Açılmalı mıyım?

tugiana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
16
0
36
Ankara
Arkadaşlar benim bir falcım var. Ne dediyse doğru çıktı. Ve yine bu gün bana, hoşlandığım çocuğa bir adım atmamı ve elimi çabuk tutmamı söyledi.

Ama şöylede bir durum var bu hoşlandığım çocuk benim ondan hoşlandığımı anlamıştı daha önce. Ve en yakın arkadaşımın ablasıyla irtibata geçip, benden hoşlanmadığını benimle çıkmayacağını falan söylemişti. (Benden bir sınıf büyük bu arada) Birkaç ay oldu. Bu zaman içerisinde bizim sınıftan bir kızı güzel bulduğunu öğrendim. Falcım hoşlandığın çocuğun gönlündesin falan filan iyice coşunca ikilemde kaldım. Karar veremediğin için zararlı çıkacaksın falan da demişti. Eğer açılmassam ileride "Belki çıkacaktık" falan da derim ben. Ne yapacağım yaa?? :2::2::2:

Arkadaşlar benim bir falcım var. Ne dediyse doğru çıktı. Ve yine bu gün bana, hoşlandığım çocuğa bir adım atmamı ve elimi çabuk tutmamı söyledi.

Ama şöylede bir durum var bu hoşlandığım çocuk benim ondan hoşlandığımı anlamıştı daha önce. Ve en yakın arkadaşımın ablasıyla irtibata geçip, benden hoşlanmadığını benimle çıkmayacağını falan söylemişti. (Benden bir sınıf büyük bu arada) Birkaç ay oldu. Bu zaman içerisinde bizim sınıftan bir kızı güzel bulduğunu öğrendim. Falcım hoşlandığın çocuğun gönlündesin falan filan iyice coşunca ikilemde kaldım. Karar veremediğin için zararlı çıkacaksın falan da demişti. Eğer açılmassam ileride "Belki çıkacaktık" falan da derim ben. Ne yapacağım yaa?? :2::2::2:

ben bu falcı işini anlamıyorum nasıl inanıyorsunuz bu tarz şeylere.bunlar sadece insanları kandırmak için yapılan şeyler ki fala bakmak ve baktırmak dinimize göre büyük günah ne diye inanırsın da onun sözüne göre hareket edersin.senin bi aklın var hiç düşünemiyor musun neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremiyor musun da falcının dediğine göre hareket ediyorsun.

Falcı size kendini camdan at dese atacak mısınız?:ssz:
Çocuk sizden rahatsız olmuş ki başka arkadasinizin ablasıyla haber göndermiş. Israrci olmak sizi küçük dusurebilir.

Kendi aklınla,içgüdülerinle karar ver , üstelik çocuk mesajı vermiş istemiyorum diye
Gitsin falcı açılsın bence:ssz:

Son düzenleme:
biliyorum ama ne dediyse doğru çıktı kaç yıllık falcım bir yanlışı çıkmadı. Bende inanmıyordum ilk başta ama doğru çıkınca inanmaya başladım

Falcı size kendini camdan at dese atacak mısınız?:ssz:
Çocuk sizden rahatsız olmuş ki başka arkadasinizin ablasıyla haber göndermiş. Israrci olmak sizi küçük dusurebilir.

küçük düştüm zaten birkaç kere :25: alıştım ya. Çocuğun önünde kayıp düşmek mi dersin, gizli gizli bakarken yakalanmak mı dersin, her şey var. Bunu da desem birşey değişmiz diye düşünüyorum. Nasıl olsa birkaç sene sonra unutup gidiyorsun.

ben bu falcı işini anlamıyorum nasıl inanıyorsunuz bu tarz şeylere.bunlar sadece insanları kandırmak için yapılan şeyler ki fala bakmak ve baktırmak dinimize göre büyük günah ne diye inanırsın da onun sözüne göre hareket edersin.senin bi aklın var hiç düşünemiyor musun neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremiyor musun da falcının dediğine göre hareket ediyorsun.

Kadın birkaç kez doğru söyleyince inanıyorsun. :1: Belki diyorsun. Belki fikirleri değişmiştir falan diye düşünüyorsun. Bilmiyorum fikir verdiğin için saol :) önceki açtığım konudada bana yol göstermiştin çok saol :)

peki.. Ama hatırlatmak isterim, 40 yaşında olup da fallara inananlar var.

fala baktırmak, inanmak başka ama falcı böyle böyle dedi diye hayatını fala göre şekillendirmeye çalışmak,bunu ciddi ciddi hayatına yön vermede kullanmak bambaşka ve yanlış...

