Acımasız erkek kardesim

ne alaka ya onun karması ona, senin karman sana. kan bağım olan herkesin karması bana dönseydi ne olurdum acaba

dur bi saniye yoksa?? kafamda deli sorular 🤔

Bence o tanistirdiginiz kadın, kardeşinizin ağzının ortasına bir tane cakmaliydi asagiladiginda. Esas karma budur.
Aklı başına gelir kadınlarla ugrasilmayacagini anlardı.
Sizle ne alakası olsun?
iyi ki öyle bir şey olmadı, kıza fiziksel zarar verirdi herkesin icinde.

psikolga git diyorum, benim cozemediğim bir seyi psikolog nasıl cozsun diyor , psikolglara da inanmıyor .

Etme bulmaya yeni bi isim takilmis: karma🙄😐 nasip kismet bazi seyler.

Buarada benimde bi tanidigim cocuk simdi 44-45 vardir. Sadece 1 kizla evlenmek istedi ailesi izin vermedi, daha evlenmedi cocuk. Keske cocuklarimizin secimlerine saygi duysak. Kotu niyetle yapmamistir aileside eminim ama…sonucu iyi olmadi.

Yani senin abinde evlenmem diyorsa evlenmez belki.. kendi haline birakin

Arthur Schopenhauer ( yanlıs yazmıs olabilirim ) diye bir adamın kitaplarını okudu, ondan sonra iyice devreleri yandı . Eskiden böyle değildi ama entellektüellik seviyesi arttıkca yas aldıkca daha da kontrolden cıkıyor .

İnsaniyetini kaybetti robot gibi birsey oldu . ben eskisi gibi olmasını isterdim . 20li yaslrının basındaki gibi masum olsun tekrar

Arthur Schopenhauer ( yanlıs yazmıs olabilirim ) diye bir adamın kitaplarını okudu, ondan sonra iyice devreleri yandı . Eskiden böyle değildi ama entellektüellik seviyesi arttıkca yas aldıkca daha da kontrolden cıkıyor .

İnsaniyetini kaybetti robot gibi birsey oldu . ben eskisi gibi olmasını isterdim . 20li yaslrının basındaki gibi masum olsun tekrar
Onun kadınlarla ilgili fikirlerini okursanız anlarsınız :D ayrıca Rus biriyle ilişkisi vardı “izin vermediler” ne demek? Her şeyine karışmak yerine elinizi üzerinden bir çekin bence. İnsanların hayatlarındaki majör olaylara karışmamalısınız.

İnsaniyetini kaybetmedi sadece artık kendine denk birisini arıyor siz adamı niye zorla evlendirmeye çalışıyorsunuz herkes evlenmek zorunda mı ?
Size şöyle bir yazı bırakayım belki anlarsınız
E0CDAF16-9A84-4D8C-BF92-AFAA104F98B0.webp
C3D101FC-F2B6-4AB6-B7CF-56C7B0BFD492.webp
6D8260A5-D84F-4DD7-85EE-B927DFEC2C28.webp

Onun kadınlarla ilgili fikirlerini okursanız anlarsınız :KK70: ayrıca Rus biriyle ilişkisi vardı “izin vermediler” ne demek? Her şeyine karışmak yerine elinizi üzerinden bir çekin bence. İnsanların hayatlarındaki majör olaylara karışmamalısınız.
Tam olarak ne anlatıyor üşenirim okumaya valla :D

keşke karışmasaydık

Kardeşiniz ekşici, tahmin ettiğim gibi.Orada redpill akımını falan destekleyen bircok incel var. Sanırım Türkiye'nin en büyük incell topluluğu orada ve kadınların çıkarcı olduğunu kadınlara kötü davranılması gerektiğini savunuyorlar.

redpill akımı ne demek ?

Bu akım matrix'ten esinlenmiş,kendi fikirlerine göre kırmızı hapi yutup gerçeği görüyorlar
. Onlara göre kadınlar sinsi cıkarcı varlıklar ve baskın erkek olup onları umursamamak ve hatta onlara kötü davranmak gerekir.Burada biraz bahsetmişler ama kendilerini nası gördüklerini anlamak için Ekşi sözlüğe bakın. Bu erkeklerin en cok örnek aldığı yazarlar sizin bahsettiğiniz ve
Nietzsche

karma bulsa bulsa kendisini bulur merak etme, benim abim de görebileceğin en nefretlik partnerdir kız arkadaşlarına yapmadığı zorbalık kalmadı ve aslında asla vazgeçiremedik bu durumdan çünkü düzelmeye gönüllü değil. benim ise hayatım boyunca hep güzel ilişkilerim oldu ki ben insan olduğum sürece öyle de olmalı. neden onun yaptıkları benden çıksın değil mi ?..

iyi ki öyle bir şey olmadı, kıza fiziksel zarar verirdi herkesin icinde.

psikolga git diyorum, benim cozemediğim bir seyi psikolog nasıl cozsun diyor , psikolglara da inanmıyor .

kız ben kendim psikoloğum manyak abime iyi gelemedim diyorum :işsiz: düzelmek istemiyorsa düzelmeyecek bunu kabul edin

Erkek kardesim benden 2 yaş küçük ama hareketleri çok tuhaf

hayatındaki kadınlara karşı çok acımasız. Bu kötü karma beni bulacak diye çok korkuyorum çünkü 6 aylık çok güzel ilişkim var ve kardesimin kötü karması beni bulur diye çok korkuyorum .

şöyle ki kardesimle birini tanıstırdı annem ve annemin arkadası . konussunlar diye , kardesim kıza çok kötü davranmıs ve abuk sabuk sorular sormus asagılamıs . çok aksi biri oldu intikam mı alıyor bizden bilmiyorum ama rezil olduk . bana karsı cok iyi ailesine karsı cok ıyı ama cok aksi

zamanında rus bir kız vardı hayatında 20li yaşlarının basında, annem babam izin vermedi ayrıldılar onun öcünü mü alıyor bizden anlamadım . hiç evlenmeyecem diyor , hayatına giren kızlarla hep sorun yaşadı . kötü tercihler yaptı 20li yaşların basında,

rus kızdan sonra bi tane kıza cok asıktı ama kız sürekli reddetti kardesimi onu cok ıyı hatırlıyorum o kızın pesınden 3 yıl kostu sonra o kızı bıraktı baska bir kızla ilişkisi oldu o da kardesimi aldattı . ondan sonra kardesim kayışı kopardı, her kıza ciddiyetsiz yaklasıyor , önyargılı , ciddi plan yapmıyor . hiç evlenmeyecem diyor. annem ve babama benden torun beklemeyın diyor.

yaşlarımız yakın oldugu ıcın arkadas gıbıyız ama son zamanlarda cok agır konusuyor, içinde zerre insanlık kalmamıs kardesimi tanıyamıyorum

Ben annemle babama kendi halinde bırakın diyorum ama onlar bana sen konus seni dinler düzelir diyor ve cok ısrar ediyorlar , ben anlamadım

Psikologa mı gıtsın ne yapayım ne önereyim kardesime
Cıkamıyorum işin içinden
aileniz izin vermemis iyi halt etmis demeye geldim .
size bisi olmaz merak etmeyin .
insan devdigini alamyinca asabi olur .
kardesinizi aileniz mahfetmis.
simdide asabi kardesinizi birine yamayip elin kizinin hayatini mahfetme pesindeler .
belki psikolojik degil norolojik bir rahatsizkigi bilr olabilir doktora gitmeden bilinmez .
lutfen ailenizle elin kizlarinjn basini yakmayin . sorunluysa sorunludur evlenmesin otursun oturdugu yerde

Back
X