- 2 Nisan 2023
- 67
- 35
- 3
- 39
- Konu Sahibi eyluleylulxs
-
21 yıldır bu şekilde giyiniyorum tepki almaktan çekiniyorumNasıl istiyorsanız öyle yasayın insanlar her zaman konuşur
Hayatı başkaları için değil kendiniz için yaşayın!!!!!Boşanma aşamasında olduğumuzdan bahsetmiştim.17 yaşında evlendim eşimin isteğiyke kapanmıştim 21 yıl olmuş Gerçek anlamda Allah rızası için gereklerini anlatarak yada sevdirerek kapansaydim belki pişman olmazdım.Ama sirfvo istedi diye kapanmıştım.Beni aldattıgi kadınlar hep açık su tezatliga bakarmisiniz.Esarp örtmek istemiyorum ama insanların tepkisinden de cekiniyorum.Ne anliyacaklar benim ne hissettiğimden siz olsanız ne yapardınız
İnsanlar anca konuşur zaten. Siz ne istiyorsaniz onu yapın. Bu konu sadece sizi ilgilendirirBoşanma aşamasında olduğumuzdan bahsetmiştim.17 yaşında evlendim eşimin isteğiyke kapanmıştim 21 yıl olmuş Gerçek anlamda Allah rızası için gereklerini anlatarak yada sevdirerek kapansaydim belki pişman olmazdım.Ama sirfvo istedi diye kapanmıştım.Beni aldattıgi kadınlar hep açık su tezatliga bakarmisiniz.Esarp örtmek istemiyorum ama insanların tepkisinden de cekiniyorum.Ne anliyacaklar benim ne hissettiğimden siz olsanız ne yapardınız
Açıklama yap tabii. Kısa ve net. Şöyle söyleyebilirsin. "Size ne?"İş ortamım zaten epey bir yaygaraci bir göz hapsine alacaklar sürekli laf çakacaklar bu durumda sizce açıklama yapayım mı yorumsuz kalayım mi
Bunu bana cevap olarak yazdınız sanırım. Vallahi insanlar kendi isteğiyle tesettüre girdiğinde niye kapandın diyebiliyorlar mı iş yerinizde? Diyemiyorlarsa size de niye açıldın diyemezler. Sizlik bir şey yok der geçersiniz.Keşke bende bu düsünceyi basarabilsem.En çokta iş ortamım beni tedirgin ediyor
Başkalarının ne söyleyeceğini umursamayın. Alt tarafı bir bez parçası takıp takmamak sizin kararınız. Sadece kendinizi düşününBoşanma aşamasında olduğumuzdan bahsetmiştim.17 yaşında evlendim eşimin isteğiyke kapanmıştim 21 yıl olmuş Gerçek anlamda Allah rızası için gereklerini anlatarak yada sevdirerek kapansaydim belki pişman olmazdım.Ama sirfvo istedi diye kapanmıştım.Beni aldattıgi kadınlar hep açık su tezatliga bakarmisiniz.Esarp örtmek istemiyorum ama insanların tepkisinden de cekiniyorum.Ne anliyacaklar benim ne hissettiğimden siz olsanız ne yapardınız
Bir bez parçası dediğiniz İslam'da büyük yer kaplıyor hanım efendi . Dini degerleri sevmeseniz de saygı duymak zorundasiniz o bez parçasının malzemesi kumaş değil iman ve değer . Bütün tesettürlü insanlar o eşarbı bez olduğu için değil inanıp tevekkül ettiği için takıyorBaşkalarının ne söyleyeceğini umursamayın. Alt tarafı bir bez parçası takıp takmamak sizin kararınız. Sadece kendinizi düşünün
Birincisi dini değerlere ve inananlara hakaret içerikli birşey yazmadım. İkincisi baş örtüsü takanları hedef almadım. Üçüncüsü iman baş örtüsüyle değil kalple alakalı bir şey. Zira rahibe ve bazı yahudi kadınlar da başlarını örtüyorlar .Bir bez parçası dediğiniz İslam'da büyük yer kaplıyor hanım efendi . Dini degerleri sevmeseniz de saygı duymak zorundasiniz o bez parçasının malzemesi kumaş değil iman ve değer . Bütün tesettürlü insanlar o eşarbı bez olduğu için değil inanıp tevekkül ettiği için takıyor
Dini değerlere bu şekilde konuşamazsınız!Başkalarının ne söyleyeceğini umursamayın. Alt tarafı bir bez parçası takıp takmamak sizin kararınız. Sadece kendinizi düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?