Acım var:(

canım benım kıyamam sana :( ofkenıde ıcının acısınıda cok ıyı anlıyorum .

senı uzmek ıstemıyorum tatlım ama ,o kızla beraber olma ıhtımallerı cok yuksek :/

once kendını herseyın kotusune alıstırmayı ogren tatlım o zaman acını daha

hızlı bır sekılde atabılırsın .hayatında bırıde olabılır cok sevdıgı bırıde olabılır hatta

senı hıc sevmemısde olabılır ,bunları dusun en kotusunu dusundugunde acını ıcınden

atmak daha kolay olacaktır .asla ınancını yıtırme .asla Allah'ın adaletını hafıfe alma .

elbet herkes yaptıgını yasıyor cnm .ama bugun ama 10 yıl sonra elbette yasar .

senınle ortak seyler yasamısız .benımde kotu gıden bır ılıskım oldu ıhanet ,yalan ,

saygısızlık, hatta sokak ortasında şiddet...ben de bır cok seye cok gozumu yumdum .

hatta herseye yumdum .neden ? yıllarım bosa gıtmesın dıye .ama sımdı bakıyorum da ;

keske ılk hatasında tekmeyı basıp gıtmeyı bılseydım bu kadar acı cekmeseydım dıyorum

.bızım en buyuk hatamız bu malesef .bı adamın degısebılecegıne duzelıcegıne ınanıyor

olmamız .ılk hatada gıtmeyı bılseydık eger bu kadar haksızlıga maruz kalmayacaktık .

cunku gercek su kı bır adam 7 sınde ne ıse 70ındede aynıdır .o yuzden sakın deme ;

"sımdı mukafatlandırılır gıbı ıyı bır kızla beraber "dıye .bu şimdilik boyle .yanı cicim

aylarında boyleler .suan yenı baslamıs bır ılıskıde senın sevgılın en mukemmel erkegı

oynuyordur ,ılıskı ılerledıgınde gercek yuzu adamın ortaya cıkacak ,bakalım o kız o

hallerını cekebılecek mı ?yanı demek ıstıyorum kı ; bu kafadakı ınsanlar omur boyu

mutsuzluga mahkumdur .senın acın gececek ama onun kısılıgınden dolayı gelen

mutsuzlugu hıc bıtmeyecek .ben de aynı sebeplerden oturu 4 ay once ılıskımı bıtırdım .

zaman zaman arayıp pısmanlık mesajları atarak kendını bana hatırlatıp canımı yakmadı

degıl yaktı ama bı sekılde kendımle mucadele ettım .en kotusunu dusunup en kotusune

kendını hazırladıgında daha mantıklı bakabılıyorsun olaylara .ben kendımıde

onu da Allah'ın adaletıne bıraktım cunku ınanıyorum kı kul susarsa yaradan konusur!

o yuzden sen de ınancını hıc yıtırme .emın ol herkes hakettıgını yasıyor

çok güzel yazmış arkadaş.ben de aynen katılıyorum.emin ol bu acıları çeken yalnız sen değilsin.ben yıllardır temiz kalbime layık gerçek bir sevginin peşindeyim ama hiç bir zaman mutlu olabildiğim bir aşk yaşayamadım.hep acı çektim.üstelik benim elmamdan bir defa kurt çıkmadı,bir çok kez kurt çıktı.:)aşk acısı çok yıpratıcıdır.o saydığın şeyler benim de başıma geldi hak etmediğim halde.ama yürek bu bir kere sevince arkasını kolayca dönüp gidemiyor.bunu yapabilenlere her zaman imrendim ama ben nedense hep durup mücadele etmeyi,herşeyi iyilikle çözebileceğimi hayal ettim.belki de emeklerim boşa gitmesin diye düşündüm senin gibi.ama hep kendimi kandırdım.keşke bir çırpıda bizi üzen insanları hayatımızdan ve de kalbimizden çıkarabilsek.niye ben diye çok sordum Allaha ama sonunda teslimiyetten başka çarem olmadığını,Allahın takdirinden sual olmayacağını öğrenip yine Allaha sığındım.hayat kimileri için böyle maalesef.kimi insan hayırlı bir evlilik yapar mutlu olur,kimisi de böyle aşk acılarına mahkum olur.bunlardan sual olmuyor.böyle durumlarda içimiz ne kadar acısa da Allaha sığınıp,şükretmeliyiz.çok daha büyük acılarla sınanan insanların da olduğunu hatırlamalıyız.bence ayrılabildiğine de şükret.böyle sorunlu ilişkilerden çeşitli nedenlerle ayrılamayan insanlar da var.zamanla acıların küllenecek.ve emin ol sen unutacaksın ama ALLAH unutmayacak.ama bugün,ama yarın herkes hak ettiğini bulacak.şimdiki görüntüye aldanma ve boş yere hayıflanma.sadece sabret.

Back