- 17 Mayıs 2025
- 8
- 6
- 1
- Konu Sahibi belondgirl
-
Kimse size açılın yada kapanın diyemez. Kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz öyle davranın.Herkese merhaba. Belki bu konuyu yazıp fikir almak iyi gelir diye paylaşmak istedim. 4 senelik evliyim ve 2 yaşında bir bebeğim var. Eşim tarafı çok muhafazakar ama geçmişlerinde ne ararsan olan tiplerden. Hala bile var ama kimse konu etmek istemiyor tabi. Benim ailem o kadar değil hatta arada epey fark var diyebilirim. Yalnızca başlıktan da anlayacağınız üzere konu açılmak olunca işler biraz değişiyor. Bu konuyu yaklaşık 4-5 ay önce eşime sakin bi şekilde anlattım. O da günah olduğunu ve istemediğini söyledi. Ama instagram keşfeti sırf araba ve dans eden kadınlarla dolu. Biliyorsunuz ki algoritma siz en çok neye ilgi duyuyorsanız, neyi en çok izliyorsanız sizin önünüze onu çıkarır. Hatta bir gün eşime dedim ki sen neden sürekli bu kadınları izliyorsun? Bana cevabı şöyle oldu : sanki bana bakacaklar... Benim ilk tesettüre girmem 9. Sınıfta kendi isteğimle olmuştu ve 10. Sınıfta açılmıştım çünkü şallar resmen beni boğuyordu. Sonra aradan 1 sene geçti ve bu sefer kendi isteğimle tekrar kapandım. O zaman da eşimle sevgiliydik. Çok sevinmişti. Neyse artık aradan 10 sene geçti şuanda 26 yaşındayım. Ve neredeyse her gün her saat açılmayı düşünüyorum. Maddi bir birikimim de yok ve en çok eşimin ailesinin bakışları geliyor gözümün önüne. İnanın dışarı çıkmak istemiyorum eskiden şen şakrar biriydim şimdi içime kapandım psikolojim bozuldu resmen. Ne yapıcam bilmiyorum..
Kararlarınızda artık net olun ve iyi hissedecekseniz açılın. Ama artık çocuk oyuncağı olmasın.Herkese merhaba. Belki bu konuyu yazıp fikir almak iyi gelir diye paylaşmak istedim. 4 senelik evliyim ve 2 yaşında bir bebeğim var. Eşim tarafı çok muhafazakar ama geçmişlerinde ne ararsan olan tiplerden. Hala bile var ama kimse konu etmek istemiyor tabi. Benim ailem o kadar değil hatta arada epey fark var diyebilirim. Yalnızca başlıktan da anlayacağınız üzere konu açılmak olunca işler biraz değişiyor. Bu konuyu yaklaşık 4-5 ay önce eşime sakin bi şekilde anlattım. O da günah olduğunu ve istemediğini söyledi. Ama instagram keşfeti sırf araba ve dans eden kadınlarla dolu. Biliyorsunuz ki algoritma siz en çok neye ilgi duyuyorsanız, neyi en çok izliyorsanız sizin önünüze onu çıkarır. Hatta bir gün eşime dedim ki sen neden sürekli bu kadınları izliyorsun? Bana cevabı şöyle oldu : sanki bana bakacaklar... Benim ilk tesettüre girmem 9. Sınıfta kendi isteğimle olmuştu ve 10. Sınıfta açılmıştım çünkü şallar resmen beni boğuyordu. Sonra aradan 1 sene geçti ve bu sefer kendi isteğimle tekrar kapandım. O zaman da eşimle sevgiliydik. Çok sevinmişti. Neyse artık aradan 10 sene geçti şuanda 26 yaşındayım. Ve neredeyse her gün her saat açılmayı düşünüyorum. Maddi bir birikimim de yok ve en çok eşimin ailesinin bakışları geliyor gözümün önüne. İnanın dışarı çıkmak istemiyorum eskiden şen şakrar biriydim şimdi içime kapandım psikolojim bozuldu resmen. Ne yapıcam bilmiyorum..