Kadın birkaç kez doğru söyleyince inanıyorsun. :1: Belki diyorsun. Belki fikirleri değişmiştir falan diye düşünüyorsun. Bilmiyorum fikir verdiğin için saol :) önceki açtığım konudada bana yol göstermiştin çok saol :)

evet biliyorum böyle fal olayından bahsedince çok sinirleniyorum kimse geleceği bilemez yada kimse tanımadığı insanın ne düşündüğünü bilemez.40 yaşındaki insanlar mı inanıyor boşver sen onları.sen sadece kendinden sorumlusun.yaşın daha çok küçük farkındayım insan böyle bi umut peşine düşerken ne yapacağını şaşırıyo ama bak kendin demişsin onun önünde kaç defa ezildim diye.eminim bi kaç sene sonra şu an yaptığın şeyleri hatırlayıp çok güleceksin ben nasıl böyle bi şey yapmışım diye kendine kızacaksın.(eğer biraz fazla sert çıktıysam kusura bakma nolur :34: )

canım belli ki yaşın küçük. geçmişte sürekli fal baktıran ve fal bakan biri olarak söylüyorum. fallara inanma. doğru çıkmıyor. fala göre hayat şekillendirilmez. zaten adam söylemiş hoşlanmıyorum diye. adama açılarak kendini rezil etme. eğer bir adım atmak istiyorsan adama yakın davran. eğer eski fikrinden vazgeçerse sana o kişi zaten açılır. erkeklere açılarak kendi değerini daha çok düşürürsün. seni hiçe sayar ve baştan kaybedersin. abla tavsiyesi :34:

fala baktırmak, inanmak başka ama falcı böyle böyle dedi diye hayatını fala göre şekillendirmeye çalışmak,bunu ciddi ciddi hayatına yön vermede kullanmak bambaşka ve yanlış...

Teşekkür ederim, sağolun. Haklısınız. Zaten o kadar büyük bir konu değil. Hayatımı değiştireceğini sanmıyorum. Zaten yaşım küçük olduğu için ileride belki yaptığıma gülerim bile. :37: Zamanınızı ayırıp yol gösterdiğiniz için sağolun. Her şeye umutlanıyorum işte. :)

"Kim bir arrâfa (kâhine) gelir, birşeyler sorar ve söylediklerine de (inanıp) onu tasdik ederse, kırk gün namazı kabul edilmez." (Müslim, Selâm, 125) Sahih hadis
Faldan falcıdan medet ummak müslümana yakışmaz. İlla çok merak ediyorsan istihareye yat.

canım belli ki yaşın küçük. geçmişte sürekli fal baktıran ve fal bakan biri olarak söylüyorum. fallara inanma. doğru çıkmıyor. fala göre hayat şekillendirilmez. zaten adam söylemiş hoşlanmıyorum diye. adama açılarak kendini rezil etme. eğer bir adım atmak istiyorsan adama yakın davran. eğer eski fikrinden vazgeçerse sana o kişi zaten açılır. erkeklere açılarak kendi değerini daha çok düşürürsün. seni hiçe sayar ve baştan kaybedersin. abla tavsiyesi :34:
:D cevap yazdığın için teşekkür ederim. Öyle yapacağım. Genelde danışacağım pek kimsem yok. Fikir verdiğin için çok saol. Abla tavsiyelerini faldan daha çok seviyorum :52:

"Kim bir arrâfa (kâhine) gelir, birşeyler sorar ve söylediklerine de (inanıp) onu tasdik ederse, kırk gün namazı kabul edilmez." (Müslim, Selâm, 125) Sahih hadis
Faldan falcıdan medet ummak müslümana yakışmaz. İlla çok merak ediyorsan istihareye yat.

oha :53: ben günah olduğunu biliyodum ama bu kadar oldğunu bilmiyordum. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

oha :53: ben günah olduğunu biliyodum ama bu kadar oldğunu bilmiyordum. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.:1: Umarım bir daha gitmezsin o fırsat avcısı kadına. Gaybı yalnızca Allah bilir. O'na sığın dua et, hakkında hep hayırlısını iste. İnanılmaz bir ferahlık veriyor insana.:16:

Sizden hoşlanmadığını ve çıkmak istediğini söyleyen adama değil de falcının dediklerine mi inanıyorsunuz?
O kaçamak bakışlar size öyle gelmiş olmasın?
Rencide olmayı göze mi alacaksınız falcının dediklerine inanarak..

Bende gidiyorum falciya arkadaslarimada cok baktiriyorum bakiyorumda.bunu sadece gelecege dair umut icin yapiyorum.moral buluyorum.ama asla ve asla fala gore hareket etmem.
Gercekci ol.senden hoslanmadigini baskasindan hoslandigini biliyosun.onda israr etmek neden.cok sacma mantik disi bi davranis.sirf falci dedi diye gercekleri gormezden gelmek cahillik olur.

Back
X