• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açılmak istiyorum ama çevrenin tepkisinden cekiniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

eyluleylulxs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
67
35
3
39
Boşanma aşamasında olduğumuzdan bahsetmiştim.17 yaşında evlendim eşimin isteğiyke kapanmıştim 21 yıl olmuş Gerçek anlamda Allah rızası için gereklerini anlatarak yada sevdirerek kapansaydim belki pişman olmazdım.Ama sirfvo istedi diye kapanmıştım.Beni aldattıgi kadınlar hep açık su tezatliga bakarmisiniz.Esarp örtmek istemiyorum ama insanların tepkisinden de cekiniyorum.Ne anliyacaklar benim ne hissettiğimden siz olsanız ne yapardınız

Boşanma aşamasında olduğumuzdan bahsetmiştim.17 yaşında evlendim eşimin isteğiyke kapanmıştim 21 yıl olmuş Gerçek anlamda Allah rızası için gereklerini anlatarak yada sevdirerek kapansaydim belki pişman olmazdım.Ama sirfvo istedi diye kapanmıştım.Beni aldattıgi kadınlar hep açık su tezatliga bakarmisiniz.Esarp örtmek istemiyorum ama insanların tepkisinden de cekiniyorum.Ne anliyacaklar benim ne hissettiğimden siz olsanız ne yapardınız
Hayatı başkaları için değil kendiniz için yaşayın!!!!!

İnsanlar anca konuşur zaten. Siz ne istiyorsaniz onu yapın. Bu konu sadece sizi ilgilendirir

İş ortamım zaten epey bir yaygaraci bir göz hapsine alacaklar sürekli laf çakacaklar bu durumda sizce açıklama yapayım mı yorumsuz kalayım mi

Keşke bende bu düsünceyi basarabilsem.En çokta iş ortamım beni tedirgin ediyor
Bunu bana cevap olarak yazdınız sanırım. Vallahi insanlar kendi isteğiyle tesettüre girdiğinde niye kapandın diyebiliyorlar mı iş yerinizde? Diyemiyorlarsa size de niye açıldın diyemezler. Sizlik bir şey yok der geçersiniz.

Son düzenleme:
Başkalarının ne söyleyeceğini umursamayın. Alt tarafı bir bez parçası takıp takmamak sizin kararınız. Sadece kendinizi düşünün

Haklısınız kesinlikle öyle ama yine de bu durum beni çok tedirgin ediyor.Keske sizin gibi düşünebilsem aslında düsuncelerimiz aynı ama iş uygulamaya geldi mi yapamıyorum

Başkalarının ne söyleyeceğini umursamayın. Alt tarafı bir bez parçası takıp takmamak sizin kararınız. Sadece kendinizi düşünün
Bir bez parçası dediğiniz İslam'da büyük yer kaplıyor hanım efendi . Dini degerleri sevmeseniz de saygı duymak zorundasiniz o bez parçasının malzemesi kumaş değil iman ve değer . Bütün tesettürlü insanlar o eşarbı bez olduğu için değil inanıp tevekkül ettiği için takıyor

1 tane hayatımız var başkalarının isteklerine göre yaşamak için fazla bir zamanımız yok, kalbinizden ne yapmak geliyorsa onu yapın ama söyleneceklere karşı kendinizi hazırlayın uygun cevabı verebilin.

Bir bez parçası dediğiniz İslam'da büyük yer kaplıyor hanım efendi . Dini degerleri sevmeseniz de saygı duymak zorundasiniz o bez parçasının malzemesi kumaş değil iman ve değer . Bütün tesettürlü insanlar o eşarbı bez olduğu için değil inanıp tevekkül ettiği için takıyor
Birincisi dini değerlere ve inananlara hakaret içerikli birşey yazmadım. İkincisi baş örtüsü takanları hedef almadım. Üçüncüsü iman baş örtüsüyle değil kalple alakalı bir şey. Zira rahibe ve bazı yahudi kadınlar da başlarını örtüyorlar .

Dini değerlere bu şekilde konuşamazsınız!

İslam coğrafyasında ve Türk Bayrağı altında yaşıyoruz. Din ve vatan en önemli değerlerimiz. Bayrağımız da bezden yapılıyor ama saygısızlık yapmıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X