Herkeze merhabaa...
Biliyorum herkezde farklı zamanlarda olmuştur ama yinede merak ediyorum kızlar, açılmanız olunca nekadar zaman içinde dogum yaptınız acaba?
Benim dün kontrolum vardı doktorum 1 cm açılmam var dedi.
inş iki haftacık daha gelmez diyorum ama yinede kısmet
Korkmayın sakin olun günüzün dolmasını bekler doktorunuz benim ağrım vardı hastaneye gitmiştim hemşireler neden geldiğimi sormuştu o kadar karnım küçüktü ve muayene ettiler ve acil sevk verdiler 2 buçuk 3 santim açıklık var doğum başladı denildi ve ben diğer hastaneye yatışım yapıldı ilk gece doğumhanede korkup sancım kesildi ve normel yatak bölümüne çıkarıldım iki gün yatıp çıkış yapıldı evde bir hafta sonra tekrar sancım başladı ve suyum geceden gelmeye başladı sabah tekrar gittim yatış yapıldı suni sancı ile doğum yaptım çok şükür şimdi oğlum 13 yaşında suyunuza dikkat edin önemli olan bu allh kurtarsın inşalh
Korkmayın sakin olun günüzün dolmasını bekler doktorunuz benim ağrım vardı hastaneye gitmiştim hemşireler neden geldiğimi sormuştu o kadar karnım küçüktü ve muayene ettiler ve acil sevk verdiler 2 buçuk 3 santim açıklık var doğum başladı denildi ve ben diğer hastaneye yatışım yapıldı ilk gece doğumhanede korkup sancım kesildi ve normel yatak bölümüne çıkarıldım iki gün yatıp çıkış yapıldı evde bir hafta sonra tekrar sancım başladı ve suyum geceden gelmeye başladı sabah tekrar gittim yatış yapıldı suni sancı ile doğum yaptım çok şükür şimdi oğlum 13 yaşında suyunuza dikkat edin önemli olan bu allh kurtarsın inşalh
Anlarsınız kardeşim çamaşırınız idarrınızı yapmış gibi az az ıslanmış olur sakin olun sadece sıkıntı kafanızda pek düşünmeyin sağ salim kucağınıza alırsınız inlşl yavrunuzu
Anlarsınız kardeşim çamaşırınız idarrınızı yapmış gibi az az ıslanmış olur sakin olun sadece sıkıntı kafanızda pek düşünmeyin sağ salim kucağınıza alırsınız inlşl yavrunuzu
Tecrubeli anneler birşey sormak istiyorum
Bagırsak hareketliligi, birden cok kez wc çıkma ihtiyacı, hafif karnınıza kramp girme, üşütmüş gibi bi agrı girme olur mu dogum öncesi? Bir degişiklikler oluyor bu gece bana ama ,.....oof bilemiyoruuummm
Perşembe 1cm açılmam vardı ... şu an yine hafif mide karın agrısı gibi birşey hissediyorum hatta bagrsaklarda gurultu da var. Bazen demir ilaçım da geni bu şekilde etkilerdi ama emin degilim ondan mı yoksa bu bir dogum belirtisi mi? Bilgisi olan yazarsa seviniriimmm
Kızlar açılmanız olmadan önce agrınız oluyor mu? Yani hisseden var mı?
Mümkün mü boyle birşey? Genelde agrı olsada herzmn acıklık olmaz ama agrı hissedipte gercekten de açılması olan var mı?