Bu konuda karar sadece sizin değil bizi yaratan Rabnimizin kararını unutmamak lazım. Hem şimdi takmazsanız bile ölünce takılıyor. Ama her şey bitmiş oluyor. İyi düşünün sizi bu fikirden vazgeçirecek ortamlara giriniz belki gelgitlerden kurtulursunuzHerkese merhaba. Belki bu konuyu yazıp fikir almak iyi gelir diye paylaşmak istedim. 4 senelik evliyim ve 2 yaşında bir bebeğim var. Eşim tarafı çok muhafazakar ama geçmişlerinde ne ararsan olan tiplerden. Hala bile var ama kimse konu etmek istemiyor tabi. Benim ailem o kadar değil hatta arada epey fark var diyebilirim. Yalnızca başlıktan da anlayacağınız üzere konu açılmak olunca işler biraz değişiyor. Bu konuyu yaklaşık 4-5 ay önce eşime sakin bi şekilde anlattım. O da günah olduğunu ve istemediğini söyledi. Ama instagram keşfeti sırf araba ve dans eden kadınlarla dolu. Biliyorsunuz ki algoritma siz en çok neye ilgi duyuyorsanız, neyi en çok izliyorsanız sizin önünüze onu çıkarır. Hatta bir gün eşime dedim ki sen neden sürekli bu kadınları izliyorsun? Bana cevabı şöyle oldu : sanki bana bakacaklar... Benim ilk tesettüre girmem 9. Sınıfta kendi isteğimle olmuştu ve 10. Sınıfta açılmıştım çünkü şallar resmen beni boğuyordu. Sonra aradan 1 sene geçti ve bu sefer kendi isteğimle tekrar kapandım. O zaman da eşimle sevgiliydik. Çok sevinmişti. Neyse artık aradan 10 sene geçti şuanda 26 yaşındayım. Ve neredeyse her gün her saat açılmayı düşünüyorum. Maddi bir birikimim de yok ve en çok eşimin ailesinin bakışları geliyor gözümün önüne. İnanın dışarı çıkmak istemiyorum eskiden şen şakrar biriydim şimdi içime kapandım psikolojim bozuldu resmen. Ne yapıcam bilmiyorum..
Kocanıza söyleyin, çıplak kadınlara bakmak da günah, nefret ediyorum kocanız gibi kendine Müslüman erkeklerden.Herkese merhaba. Belki bu konuyu yazıp fikir almak iyi gelir diye paylaşmak istedim. 4 senelik evliyim ve 2 yaşında bir bebeğim var. Eşim tarafı çok muhafazakar ama geçmişlerinde ne ararsan olan tiplerden. Hala bile var ama kimse konu etmek istemiyor tabi. Benim ailem o kadar değil hatta arada epey fark var diyebilirim. Yalnızca başlıktan da anlayacağınız üzere konu açılmak olunca işler biraz değişiyor. Bu konuyu yaklaşık 4-5 ay önce eşime sakin bi şekilde anlattım. O da günah olduğunu ve istemediğini söyledi. Ama instagram keşfeti sırf araba ve dans eden kadınlarla dolu. Biliyorsunuz ki algoritma siz en çok neye ilgi duyuyorsanız, neyi en çok izliyorsanız sizin önünüze onu çıkarır. Hatta bir gün eşime dedim ki sen neden sürekli bu kadınları izliyorsun? Bana cevabı şöyle oldu : sanki bana bakacaklar... Benim ilk tesettüre girmem 9. Sınıfta kendi isteğimle olmuştu ve 10. Sınıfta açılmıştım çünkü şallar resmen beni boğuyordu. Sonra aradan 1 sene geçti ve bu sefer kendi isteğimle tekrar kapandım. O zaman da eşimle sevgiliydik. Çok sevinmişti. Neyse artık aradan 10 sene geçti şuanda 26 yaşındayım. Ve neredeyse her gün her saat açılmayı düşünüyorum. Maddi bir birikimim de yok ve en çok eşimin ailesinin bakışları geliyor gözümün önüne. İnanın dışarı çıkmak istemiyorum eskiden şen şakrar biriydim şimdi içime kapandım psikolojim bozuldu resmen. Ne yapıcam bilmiyorum..
