- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Ilk başlarda ilgisini hissediyordum ama bi anda ne oldu bılmiyorumisteyen erkek için hiç bir şey bahane değil yani karşısından o ışığı görmese de istiyorsa dener şansını. demek ki ilk başlarda aklına yattı sonra aklına yatmayan bir şey oldu
3-4 kez görüştük kendimi ona yakın hissediyorum orada bir sıkıntı yok. Iletisimimiz gayet güzeldi ama son 4 gündür değişti. Ama o adim atmadan ben duygularimdan bahsetsem kendimi çok kötü hissederim...Hep günaydın mesajını karşı taraftan bekleyen biri bi süre sonra sıkar insanı.Ben de ilk adımı erkek atsıncılardanım ama flört döneminde 3 4 kez görüştüğünüz bi erkekle de daha yakın daha samimi olabilmelisiniz bence.Bu tür hareketler erkekleri çok sogutuyor öyle seven arar seven yapar triplerine girmemek lazım leyla mecnun hikayesi değil bu neticede
Gunaydim mesajlaei ilk basllarda katsilikliydi. Sonra sadeve ben gubaydim demeye basladim. Yani sadece ondam beklemem soz konusu degil.3-4 kez görüştük kendimi ona yakın hissediyorum orada bir sıkıntı yok. Iletisimimiz gayet güzeldi ama son 4 gündür değişti. Ama o adim atmadan ben duygularimdan bahsetsem kendimi çok kötü hissederim...
Açılamayan erkek ne yahu konserve mi bu
3-4 kez buluşmaya rağmen hislerini söylemediyse aklına yatmamışsın demektir.
Açılamayan erkek= ömür törpüsüdür, boşa harcanan zamandır, seni yedekte tutacak kadar öz güven yanilsamasi içindedir, sen zamanını bekleyerek boşa harcarken aniden koluna başka bir kızı takıp çıkabilecek kadar süprizlerle doludur.
Not: eğer bir erkek istiyorsa ne durumda olursa olsun açılır, her türlü engeli geçer. Istemiyor ama cepte kalsıncılardan uzak durmak gerekir.
Balık baştan kokarmış derler. Buda onun gibi olabilir.
Bende bazı adımları erkeğin atmasından yanayım en azından başlarda. Tabi siz bi kaç sefer görüşmüşsünüz.
Bence bir arayın “çocuk gibi mesaj yazmaktan sıkıldım arayayım dedim, naber?” De bakalım ne olacak.
Baktın gene aynı tık yok salla gitsin
flört döneminde aramayan ilerde hiç aramaz bence. Sen arama sorma. Oda aramazsa niyeti Yok demektir
İlk başta kendi ilgi göstermiş şimdi geri çekilmiş. Bence bırak kendi yazsın günaydın iyi geceler diye. Yüz bulmasın. Zoru oyna demiyorum. Sadece bırak kendi gelsin.
Yoo bence gayet problem edilebilecek bir konu. Evliyken zaten her şey rutine bağlıyor genellikle e bir zahmet flört döneminde ilgi,sevgi gösterilsin.
Bence de şüphe ettiğiniz gibi aklı karışık olabilir eski sevgilisinden dolayı. Ben yerinizde olsam o arayıp sormadan aramam da sormam da. Daha ne yapacaksınız? Zaten yapmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?