Acılma olabilirmi 10 haftalık hamileyim

Buglem8001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2020
141
27
48
29
Merhabalar kızlar bugün dikkatimi çeken birşey var ben sürekli fitil kullanıyorum hep zorlanıyordum katarken dün akşam fitili katmakta zorlanmadım ve biraz ayıp olacak ama elime sürekli bombe gibi birşey değerdi rahim icinde dün küçülmüş şekilde geldi ve özel bolgeme baktığımda vajina deligimde açıklık vardı sizce bende açılmami var

Öyle açılma olmaz. Bence bakmak için de zorlamayın. Fitil kullanırken eline gelen bombe bebek değil. Fitil i yatarak uygun pozisyon alıp, bir de ilacı suda ıslatarak içeriye itebilirsin. Biraz uzanarak beklersen içeride eriyecektir. Ayağa kalkınca da bir kısmı akıyor. Normal. Fitil i uzun süre kullanınca zorlandığı için kanama da olabiliyor. O zaman dr ağrı olmasın diye ilacı ağızdan kullanmanı istiyor. Progestan kullanıyorsun sanırım. Bana böyle açıklamışlardı.

1 saat uzanıyorum erimesi için canim bende dedim progestrani fitil olarak kullanmiyalim lekenmelerim oluyor diye hap olarak kullanabilirmiyim dedi hayır fitil olarak kulanmak zorundasiniz dedi 12 haftaya kadar kullanacaksın dedi bende mecbur kullanıyorum her gördüğümde lelenmeyi dünyam başıma yıkılıyor ama mecbur bu duruma alışmam lazım bir bildiği var sanirim

Ben 20 hafta kullandım. Ağrıdan bağırırdım. İnşallah 12 haftada sizin biter. İyi olacak inşallah

10.haftadayken rahminiz ulasamayacaginiz kadar yukarda, haliyle kendi temasiniz ile acilma yasamaniz cok zor ve hatta imkansiz. Sakinlesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…