Bu karar sizi ilgilendirir ancak evlilik gibi durumlarda sorun yaşanabiliyor. Çünkü evlendiğim kişi bana uygun olduğu için evleniyorum. Eşiniz anladığım kadarıyla kapalı olduğunuz için evlenmiş. Eşimin sonradan giyim tarzı istemediğim şekilde değişse ben ayrılırım. İnstagram keşfetinden bahsetmişsiniz bunun sizin açılmak istemenizle alakasını çözemedim. Bu sizin için sorunsa kapalı olarak kalmak istediğinizde de sorun olmalı. Benim çok yakınım evlendiğinde açık bir kadındı. Sonra kapanmak istedi. Eşi ben seni bu şekilde sevdim bu şekilde devam etmek istiyorum dedi. Kadın sen beni seviyorsan her halimle kabul edersin dedi. Adam da hayır etmem dedi ve ayrıldılar. Nasıl giyineceğiniz tamamen sizin tercihiniz olmalı ama çevrenizdeki kişiler bunu kabul etmek zorunda da değiller.Herkese merhaba. Belki bu konuyu yazıp fikir almak iyi gelir diye paylaşmak istedim. 4 senelik evliyim ve 2 yaşında bir bebeğim var. Eşim tarafı çok muhafazakar ama geçmişlerinde ne ararsan olan tiplerden. Hala bile var ama kimse konu etmek istemiyor tabi. Benim ailem o kadar değil hatta arada epey fark var diyebilirim. Yalnızca başlıktan da anlayacağınız üzere konu açılmak olunca işler biraz değişiyor. Bu konuyu yaklaşık 4-5 ay önce eşime sakin bi şekilde anlattım. O da günah olduğunu ve istemediğini söyledi. Ama instagram keşfeti sırf araba ve dans eden kadınlarla dolu. Biliyorsunuz ki algoritma siz en çok neye ilgi duyuyorsanız, neyi en çok izliyorsanız sizin önünüze onu çıkarır. Hatta bir gün eşime dedim ki sen neden sürekli bu kadınları izliyorsun? Bana cevabı şöyle oldu : sanki bana bakacaklar... Benim ilk tesettüre girmem 9. Sınıfta kendi isteğimle olmuştu ve 10. Sınıfta açılmıştım çünkü şallar resmen beni boğuyordu. Sonra aradan 1 sene geçti ve bu sefer kendi isteğimle tekrar kapandım. O zaman da eşimle sevgiliydik. Çok sevinmişti. Neyse artık aradan 10 sene geçti şuanda 26 yaşındayım. Ve neredeyse her gün her saat açılmayı düşünüyorum. Maddi bir birikimim de yok ve en çok eşimin ailesinin bakışları geliyor gözümün önüne. İnanın dışarı çıkmak istemiyorum eskiden şen şakrar biriydim şimdi içime kapandım psikolojim bozuldu resmen. Ne yapıcam bilmiyorum..
Yani eğer açılırsam başka giysiler almalıyım veya ihtiyaçlarımı almalıyım. Benden para kesebilir onu demek istedimBir birikimim yok maddi gücüm yok detayını neden verdiniz eğer açılırsanız sizi boşayacağını mı söyledi eşiniz
Görüşünüze saygı duyuyorum elbette herkesin düşüncesi farklı dini konularda. Ben kapalıyım evet ama namaz da kılmıyorum ve çok da din ile bi araştırmam va de yok yani tamamen aile yapısı. Bugün hava çok güzel mesela inanın dışarı çıkmak bile istemiyorum..Ben bu konularda insanın kendi istediği neyse onu yapmasının taraftarıyım. Eşiniz çok istiyorsa kendi kapansın diyebilirdim ama böyle olmuyor işler. Eğer sizinle tesettürlü olduğunuz için evlenmişse yani açık biriyle ömrünü geçirmek istememişse açılırsanız boşanma ihtimali var maalesef. Ha size "günah" yok ama ona var kısmında sonuna kadar haksız ama zaten bu tip insanlar yüzde 90ı,benim görüp tanıdıklarımın 100/100ü böyle. Benim de eşim şimdi birden muhafazakar dindar olup çıksa ayrılırım.
