Doğuma Hazırlık Açılmanız olduktan kaç gün sonra doğum yaptınız kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mel59

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
1.052
583
323
Herkeze merhabaa...:KK24:
Biliyorum herkezde farklı zamanlarda olmuştur ama yinede merak ediyorum kızlar, açılmanız olunca nekadar zaman içinde dogum yaptınız acaba? :KK64:
Benim dün kontrolum vardı doktorum 1 cm açılmam var dedi.:KK9:
inş iki haftacık daha gelmez diyorum ama yinede kısmet :21:

Hadiii arkadaşlar:işsiz: herkez mi sezeryan oluyor yaaaaaaa.... :oha:
Paylaşın lütfen, tecrubeli annişler

Hadiii arkadaşlar:işsiz: herkez mi sezeryan oluyor yaaaaaaa.... :oha:
Paylaşın lütfen, tecrubeli annişler
Korkmayın sakin olun günüzün dolmasını bekler doktorunuz benim ağrım vardı hastaneye gitmiştim hemşireler neden geldiğimi sormuştu o kadar karnım küçüktü ve muayene ettiler ve acil sevk verdiler 2 buçuk 3 santim açıklık var doğum başladı denildi ve ben diğer hastaneye yatışım yapıldı ilk gece doğumhanede korkup sancım kesildi ve normel yatak bölümüne çıkarıldım iki gün yatıp çıkış yapıldı evde bir hafta sonra tekrar sancım başladı ve suyum geceden gelmeye başladı sabah tekrar gittim yatış yapıldı suni sancı ile doğum yaptım çok şükür şimdi oğlum 13 yaşında suyunuza dikkat edin önemli olan bu allh kurtarsın inşalh

Korkmayın sakin olun günüzün dolmasını bekler doktorunuz benim ağrım vardı hastaneye gitmiştim hemşireler neden geldiğimi sormuştu o kadar karnım küçüktü ve muayene ettiler ve acil sevk verdiler 2 buçuk 3 santim açıklık var doğum başladı denildi ve ben diğer hastaneye yatışım yapıldı ilk gece doğumhanede korkup sancım kesildi ve normel yatak bölümüne çıkarıldım iki gün yatıp çıkış yapıldı evde bir hafta sonra tekrar sancım başladı ve suyum geceden gelmeye başladı sabah tekrar gittim yatış yapıldı suni sancı ile doğum yaptım çok şükür şimdi oğlum 13 yaşında suyunuza dikkat edin önemli olan bu allh kurtarsın inşalh

Cvp için tesekkur ederiimmm:KK68:
Acılma 3 cm de olsa bazen haftalarda boyle kalabilir yani..

Sızıntı şeklinde gelirse anlamam diye korkuyorum ama doktora kontrole gidince o soyler zaten
Anlarsınız kardeşim çamaşırınız idarrınızı yapmış gibi az az ıslanmış olur sakin olun sadece sıkıntı kafanızda pek düşünmeyin sağ salim kucağınıza alırsınız inlşl yavrunuzu

Canim kisiye gore degisiyor. Oglumda nisanim gelmisti ve 1 cm acilma vardi ama 10 gun sonra dunyaya geldi. Kizimda ise acilmam bir anda oldu.

Canim kisiye gore degisiyor. Oglumda nisanim gelmisti ve 1 cm acilma vardi ama 10 gun sonra dunyaya geldi. Kizimda ise acilmam bir anda oldu.

İkinci cocukta daha cabuk olur hersey diyorlar zaten ...
İnş bizde en az 10 gun atlatırız bebegimle :nazar::anneadayı:

Tecrubeli anneler birşey sormak istiyorum
Bagırsak hareketliligi, birden cok kez wc çıkma ihtiyacı, hafif karnınıza kramp girme, üşütmüş gibi bi agrı girme olur mu dogum öncesi? Bir degişiklikler oluyor bu gece bana ama ,.....oof bilemiyoruuummm
Perşembe 1cm açılmam vardı ... şu an yine hafif mide karın agrısı gibi birşey hissediyorum hatta bagrsaklarda gurultu da var. Bazen demir ilaçım da geni bu şekilde etkilerdi ama emin degilim ondan mı yoksa bu bir dogum belirtisi mi? Bilgisi olan yazarsa seviniriimmm

Kızlar açılmanız olmadan önce agrınız oluyor mu? Yani hisseden var mı? o_O
Mümkün mü boyle birşey? Genelde agrı olsada herzmn acıklık olmaz ama agrı hissedipte gercekten de açılması olan var mı?

Dün doktor çatı muayenesi yaptı ve 1 parmak kadar açılmam olduğunu söyledi. Benim de ilk hamileliğim, aynı sizin gibi endişeleniyorum:110:

Back
X