinde böyle bir şey olmamıştı, sonuçta pozitifti ama 4.5 ayda kaybettik.

herşeyin hayırlısı canım vardır bunda da bir hayır biz göremiyoruz
benimde 2. denemem pozitifti 2 aylıkke üçüzlerimi kaybettim ama yılmadım dua ettim şimdi minik kızım kucağımda
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
birkere böyle oldu diye tekrar olacak anlamına gelmez inşallah hakkında hayırlısı olur

herşeyin hayırlısı canım vardır bunda da bir hayır biz göremiyoruz
benimde 2. denemem pozitifti 2 aylıkke üçüzlerimi kaybettim ama yılmadım dua ettim şimdi minik kızım kucağımda
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
birkere böyle oldu diye tekrar olacak anlamına gelmez inşallah hakkında hayırlısı olur

inşallah canım inşallah. çok mutsuz ve umutsuzum şuan. ya bi daha hiç büyümezsel bu yumurtalar diyorum :((((((((((((((((((((((

büyür büyür bende senin gibi düşüüyordum ama 24 tane yumurta toplandı
seninde büyürler işallah dua et bol bol

büyür büyür bende senin gibi düşüüyordum ama 24 tane yumurta toplandı
seninde büyürler işallah dua et bol bol

daha önce hiç toplanamadığı ya da yumurta tedavinin iptal edildiği oldu ama senin? benim öyle ya durum ondan endişeliyim:(((((((((. keşke benim de çok toplansaydı da ondan olsaydı :(((((8

daha önce hiç toplanamadığı ya da yumurta tedavinin iptal edildiği oldu ama senin? benim öyle ya durum ondan endişeliyim:(((((((((. keşke benim de çok toplansaydı da ondan olsaydı :(((((8

yok ilk tedavi de benimki de iptal edildi.
sonraki deneme de 24 tane toplandı yani her seferinde aynı cevabı vermeyebiliyor yumurtalıklar stres yapma

inşallah sonuç alırsın...iptal olmaz.moralini yüksek tut

şu sıralar ben de alınan hormona takmış durumdayım.bu konuda bilgisi olan var mı? ben akupunktura gidiyorum.ve bu aldığımız hormonlar kilo olarak geri dönüyor değil mi?

inşallah sonuç alırsın...iptal olmaz.moralini yüksek tut

şu sıralar ben de alınan hormona takmış durumdayım.bu konuda bilgisi olan var mı? ben akupunktura gidiyorum.ve bu aldığımız hormonlar kilo olarak geri dönüyor değil mi?

inşallah canım. umarım büyümüşlerdir bu 3 günde
hangi hormon kastettiğin?

Back
X