İnstagram keşfeti benim açılmak istemediğin sebebim değil aslında, sadece benim açılmamı istemiyor çünkü onun gibiler açık kadınlara çok bakıyor ve o da biliyor bende açılırsam bana onun diğer kadınlara baktığı gibi bakacaklarını. Kendisinden biliyor yani. Benim bu düşüncem 2 senedir var ve artık bana saygı duymazsa işin ucu başka yerlere gidecek gibiBu karar sizi ilgilendirir ancak evlilik gibi durumlarda sorun yaşanabiliyor. Çünkü evlendiğim kişi bana uygun olduğu için evleniyorum. Eşiniz anladığım kadarıyla kapalı olduğunuz için evlenmiş. Eşimin sonradan giyim tarzı istemediğim şekilde değişse ben ayrılırım. İnstagram keşfetinden bahsetmişsiniz bunun sizin açılmak istemenizle alakasını çözemedim. Bu sizin için sorunsa kapalı olarak kalmak istediğinizde de sorun olmalı. Benim çok yakınım evlendiğinde açık bir kadındı. Sonra kapanmak istedi. Eşi ben seni bu şekilde sevdim bu şekilde devam etmek istiyorum dedi. Kadın sen beni seviyorsan her halimle kabul edersin dedi. Adam da hayır etmem dedi ve ayrıldılar. Nasıl giyineceğiniz tamamen sizin tercihiniz olmalı ama çevrenizdeki kişiler bunu kabul etmek zorunda da değiller.
Ben çok iyi anlıyorum sizi ve hak da veriyorum ama olabilecek şeyleri söyledim. Sizin gibi bir tanıdığım da vardı, evden çıkmıyordu kesinlikle, kimseyle görüşmüyordu, öyle gözükmek istemiyordu. Zaten dini olarak da içinizden gelmiyorsa zorla takmanın bir anlamı yoktur bana göre.Görüşünüze saygı duyuyorum elbette herkesin düşüncesi farklı dini konularda. Ben kapalıyım evet ama namaz da kılmıyorum ve çok da din ile bi araştırmam va de yok yani tamamen aile yapısı. Bugün hava çok güzel mesela inanın dışarı çıkmak bile istemiyorum..
Tek kocam da değil onun bütün sülalesindeki erkekler aynı. Kocam yaptı mı bilmiyorum ama babası, amcası eniştesi hepsi aldattı eşlerini. Bide çıkıp müslümanlık taslıyorlar çıldırıyorumKocanıza söyleyin, çıplak kadınlara bakmak da günah, nefret ediyorum kocanız gibi kendine Müslüman erkeklerden.
Çok zor bir durum, hissettiklerin çok değerli. Kendi mutluluğun ve rahatın için adım atmak önemli. Kendine zaman tanı, çevrendekilerin düşünceleri seni fazla etkilemesin. Güçlü ol, kendin için en iyisini yapmaya çalış.Herkese merhaba. Belki bu konuyu yazıp fikir almak iyi gelir diye paylaşmak istedim. 4 senelik evliyim ve 2 yaşında bir bebeğim var. Eşim tarafı çok muhafazakar ama geçmişlerinde ne ararsan olan tiplerden. Hala bile var ama kimse konu etmek istemiyor tabi. Benim ailem o kadar değil hatta arada epey fark var diyebilirim. Yalnızca başlıktan da anlayacağınız üzere konu açılmak olunca işler biraz değişiyor. Bu konuyu yaklaşık 4-5 ay önce eşime sakin bi şekilde anlattım. O da günah olduğunu ve istemediğini söyledi. Ama instagram keşfeti sırf araba ve dans eden kadınlarla dolu. Biliyorsunuz ki algoritma siz en çok neye ilgi duyuyorsanız, neyi en çok izliyorsanız sizin önünüze onu çıkarır. Hatta bir gün eşime dedim ki sen neden sürekli bu kadınları izliyorsun? Bana cevabı şöyle oldu : sanki bana bakacaklar... Benim ilk tesettüre girmem 9. Sınıfta kendi isteğimle olmuştu ve 10. Sınıfta açılmıştım çünkü şallar resmen beni boğuyordu. Sonra aradan 1 sene geçti ve bu sefer kendi isteğimle tekrar kapandım. O zaman da eşimle sevgiliydik. Çok sevinmişti. Neyse artık aradan 10 sene geçti şuanda 26 yaşındayım. Ve neredeyse her gün her saat açılmayı düşünüyorum. Maddi bir birikimim de yok ve en çok eşimin ailesinin bakışları geliyor gözümün önüne. İnanın dışarı çıkmak istemiyorum eskiden şen şakrar biriydim şimdi içime kapandım psikolojim bozuldu resmen. Ne yapıcam bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?